Янев очаква да е премиер и в новото служебно правителство

По думите му служебният кабинет е свършил прекалено много неща
15 сеп 2021 12:41, Ерол Емилов
31
Янев очаква да е премиер и в новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

Настоящият служебен премиер Стефан Янев очаква да заеме същата позиция в новия кабинет, назначен от президента Румен Радев. Това обяви самият той по време на посещение в Габрово.

„Основната задача на новото правителство ще бъде да произведе поредните избори. Ролята на служебния кабинет е да бъде еднакво отворен и отговорен към всички политически формации”, поясни министър-председателят.

Той допълни, че от хората зависи дали ще има нови политически формации, които да се борят за влизане в следващия парламент.  А служебното правителство свършило прекалено много неща.

Още по темата
„Предвид политическата ситуация се наложи да извършим и нетипични за един служебен кабинет неща. Трябваше да взаимодействаме с парламента, за да внесем корекции в бюджетните актуализации”, каза още Янев.

Служебният премиер успокои, че страната има достатъчно финансов ресурс, с който да се справи с предстоящите кризи. А по-късно през деня служебните министри ще направят отчет за свършеното от тях през последните четири месеца.

 


31
Още от Страната
Даниела Бобева: Сриваме се в класациите за икономическа свобода
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Военните, да си знаят мястото, България не е Венецуела, или друга страна от третия свят, където върлува военна хунта, или е? Освен това дължи отговор, как така, двете му деца, се оказаха незаменим кадър, на апетитни позиции, без конкурс и по време на заеман от него, висок пост в държавата.
28
4
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Служебното правителство е успешно.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що за хора са тези Янев, Радев, Манолова, Хаджигенов, Бабикян и другите платени организатори на протестите! Без морал, без съвест, жалки пионки на ненаситни български олигарси.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой ни натрапи тези военни! Кой назначи тези с двойното гражданство и съдени по чужбина! Толкова ли нямаше нормални млади хора, завършили в България? Ядохме попарата на юпитата на от НДСВ, сега пак!
25
1
 
8
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 седмица
Тоя още ли близки има за назначаване без конкурс, без никакъв опит и за много високи заплатки? Щото криза идва, създадена от службашите, а и Рашков трябва да си закръгли брайката на имотчетата. Може би арх. Комитова ще си направи още 2-3 къщи за тъщи законно, нали изчегърта мезаконната АМ Хемус, въобще сите са силно заслужили
24
1
 
11
 
! Отговори
До Марвин преди 1 седмица
Без конкурс, баш когато татко е вицепремиер - съвсем случайно
23
1
 
15
 
! Отговори
карачанаков преди 1 седмица
Очаквал, Стефи ко се правиш на луд,може би трябваше да кажеш имам чувството че пак аз ще съм премиер.Ти имаше и ЧУВСТВО ЧЕ ТЕ ПОДСЛУШВАТ ама нищо не излезе така че да не ти мине котка път.Да ти кажа на РашКУХ по му отива да е премиер.Пък и имунитет ще му трябва с тази имотна декларация майще има среща с Гешев.
22
11
 
2
 
! Отговори
Марвин преди 1 седмица
До 11Какво е уредил бе, пич? Почнали са работа като младши експерти, което възможно най-ниската длъжност.
21
2
 
19
 
! Отговори
ЧОРАП ФМИРИСАН преди 1 седмица
Идва видовден за теб и фигуранта
20
1
 
12
 
! Отговори
е пааа преди 1 седмица
що само провеждане избори да ви е приоитет, няма ли някоя стратегия за следващите 20г,. за приемане на еврото...
19
4
 
18
 
! Отговори
Robinzon преди 1 седмица
За пореден път се убеждавам че умен военен нема.Какво си направил бе цървууул.Нищоооо.Д.....*** и шапкарите малоумннни.
18
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много им хареса на зелените чорапи да бъркат в кацата с меда!
17
3
 
17
 
! Отговори
Т.Т. преди 1 седмица
Нищо за хората не свършихте, другарю. Разделихте хората на наши и ваши, на бивши и настоящи. Направихте икономиката на дроб сърма на принципа "Не знам как е, но не е така" Срамота.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Еми да пенсия-тавана 1500лв и премиерска заплата ,тези ще са на държавна хранилка докато са живи
15
1
 
15
 
! Отговори
Асан преди 1 седмица
Мож да изкара и 5 пъти избори не го бърка :)))
14
2
 
17
 
! Отговори
МИСТЪР ДЕТАЙЛ преди 1 седмица
ПОМНИТЕ ЛИ УЧАСТИЕТО МУ ПО БНТ- НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ НА ВОДЕЩИЯ ТОЙ ОТГОВАРЯШЕ- "ТОВА СА ДЕТАЙЛИ"- ТА ГОСПОДИН ДЕТАЙЛ ДА СПРЕ ДА НИ ЗАНИМАВА СЪС СЕБЕ СИ И СЕБЕПОДОБНИТЕ МУ М У Н Ч О В Ц И И ДА СЕ РАЗКАРА....
13
2
 
26
 
! Отговори
Ц. Цветков преди 1 седмица
И тоя с високо мнение за себе си -какво сте свършили -освен разчистване на сметки, уреждане на нови такива и семейно облагодетелстване - НИЩО ВАЖНО ЗА НАРОДА !!! Е,ако се има в предвид галопиращото покачване на цените,растящата несигурност в държавата и подмяната на здравомислещи и проспериращи хора с други от категорията " наш човек " - там успяхте на 500 процента !!! Долна работа и престъпна -това,ако е за хвалене ?!
12
4
 
22
 
! Отговори
Фуражки вън ! преди 1 седмица
Вън некадърните и некомпетентни бивши фуражки Янев и Радев !
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя какво иска още? Уреди децата, ама явно не се е награбил
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този ми прилича по нещо на Яначко Стоилов. Свит такъв, тихичък, и хоп - учтиво ти слага един пръст отзад. Пък децата му в енергийните бордове, защото са много учили и са специалисти.