Новите лица в политиката: Ще успее ли проектът "Петков - Василев?

БСП не коментираха темата, ДПС заявиха, че не се притесняват
15 сеп 2021 21:51, Петя Славова
46

Приключи 46-ото Народно събрание, а страната ни се готви за нови избори. От най-голямата парламентарна група в 46-ия парламент "Има такъв народ" определиха за нормално евентуалната поява на нова политическа сила в лицето на министрите от служебния кабинет Асен Василев и Кирил Петков.

"В демокрацията появата на нови политически партии е съвсем нормално ИТН не изпитва притеснения от какъвто и да е проект още повече че това е извън нас. Нито на йота не ни притеснява", каза Филип Станев от ИТН.

Като опит на президента да замете провала на протестните партии пък видяха появата на нов играч на политическата сцена от ГЕРБ.

"По никакъв начин не се притесняваме от такъв проект, за нас това е опит на Румен Радев да разчисти терена от протестните партии. Ще бъдат доведени до ръба на скалата", посочи Тома Биков от ГЕРБ.

Останалите партии от протеста приемат положително влизането в политиката на Василев и Петков

"Ние виждаме в тяхно лице съмишленици, подкрепяли сме ги, независимо как ще продължат, ние гледаме позитивно да продължим да работим с тях", заяви Христо Иванов от ДБ.

От ДПС също заявиха, че не се притесняват.

"Не се притеснявам от нови политически проекти. Според ДПС все още се парламентарна република и плурализма е защитен от конституцията ама това е според ДПС", обясни лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Само БСП отказаха да коментират темата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
18
 
11
 
! Отговори
Smart people преди 2 години
Да. Ще успеят. Имат много енергия и потенциал. Като министри доказаха себе си. Успех!
19
4
 
10
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Просто КРЪГЪТ " КАПИТАЛ" НА ПРОКОПИ ЗАЛАГА НА ВТОРИ КОН. В БГ БОРБАТА Е МЕЖДУ СТАРИТЕ НОВИ ГРУПИРОВКИ. ИКОНОМИЧЕСКА БОРБА. ТОЛКОЗ.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БЪЛГАРИЯ Каква е в Унгария избирателната система?
17
4
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Предлагам на Петков много добре да си помисли преди да обявява какъвто и да е проект колкото и да му плащат затова нека види опита на Бареков и пак да си помисли
16
11
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Ще успее.Очаквам да спечелят изборите и да сформират правителство.
15
1
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 2 години
Призовавам ДА СЕ СМЕНИ ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА - СМЕСЕНА КАТО В УНГАРИЯ!!! РЕЗУЛТАТ ЩЕ ИМА ЕДВА ТОГАВА. ИНАЧЕ - ПЪЛЕН КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО!!!!
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Василев, спецът по фалита и Киро харварда, спец по лъжите, вече се виждат успели, защото, се гласят, да манипулират вота.
13
5
 
8
 
! Отговори
Иван Томов преди 2 години
Проектът на двамата вече бивши служебни министри ще събере минимум 3,93% одобрение. Някой в този форум допускат че може да достигнат до 3,94 процента но не се изключва в при някакви изключителни обстоятелства да достигнат дори 3,96%
12
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България е пълно с пpocтаци, така, че имат всички шансове да излъжат изключително много бyдали... Както направ СлаФчо...
11
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
До ГЛЕДНА ТОЧКААз не съм много умен и като публикувам своята прогноза навсякъде не ставам по-умен Това е вярно. По-интересното е друго че въпреки всичко прогнозите ми се сбъдват
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да са ви честити новите тарикати мошеници. Единият финансов мошеник, другият паспортен.
9
0
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До Иван Томов. Хе-хе, и максимум 3.95.
8
2
 
7
 
! Отговори
Иван Томов преди 2 години
Проектът на двамата вече бивши служебни министри ще събере минимум 3,93% одобрение
7
0
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До наблюдател. Твоята "прогноза" ВЕЧЕ я прочетохме под други новини. И сто пъти да я публикуваш, няма да станеш по-умен.
6
4
 
2
 
! Отговори
Републиканец преди 2 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!! НА 15 Септември 1946, България е обявена за НАРОДНА РЕПУБЛИКА, след референдума Освен това 15с Св. вмчк Никита. Преп. Филотей. Св. мчк Леонид би трябвало понеже сме Република България този ден да бъде обявен за национален празник
5
7
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
***, *** пак ли настъпиш поредната мотика? Аман от нови месии. Лъснат на някой лустрото тенденциозни медии и продажни анализатори и хоп, тръгва да прави партия.
4
14
 
17
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Ако с възпитаници на Харвард, събрали международен опит не успеем, с Данчо Ментата, Бойко Сикаджията и Слави Чалгата ли ще успеем ?
3
10
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Моята прогнозаНаправена на 16-ти септември 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу когото и да е.ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ малко по-голям и ще остане на второ мястоБСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази третата си позицияЗа ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под
2
2
 
13
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Зависи кой стои зад тях.Щото е смехотворно да се твърди,че го правят сами.
1
9
 
14
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Няма да успее, защото започнаха да излизат мърсотии, как са изнудвали малки партии да им се подчинят.Първи проговориха от Екогласност ... Дали Дончева е оферирала не знам, но Кирил Петков яко е предлагал кеш !!!