Радев е определил кой ще поеме постовете на Петков и Василев?

Номиниран от Слави Трифонов пък ще е транспортен министър
15 сеп 2021 08:26, Елка Василева
115
Радев е определил кой ще поеме постовете на Петков и Василев?
Снимка: архив, БГНЕС

Следващият служебен министър на транспорта ще е Христо Алексиев, който беше номиниран за министър в първия кабинет, предложен от Слави Трифонов. Президентът Румен Радев е решил Алексиев да смени досегашния Георги Тодоров в новия служебен кабинет, който ще бъде обявен официално на 16 септември, пише „24 часа“.

Още по темата

Алексиев в момента е председател на управителния съвет на НКЖИ. Той вече веднъж бе служебен министър на транспорта в първия кабинет, назначен от Радев през 2017 г. На 12 юли тази година лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов пък го обяви като номинация за министър на транспорта в първия си неуспешен вариант за правителство с премиер Николай Василев.

Президентът Румен Радев вече е избрал и новите министри на икономиката и на финансите, след като досегашните Кирил Петков и Асен Василев са все по-близо до свой политически проект и участие още на предсрочните избори на 14 ноември.

В икономиката на мястото на Кирил Петков министър ще застане досегашната му заместничка Даниела Везиева. Тя бе зам.-министър на икономиката и във второто правителство на Бойко Борисов като представител на Реформаторския блок.

Като министър на финансите на мястото на Асен Василев пък Радев е решил да назначи Валери Белчев. Той бе начело на Фонда на фондовете във второто правителство на Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само нищожеството гешев ами и нищожеството борисов четат, пишат глюпости и слагат минуси.
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименСоциализмът е едно НЕДОНОСЧЕ ето това е другари цялата истина. Мъртвородено политическо изчадие
44
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП НА СЪВЕТСКИ ШОФИОР НА САМАЛЬОТИ
43
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
58 Борисов не е във властта от април. ГЕРБ никога не са заставени хората да плащат стотици милиони, за избори до дупка, докато не се постигне, желаният резултат, както това правят Радев, ИТН и кръгът около тях. Заради тях, България не получи парите от плана за възстановяване, когато най-много й трябват. Те са кърлежите. Ччака ни бедност, умират вече и ваксинирани. Пълен провал.
42
8
 
9
 
! Отговори
Методи преди 2 години
Е няма начин да те е определил тоя други.Нали ония мошеници-язовиро и оня ококрения ще му правят партия.Се..Ля-К какво става с двойното гражданство на любимия ти мошеник от Канада бе?Защо се правиш на глух бре Рундьо?Що ли питам мошеник като тебе!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Социализмът не е недоносче, тодор живков вероятно да. Социализмът е проект, а реализацията или имплементацията е друго нещо.
40
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев е слуга на Толупа !!!!!!!
39
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фактът, че Асенов и Петков, настояват, да са министри само заедно, при това, с "пълна свобода на дейстние", в тандем, говори, за престъпна схема. Да не споменавам пасажи от биографиите им и додатъкът, също незаменим, за Василев Спецов, спецът по укриване на ДДС. Колко арогантен трябва да си, за да имаш подобни претенции и колко наивни трябва, да са българите, за да търпят подобно нещо?!
38
7
 
6
 
! Отговори
Постове преди 2 години
Метежниците да побързат с разпределението на правителствените постове, защото дойде ли Байдън, ще им се наложи да се укриват, а войната е близо...
37
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само масовите протести ще изхвърлят борисов и кърлежите му, които се впиха в държавата, за да доизсмучат последните й жизнени сокове. Заради борисов и марионетките му от ИТН, протестните, служебните популисти, България не получи парите от плана за възстановяване, в момент, когато най-много й трябват и изостава в развитието си. Те извършиха национално предателство, само, за да се доберат до властта.
36
4
 
10
 
! Отговори
До 36 преди 2 години
През 1945 сме на еднои също икономическо положение като Дания-селскоктопански страни сначенки на индустрия.След това едно развитие на социализъм в Народната република, ни докара през 1990 да сме в икономически фалит.И бай Тошо да заключи че ,,СоциализЪма е едно недоносче" ..А Дания къдееее отиде!?.Така че какъв празник честитишШШ
35
12
 
14
 
! Отговори
детска ясла преди 2 години
руменчо , айде поиграй си още малко на президент ,,,,,и после на село . ако Гешев не те привика да си поговорите де .
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
49 Пиарката на Борисов си пише и с ИТН, с БСП...Какво нередно има?
33
8
 
12
 
! Отговори
Ура! преди 2 години
Радьов, недоволен от сегашните партии ще си направи негова. Остава само да му я изберете и да станем като ердоганова Турция. Всичко за човека. А човекът даже ще го познаваме. Вперед, другари. Ура!
32
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков е нелегитимен министър, защото е назначен в нарушение на конституцията, от президента. Радев, не за първи път, нарушава отновния закон в България. Както каза Ива Митева, "ако ние не спазваме конституцията, как ще искаме останалите граждани, да я спазват"?
31
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев освен ,че си пише с Толупа чрез пиара му ,чете и този сайт и кара охраната му да пишат минуси !?:) А пък иначе запецва докато говори
30
4
 
3
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Достатъчно печени ли са в измамите? Не за друго, притеснявам е дали заместването ще е равностойно?
29
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провал на служебното правителство, на Радев. Провал на здравното му министерство, в пандемията. Не само че ваксинирането спря, но започнаха масово да умират ваксинирани. Като вдигнат дан ци и цени, за да покрият увеличението на пенсиите, положението ще е отчайващо..
28
8
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахааааааа, новите месии Кирил и Асений - светите мошеници :))))))))))))))))))))))))))))
27
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шапкар, сдавай склада!