Радев обяви: Готов съм със служебния кабинет

Той ще бъде официално представен в четвъртък
15 сеп 2021 10:53, Красимир Ангелов
93
Радев обяви: Готов съм със служебния кабинет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев обяви, че е готов със състава на новия служебен кабинет.

Още по темата
Той ще бъде официално обявен утре, когато ще бъде и разпуснато Народното събрание.

Президентът отказа да коментира имена на евентуални министри в него. Радев присъства на откриването на учебната година в Основно училище "Христо Смирненски" в Пазарджик.

Радев отказа да даде оценка за депутатите в 46-ото Народно събрание, като заяви, че тя ще бъде дадена от избирателите на следващите избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Имаме стабилен президент.Пожелавам му 2 мандат.
65
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко винаги е готов с магаретата на ГЕРБ за постове...................Сега крие няколко супер магарета в обора за кандидат-прецедент...............
64
12
 
6
 
! Отговори
аман от крадливи гер преди 2 години
Винету е готов хаахахаххаха знае как да държи пожарникарски маркуч хахахахха 30 години това е правил и после е клекнал и продал Род и Родина на кравария! За много париииии пълни долапи и чекмеджета хахахаххаха
63
10
 
4
 
! Отговори
антилибералист преди 2 години
Kaкъв доктор е Винету - че нали *** си призна, че е чел само една книга Винету - изпитите дискриминираният анти-комунист как си ги е взимал...ясно как - ДС връзкар-калинка. Дори тогава е бил ПроЗЗД не става дори за милиционер хахахахахха Сложен на власт от Козяк за да натрапи ЛГБТ изверги и бежанци
62
2
 
7
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Ама чак сега ли ?! Пък ние,плебса де,си мислехме,че поне от година е готов тоя проклет кабинет -тц,тц,тц ! Глей ти какво било ?!
61
4
 
26
 
! Отговори
Схемата се повтаря преди 2 години
От като Президента се намеси в политиката, само гледам как се бяга от отговорност. Няма да давам оценка на 46 събрание! И защо? Нали Рашков бяга с 1000 схеми да свали вота на ГЕРБ за да дойде Салви и всички протестъри? Защо не понесете своята отговорност за този грандиозен провал г-н Президент? А защо всички партии по ваш модел, бягат от отговорност и се обвиняват едни други за целия този фарс? А защо улеснявате всички възраждането на мутрите със съсипването на законодателната система?
60
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай ГЕНЕРАЛЕ !!!! Започна се и много не вярват какво се е случвало 12 години, но ще го осъзнаят, трябва им време! Все пак не всички притежават смелост и интелект.....
59
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което каза Стоичков в интервюто си е напълно вярно. Този човек се опълчи срещу една мафия, която беше взела страха на хората и сега колелото се завъртя. Да се спре корупцията и мафията не зависи от един или няколко политика, зависи от всички нас. Изключвам тези, които имаха облаги от това отровно управление.Бойко съсипа собствената си партия. Вече Герб е синоним на кражби и злоупотреби. Заедно с ДПС докараха страната до етнически конфликти. Вечните ПУТИН, ЛУКАШЕНКО, КИМ ЧЕН и БОЙКО БОРИСОВ
58
6
 
20
 
! Отговори
И И. преди 2 години
Готов си как да не си ,то ако можеше и още 10 мандата ще искаш,пък ако можем и да върнем рублата вместо евро съвсем щеше да си щастлив .Ако ще и космонавт да си пак си оставаш вуражка без мозък ......"Обединител"
57
3
 
16
 
! Отговори
бегом до слънцето бе преди 2 години
ама разбира се че си готов , нали назначаваш който ти кажат . въпроса е кво ти и твойто клубче ше правите след изборите ?
56
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пи Ар Севи даже не ви е дала ново опорки, много слабо, много
55
11
 
3
 
! Отговори
Официално преди 2 години
Бойко Борисов е кандидат на физкултурните науки. 1995 г тези науки се закриват с решение на ВАК.
54
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако му нахлупите един каскет на клепоухия и е същия Тодор Живков,същата селска мутра.
53
17
 
1
 
! Отговори
ВАК преди 2 години
В регистрите на ВАК Бойко Борисов се води като кандидат на пожарникарските науки. А там признават само един научен авторитет - Карл Май.
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не е доказал тоя Ръшков за герб или Борисов, ако пак този некадърник да е, ще се срине червената офанзива съвсем.
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 47 -- Не си наясно кой е еднокнижник, омразният ти Борисов не само че има висше образование но и защитена дисертация, когато трудно се защитаваше във ВАК. Виж си профила му в bg.wikipedia.org и тогава си зимисляй плюнките. А Радев е бил с САЩ по мътното време, когато излизаха само хора от ДС на такива позиции - веднага след 89та година. Двоен или троен агент. Всичко ще излезе, ако не разстрелят още хора.
50
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков остава и още преди 14 ноември ще има яко арести на купувачи на гласове. Пак ГЕРБ и ДПС ще вият, но техният вой е радост за ушите на народа!
49
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев вече не е заплаха за Борисов. Просто Боко още не е разбрал колко е ирелевантен.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 63 Ти аТФокатка на Радев ли сима? Не става дума за пожарната, а за радев и приликата му с бай Тодор, не виждаш ли че и фъфлят с един и същи акцент?
47
16
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
Г-Президент,ако страшилището за банкянския индивид,Бойко Рашков,не е в правителството,все едно нищо не си направил.