Шестици или двойки: Оценките на депутатите за свършеното в 46-ото НС

Депутатите с коментар за свършеното
15 сеп 2021 19:51, Петя Славова
32

Утре ще стане ясен новия кабинет на президента Румен Радев, а днес депутатите от 46-ото Народно събрание приключиха с работата си.  Какви са оценките им за свършеното?

"Това е един лицемерен парламент, който стана ясен пред всички. Едно се говори в коларите, друго се говори на консултациите и съвсем различно - пред медиите. Надявам се следващият парламент да бъде по-малко лицемерен и на така наречените "партии на промяната" да им дойде умът и да изпълним това, което казваме пред хората", посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Големият грах на 46-ото НС е, че не се намери разум и отговорност да се направи тази промяна. 46-ото НС трябва да е урок. Дано днес, на 15 септември, сме добри ученици и да сме го научили", посочи председателят на ПГ на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Изтече срокът на годност на това НС. Госпожо Зайкова, Вие се оказахте лоша орисница за 45-ия парламент и за 46-ия. Докато партиите на протеста се радвахте, че служебното правителство изчегъртва ГЕРБ, не разбрахте, че вече е започнало да изчегърта и вас. Предстои обаче да го разберете", каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Днешният ден ще е толкова последен на този парламент, колкото и първи на следващия парламент. Какво ще успеем да осмислим от това, което успяхме да направим и да не направим днес, ще бъде важно не просто, за да затворим тази страница, а и за това как ще отворим следващата", изтъкна председателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"За краткия живот на 46-ия парламент ще се съди по неговите резултати. Само 26 заседания. Нека да отбележим, че за 26 парламентарни заседания този парламент направи повече, отколкото беше свършено по времето на управлението на ГЕРБ в кабинетите на Борисов", заяви председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме" Мая Манолова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО СЕ РАДВА НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, Е ВАСИЛ БОЖКОВ. ОТНЕМАНЕТО НА БЮРОТО ЗА ЗАЩИТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИЗЧИСТИ ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАХА ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ. СЕГА ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ НА КУКУВО ЛЯТО. АЗ НЕ БИХ СВИДЕТЕЛСТВАЛ НИКОГА ПРИ ЗАЩИТА ОТ ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР, КОЙТО Е ПАРТИЙНО ЗАВИСИМ, КОЙТО И ДА Е ТОЙ.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста под нулата са, защото доведоха до големи разходи и загубиха ценно време.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пресечена нула за този парламент.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нула или по-точно две нули и каквото там символизират