ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе къде е батко боку?
130
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В едно изречене, не бях виждал толкова глупсоти - Очаквали да сменят пине шестима, ама не ги сменили, обаче тея, деот се махнали уж се махнали от успеха си, едва ли не, не е трябвало да се махат. Ко? Тва нещУ горе способно ли е на висшамозъчна дейност?
129
3
 
19
 
! Отговори
ТО СЕ ВИДЯ ... преди 2 години
Не знам , кой вече се съобразява с герб , бита та бре-бита карта !
128
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че от къде - накъде сте очаквали? Някой да не би да ви го е обещавал? Да ви е билс нещо длъжен?Самозабравихте се от еднолично управление 12 години и още не можете да се осъзнаете на кой свят сте и къде сте!
127
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние очакваме онова нещо, дето се е скрило в Банки, да влезе в един списък с приятелчетата си от ДПС и тогава ще ви гледаме сеира
126
4
 
7
 
! Отговори
До 134 преди 2 години
Стига ни,че изгонихме най-малката фуражка ББ,другите могат да останат.
125
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, герб нямат кандидат за президент. Налагат с партиино поръчение на партийни членове да заемат мястото на самоубилата се Цачева но будали няма.
124
10
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не може да се очаква БСП да не лъжат - особено когато задкулисието ги подкрепя в момента..Интересно какво е това задкулисие, че им дава толкова сигурен гръб на гадостите им? Сигурно американците ще нападнат ако ги секнем?!..Те направо се вихрят в свои води на лъжи и мръсотии с истинска наслада!...всяка лъжа на БСП да се разобличава по възможно най-публичен начин, във възможно най-много медии с факти и аргументи - спукайте игривия им балон! Време е да слезнат и те и ние на ЗЕМЯТА, според мен!
123
14
 
4
 
! Отговори
Отровна гад преди 2 години
"Фуражки, вън!" - това ще е слоганът на предизборната кампания!
122
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз очаквах поне 6-*** от организираната престъпна група за лично обогатяване (герб) да са вече в затвора, ама ...уви!!...
121
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев излез в отпуска *** да почиваш 2 месеца, те тия така се омотаха, че трябва само да ги черпиш за дето до сега не издигнаха кандидат. Всъщност как да издигнат като никой не иска. Взеха да хвърлят имена на хора дето дори не са ги питали дали са съгласни. В комична беизходица са.
120
4
 
8
 
! Отговори
СЪБИРАТ СЕ преди 2 години
СДС-0.2 % +НДСВ-0.02% + герб - 2 % + АТАКА -0.1% + НФСБ -0.2% +ВОЛЯ-0.1% =2 .62% !
119
3
 
11
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
От най-силната мутра в държавата, Борисов се превърна в много удобна изкупителна жертва. След санкциите по Магнитски и в отсъствието на Меркел, от ЕС ще обърнат поглед към България. И всички политици ще си измият ръцете с Борисов.
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия си мислеха,че ще се върнат на бял кон,ама коня взе,че им отказа.И сега усилено търсят магаре да изправят срещу расов кон-ат.Ха,ха,ха!Айде де,покажете жертвеното агне или овца,да го видим и да му се порадваме.
117
3
 
10
 
! Отговори
Пацо Шумахера преди 2 години
Ха-ха партия ГЮБРЕ какво се напъва пак?
116
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе пичове где ви е оня сурмен дето щеше да пребори РАДЕВ? Не искат а? КОЙ нормален ще се хвърли в 10000% загубена битка?
115
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия неща.....стници само дето не обвиниха Радев, че не преместил България на луната. Толкова злоба, страх и неграмотност на едно никога не съм виждал в живота си. Защо не можете да намерите кандидат за опонент на Радев вече 2 месеца??????????????? Ха ха ха ха !
114
4
 
15
 
! Отговори
:) преди 2 години
Не думай :) А какво каза шефа ти за чата между каскета и пи ар севи бойко?
113
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Румен Радев уволнява разследващият инцидента с ст лейтенант Манчев полк Диман Гворгуев след като става ясно, че Манчев е бил подложен на нариск да мълчи за своеволията на американските войници в Чешнигорово?
112
4
 
14
 
! Отговори
стига бе преди 2 години
гербави смешници