ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да уволниш едни от добрите лекари професори професионалисти по политически причини без мотив е тотално падение на низши духом откачалки мижитурки водени от сталинист утопист,банда кукувци непотребни.Голяма промяна идва!
210
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебния кабинет е пълна карастрофа,некадърни и корумпирани.Двама лентяи,единния изкарал курс за бизнес секретарка в Харвард,корумпиран до крайност и измамник с фалирала фирма,това ли е" промяната",подиграват ни се.Петков присвои ББР с некадърници приятели без конкурс и уреди негова адвокатка с над 6000 евро месечен хонорар,а най безоблачно лъже,че ежедневно се бори с корупцията,а реално дълбае по дълбоко.Комитова- офца,по спуснат сценарий унижава строители.А преди строителството вървеше супер
209
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вие нямате думата престъпници, заровете се сами в земята от срам, ама целите. Майката природа прави грешки понякога, поправете си ги.
208
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сбооогом сбооогом герберииии, ниикога вече няяяяяма да вииидитееее влааааст
207
1
 
13
 
! Отговори
Царца е парица преди 2 години
Eйй,какво не правят парите.И членове на май мунска партия ще станат,само да се облажат.
206
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня ден Пешо кихнал и в тв се появил размазания образ на ДМ. баба му обаче отсякла че оноси требеякапръдня за да се одмаже ботокса и го видиме в реални бръчки и плешливост
205
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е Росен Плевнелиев - 2 .
204
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МНОГО ОТДАВНА КАЗАХ, ЧЕ КАКВО СМЯТАТ ДУНЬО ***, КОМПАНИЯ И ГЕРБ Е БЕЗ АБСОЛЮТНО ВСЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!! ЕДИНСТВЕННО ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПНА КЛИКА ГЕРБ ВЕЧЕ Е БЕЗВЪЗВРАТНО АУТ!!!
203
22
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Тъпкано се връща на Радев, който организира протест срещу ГЕРБ. Сега всичко е срещу него точно преди президентските избори и хората го освиркват и протестират против него, защото той управлява в момента, а държавата не отива на добре.
202
7
 
19
 
! Отговори
наследството преди 2 години
Наследството от герб ,... само нЕАкви си 38 милиарда ,..... дълг !
201
6
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Всички нормални българи ви чакаха 12 дълги айдушки години да си съберете партакешите,така че-чи.ба!
200
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Каналааааа....
199
7
 
22
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Тея са егати наглите.Разсипаха държавата,ама продължават да си верват.Слесте от бронираните си лимузини и излесте сред народа без охраната си.Обикновенните хорица копнеят да засвидетелстват любовта си към вас...без възелин.
198
8
 
37
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Мутрите никой не ги пита какво са очаквали. Те би трябвало да очакват само едно - прокурор, съд и затвор за това, което направиха в България.
197
7
 
28
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
А аз очаквах вас въобще да ви няма в парламента!
196
6
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Мутрите пак най-нагло приписват собствените си неуспехи на служебното правителство. Например мутрите провалиха ваксинирането в България - направиха лош избор на ваксина и не ваксинираха с предимство най-възрастните като най-застрашени. При мутрите средно на ден се ваксинираха по-малко хора въпреки многото желаещи в началото. Това, че един или два дни е имало поставени над 30 хиляди дози, не променя този факт.
195
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това нещо се е зачервило като домат. Усеща, какъв резил ги чака след обявяването на новата формация. Всъщност то срам няма, обиколи , где що партии имаше. Добре, че Толупът му изпра делото чрез каскета. То не че той не му го образува, де. Пълни про.фани
194
5
 
20
 
! Отговори
sf преди 2 години
Сю, с какво те държи буци?? Или пък ти го държиш ?
193
5
 
22
 
! Отговори
гхгжгжг преди 2 години
митов да си хващате и да се умитате толкова сте нагли че сте за пандиза
192
2
 
16
 
! Отговори
До 33333 преди 2 години
Брат, каква свобода бе. Това е най тъпия сайт който си виждал.. Всичко се трие което не им отърва на ***