Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?

В момента се правил нов инженерен проект
16 сеп 2021 14:43, Елка Василева
265
Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?
Снимка: архив, БГНЕС

Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно. Това каза пред БНР политологът проф. Милена Стефанова от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за очаквания бъдещ политически проект на досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Новите спасители – двамата млади министри с харвардската връзка, вероятно ще се устремят към създаването на проект, който ще бъде в център-ляво, прогнозира проф. Милена Стефанова.

Още по темата

Еманципирането на двамата министри и включването им в предизборната кампания обаче е рисково, смята тя.

Роденият в полуистина проект (заради канадското гражданство на Кирил Петков – бел. ред.) ще рефлектира и върху Радев, и върху Петков. Резултатите рано или късно ще станат известни, коментира преподавателят.

Това, което се прави в момента, отново е инженерен проект като опит да се измести част от тежестта на ИТН като инженерен проект, гласи прочитът на проф. Милена Стефанова.

Според нея въпрос, на който няма отговор, е откъде са се появили в орбитата на президента Петков и Василев.

Системните партии много закъсняха да извадят на светло своите кандидати за президентските избори, подчерта още политологът.

Ако хората бъдат убедени, че няма силни кандидати за президент, няма да отидат  гласуват, защото „така и така Радев ще спечели“, каза проф. Стефанова.

По думите й обаче „хората не бива да чакат втория тур, за да покажат избора си.“

Съществени изненади на парламентарния вот няма да се получат, обобщи тя.

„Най-големият дефицит е при ИТН – там има най-много разочаровани и от техните гласоподаватели могат да се прелеят другаде. Няма да има кой знае каква съществена динамика,“ каза Стефанова.

Най-парадоксалното е, че новият проект на Петков и Василев може да откъсне от всички, добави Милена Стефанова.

Новите служебни министри няма да правят резки движения, защото никой не знае това как ще се отрази на кампанията на самия Радев, изтъкна тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неззнам какво е крал Борисов но при него нямаше такива високи цени на всичко. От това по голяма кражба има ли да ти бъркатнвсеки ден в джоба?
185
10
 
16
 
! Отговори
До 195 преди 2 години
За съжаление Асан и Киро ще бъдат много по-големи айдуци от "фигуранта". Ще гонят Тиквата, Костов и Пеевски. Само гледайте през следващите 5 години, ако не умрете от глад де. Те са за бизнеса, не за хората! За 3 месеца цените се вдигнаха с 20-30%, доходите оIo! Да ви е честито, яжте асфалта на Тиквата при Асан (Цъклочко) и Кирето
184
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моделът "Радев" - мутри вън, шарлатани вътре !
183
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката са хората, които спряха магистрала Хемус и обрекоха на глад и нищета цяла Северна България!
182
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички бъдещи техни избиратели поредните ШАРАНИ в бг!!!
181
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както се появиха така и ще изчезнат, заедно в дпугия месия чалгара Слави а накрая там отива и фигуранта с зеления чорапогащник- путин ще му даде убежище като почнат гладните бунтове зимата.
180
8
 
17
 
! Отговори
Внимание Внимание преди 2 години
Асан и Киро се появиха от под полата на Ристьо Иванов, тоест кръга на Иво Прокопов! Асан за 4 месеца прикри 30-40 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си повишили заплатите. С кражбата на интелектуална собственост са запознати всички! Киро е виден спекулант, освен с продажбата на билки е известен с препродажбата на имоти, обича да вкарва ниви в регулация и да ги продава на десеторни цени! Цел на двамата: да забогатеят повече от Велчев и Горанов!!!
179
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 189 < В свой разказ О' Хенри описва един такъв умен и красив като Киро Харварда: Той живял цял живот на вересия - малко преди да му изтече срока на поредния заем, той взимал следващ по-голям, с част от който погасявал предния. Така докато починал. Да го почентат, на гроба се събрали всички негови кридитори и всеки го благославял, колко бил честен. Само последния се оплакал, че му дължи милиони. Утешили го: Ако беше жив сигурно щеше да ти ги върне !!!
178
9
 
15
 
! Отговори
66 преди 2 години
"Откъде се появиха Петков и Василев"Всички артисти в Бг политиката винаги са идвали от към Руското посолство независимо какво говорят.То те затова са артисти.Народите които трудно запаметяват и имат проблеми със причинно следствените връзки са били винаги лесна плячка.
177
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 186. Как видя какво "открадна" Асен Василев за няколко месеца? На "буден" българин ли се пишеш? -:( Я вади елката и "смятай " колко успя да открадне от нас българите,бившата комунистрическа мутра и бивше борче от прехода на мутрите,щото ти едва ли ги помниш!!! Но аз ги помня! Та за 12 г др Борисов член на ЦК на БКП.който се вписа "демократ" и ви мъти още мозъците,знаеш ли колко ОТКРАДНА ЗА 12 г? Че и Плевналиев се облажи даже! Бизнеса му секна! За това оплюва Радев!!!СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ДЕЦА!
176
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Респект,към тези млади българи!!!-:)))
175
15
 
15
 
! Отговори
Smart peoples преди 2 години
Интелигентни, умни, с елитно образование и опит, с много потенциал и енергия. Точно такива хора трябва да водят напред. Успех.
174
7
 
14
 
! Отговори
незнайко преди 2 години
поскъпването на живота на Тиквата ли се дължи или на тези двамцата и баща им РР. Това е въпроса!
173
4
 
4
 
! Отговори
хидроинжинера преди 2 години
Щом е инжинерен проект, много ясно че аз съм ги пробутал. Но раьбира се от задния вход и никой да не разбере.
172
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До незнайко на лунатаАз да ти кажа, за три месеца окрадоха над 2 млрд лв. Юни месец Асенчо Василев твърдеше, че бил събрал с 2 млрд повече приходи, септември и двамата вкупом с Радев се затръшнаха за актуализация на бюджета, парите били свършили.Лак са свършили ако сет събрали 2 млрд повече?
171
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 184 А да ти "обясни" някой,какво направи мутрата Борисов за 12 г Не щеш ли?-:((( Тези 2 мата ,му влязоха в петите! Разкриха му кражбите! Показаха ни,защо е толкова дебел!И най вече Кирил! Показа и ни каза,от къде са идвали парите,за крадливата партия ГЕРБ! Че са ни клатили 12 г с огромен паричен ресурс! И ти сополе,"питаш" какво са свършили? Ако мутрата беше пак "спечелил" подкупвайки братчедите с някоя кюфте и бира,дали щяхме да знаем тези ФАКТИ? НИКОГА!!!За друго ще "питаш" ли още???
170
7
 
14
 
! Отговори
незнайко на луната преди 2 години
Моля някой да обясни какво са направили тези двамата? Защо толкова ги превъзнасят медиите? На кого дължим поскъпването на живота с 5-7%?
169
16
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Колкото повече герберска помия се излива,толкова повече нормални избиратели ще гласуват за Кирил Петков и Асен Василев.
168
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жан Виденов ще ни се стори като детска играчка пред тези корумпета
167
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да чакам втория тур - още на първия ще им покажа ... ;))