Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?

В момента се правил нов инженерен проект
16 сеп 2021 14:43, Елка Василева
265
Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?
Снимка: архив, БГНЕС

Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно. Това каза пред БНР политологът проф. Милена Стефанова от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за очаквания бъдещ политически проект на досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Новите спасители – двамата млади министри с харвардската връзка, вероятно ще се устремят към създаването на проект, който ще бъде в център-ляво, прогнозира проф. Милена Стефанова.

Още по темата

Еманципирането на двамата министри и включването им в предизборната кампания обаче е рисково, смята тя.

Роденият в полуистина проект (заради канадското гражданство на Кирил Петков – бел. ред.) ще рефлектира и върху Радев, и върху Петков. Резултатите рано или късно ще станат известни, коментира преподавателят.

Това, което се прави в момента, отново е инженерен проект като опит да се измести част от тежестта на ИТН като инженерен проект, гласи прочитът на проф. Милена Стефанова.

Според нея въпрос, на който няма отговор, е откъде са се появили в орбитата на президента Петков и Василев.

Системните партии много закъсняха да извадят на светло своите кандидати за президентските избори, подчерта още политологът.

Ако хората бъдат убедени, че няма силни кандидати за президент, няма да отидат  гласуват, защото „така и така Радев ще спечели“, каза проф. Стефанова.

По думите й обаче „хората не бива да чакат втория тур, за да покажат избора си.“

Съществени изненади на парламентарния вот няма да се получат, обобщи тя.

„Най-големият дефицит е при ИТН – там има най-много разочаровани и от техните гласоподаватели могат да се прелеят другаде. Няма да има кой знае каква съществена динамика,“ каза Стефанова.

Най-парадоксалното е, че новият проект на Петков и Василев може да откъсне от всички, добави Милена Стефанова.

Новите служебни министри няма да правят резки движения, защото никой не знае това как ще се отрази на кампанията на самия Радев, изтъкна тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
226 Може би, чакаш марсианци, за да ти дадат кворум и нужните гласове в парламента. Неграмотните, вън от НС. Нямат си представа, какво става. Завличат държавата със стотици милиони и я рушат.
225
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, ха, ха, Петков и Василев са правили опит да купят "Екогласност", още преди няколко месеца, но тогава са били още министри?! Каква беше тази мъгла, в която ни вкараха преди два дена, че като министри, нямало да правят партиен проект, да сме почакали 2 дена?
224
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи ,виждаш сламката в чуждото око (има ли , няма ли канадско гражданство) , а гредата в собственото око (баш-мутрата ,съратника но всички мутри от 90-те, че ни "управлява" 12 години и напъва за още) не виждаш ,герберастки тролейчо ?! Щото на папкането взе да види края ! Е, дерзайте тогава !
223
2
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Не са Петков и Василев, а замаскирани Петров и Боширов.
222
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев - Прокопиев, да са ви честити!
221
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как откъде?От партията на Прокопиев, Спецов измамник от Дубай"симпатизант"на Пурата заедно с Василев измамник-2.За нас е доказано,че са аферисти.Ако обаче имат и подкрепа на Херо,това не говори добре за нея,да тика двама далаверажии които само ще пакостят,ще създават мрежа от техни фирми които ще точат пари,както вече съобщиха от индустриалния капитал.Т.е.ако наивно не разпознава,че няма да се борят с корупцията,а ще внушават ей така за гимнастика,още по зле,защото вървим към дестабилизация
220
11
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и не съм ***,Свободно Човешко същество съм...ограбван,заплашван,унижаван,няма тайни,уморих се да ме ограбват и "управляват" неграмотни гробаре обслужващи доган,мога да се запозная със всеки,да свидетелствам пред комисии в Сената...знаете кой съм и къде живея...три дни рових порно сайтове...за да ме заплаши севда...та си ***...та гледаш порно,следят хората...ровят в устроиствата им...не са умни...ефекта е обратен,Бог да пази САЩ!
219
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
САЩ...ако не накажете...организаторите и финансистите...атаката над Конгреса на САЩ...изпращате...казвате на Света...ние сме слаби...САЩ...са последният защитник Свободата на Човчеството,ценностите му,Човечеството ни има нужда от Лидер...от Водач...Света ни има правото да е Жив и Свободен...не ни предавайте...назовете и накажете всеки престъпник по Света...безпощадно и безкомпромисно...това очаква Човечеството,Бог да пази САЩ!не сте сами САЩ...милиарди сме!!!
218
8
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и света ни си има нов военен блок...честито на Свободният Свят...време беше,чакваме САЩ да осъдят борисов и гешев...те са обслужващи божков и пеевски...ес ги защитават...обслужваха руски интереси...агенти на дс ...и кгб...домувсчиеви също...разпределяха си парите от грабежа...лотарията на божков...лавката на пеевски,да видим колко ст смели САЩ...Президента Рейгън уби СССР...вие евтини мафиоти,кога?
217
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Благодаря за минусите,на севда-диана-анонимна и десетките им акаунти,путин има армия от *** с десетки милиони бюджет...с цел манипулации и разделения,подмяна на ценности...така загина гьобелс...с лъжи,двамата господа са почтенни,ако се запазят...и продължат да бъдат себе си...са заплаха за цялата политическа,ще си навлекат врагове...но ще спечелят Народа ни...почитаме Левски..а бе престъпник...според османлиите...България ще я има...има я!Бог да пази САЩ и България!
216
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа господа,надяваме се да има Ваша партия,за да можем да я подкрепим!България има нужда от хора като Вас!...не сте сами...живеем в Глобален...Българите...обичат Свободните и Справедливите!е руските ***...ще сеят разделение...искат си пеевски и боко...да им строят...потоци!САЩ...не спят!!!
215
7
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Двама почтенни,образовани,обичащи България...се превърнаха в заплаха за политическата класа!Класа която продава Народа ни,ограбва го и го унижава безцеремонно!ограбването и продаването е финансирано и подкрепято от ес...невиждан геноцид и престъпления...бедните опитаха да строят нов райх....през диктатори и мафиоти,ограбващи Народите си,лъжеха САЩ,че са лоялен партньор за да пазят домовете им и да печелят пари,невиждано лицемерие и глупост,европейците ще платят цената заради ограбващите ги!
214
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как от къде, от Козяк много ясно.
213
6
 
12
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
По- добре питайте Емил Георгиев КАК КИРО И АСЕН ПРЕДЛОЖИХА ДА МУ КУПЯТ " ЕКОГЛАСНОСТ", а той каза, ЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВА. ТОЙ Е ЧАСТ ОТ " БСП ЗА БЪЛГАРИЯ". ГОЛЕМИ КУПУВАЧИ, ЕЙ!
212
8
 
14
 
! Отговори
Тия преди 2 години
Двамата крадци скоро ще се появят в орбитата на бай СТАВРИ
211
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е,че докато не се разбие статуквото в парламента на пух и прах ,от партиите на статуквото БСП,ГЕРБ и ДПС,нищо няма да се промени уви!-:((
210
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се скри сополе зелен 218?-:)А виждал ли си,милиционер катаджия,да гледа мутрите,как си правят пируети,с БМВ ета внесени от мутрите в 1 вите години след 1989 г централните булеварди в държавата ни?И не смееха даже палка да им вдигнат?А "кортеж"на мутри виждал ли си?Вече са история за вас!Но ние които ги помним,настръхвам още щом се сетя за тогава!-:(Една мутра от тогава Борисов,ви "омайва" младите и командва със същият стил,както мутрите тогава,отСИК и ВИС-2!-:( Днес поне можете да избирате!
209
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 218. Убеден съм,че даже и не знаеш от къде е родом " Маджо"!-:))) Но пък пишеш за него а? Маджо е от Силистра родом.Светвам те само! А Маргините,тях помниш ли ги? А тези които бяха в обкръжението на мутрата Борисов по време на " прехода от комунизъм към социализъм след 10 09 1989 г? Виждал ли си Мутри,да бият добственици на магазини,за да си плащат " таксата спокойствие" на групировката ВИС-2? Е аз съм го виждал сополе!-:((( Борисов и Божков са приятели по бухалка от тогава!-:( Натисни дец!
208
13
 
31
 
! Отговори
Канадеца преди 2 години
Скъпи форум-любители, искам да споделя какво ме притеснява у г-н Петков освен приликата му с Джъстин Трюдо Кой се отказва от гражданство, за да стане министър за 3 месеца? Когато жена ти, децата ти и баща ти са канадци?.. Който може да се откаже от гражданството на децата и съпругата си, какво би му попречило да го направи и от българското?... Отне ми 5 години да взема канадско гражданство и се чувствам свързан с Канада. Бих ли се отказал? За 3 месеца слава ...? Веднъж предател, завинаги такъв!!
207
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 219 Кирил и Асен е ясно от къде се " появиха"!-:) Не ти ли е интересно,от къде и как се " появи" бившият комунист и мутра борче др Борисов?-:)) Или Не те " касае"? По с ти "интересни" тия 2 Мата? Верно?-:)) Гербераст сиии и не се крий Бойкофиле!-:))