Петков и Василев ще участват в изборите, но без нова партия

Щели да се обградят с качествени хора
Обновена: 16 сеп 2021 18:49 | 16 сеп 2021 11:08,
304

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката и ще участват в следващите избори. Те обаче няма да имат техническа възможност да регистират своя партия, съобщи Кирил Петков пред журналисти.
Още по темата
„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант. Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим са с високо ниво на почтеност и имат успешно битие извън политиката", подчерта Кирил Петков и заяви, че не става въпрос за вид инженеринг.

"Няма да се заобиколим със зависими хора. Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова”, уточни Кирил Петков.

Той допълни, че съобщят формацията, с която ще се явят на вота на 14 ноември след няколко дни.

Асен Василев също потвърди, че двамата с Петков имат нужда от малко време.

"Поне още 2-3 дни двамата с Кирил Петков трябва да помислим как да се включим в политическия живот", каза той.

"Най-важното за следващия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява", категоричен бе Василев.

Още за намеренията на двамата бивши министри вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
2
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Как пък всички искат да управляват тая България ? Нали е блато , разрушена държава, неработещи институции, мижава икономика, *** народ....!!! Така определи Родината Фигуранта. И толкова много желаещи да се хвърлят да управляват такава развалина ??? Дори детенце на 8-9 г. ще ви обясни, че далаверата е Бог за тези хора ! А пък вие си решавате на кого да дадете да ви "управлява".
271
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Харвардското лъжливо овчарче , Киренцето , каза , че чкалаи 3000 инвеститора на границите ни !!!! ( Егати тлъстата лъжа !) Що стана , бе , овчарче лъжливо ? Къде са тия инвеститори,бе ? Албански мафиоти ни пробутваш за автомобилни производители, банките усвояваш, назначаваш свои хора преди да си станал министър....!!!! Ейййй, къде е Главния прокурор ????? Държавата пропада !!! Гешев ,наистина си за смяна !
270
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Хе,хе, лъжливото харвардско овчарче приличало на Джон Траволта ! Той прилича не на три волта , а на 7/8 волта , няма и един волт ! Само му гледайте сеира ! Ако му гласуват мЪдурковците, ще ни "оправи" само за 100 дни , не за 800 !!! Влезем ли в инфлационната спирала , можем да кажем само : Добре дошла 1997 г ! "
269
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Българинът обича да го лъжат.Затова толкова бързо заобича Кирето-лъжец надребно.Физиономисти биха го определили като такъв още от пръв поглед-шаващи очички,самодоволна усмивчица,увереност и обиграност в изказа.Абе лъжливото овчарче отвсякъде,поредният Жорж Ганчев или Бареков,или царя.Но народът трябва да стъпи пак на същата мотика,тя да го хакне по кратуната за да прогледне и се осъзнае.
268
4
 
17
 
! Отговори
ха,ха преди 2 години
Да не би да очаквате крадецът и лъжецът да ви оправят? Те ще ни оправят, ще ни окрадат и ще духнат с парите.
267
5
 
11
 
! Отговори
678 преди 2 години
Асенчо и Кирето са семейство, не го ли4 разбирате. Кирето е об.ра.тен.
266
3
 
17
 
! Отговори
Кукувици преди 2 години
Тези двамата са политически и олигархични кукувици. Преследват свой и олигархични интерес за обогатяване, използвайки една институция,чрез която това става възможно,чрез която получават легитимация и ресурс. Вижда се дългата ръка на Со'рос и коварния му проект. Масони,олигарси и алчни пионки са впрегнати държавата да се използва за плацдарм за крадене на милиарди и удобна за разни конвенции,балкански еврокандидати и що се сетиш,но ни за благоденствието на народа.Хора, бъдете,да не им го позволим
265
4
 
14
 
! Отговори
РУНДЬО С ЮМРУКА... преди 2 години
..УЗАКОНИ ПАЗАРА ЗА "ПАРТИИ И ПАРТИЕН ЕЛЕКТОРАТ"...!КИРЧО И КОКОРЧО СА ВЕЧЕ , АКТИВИТЕ ИГРАЧИ НА КОРПОРАТИВНИЯ БИЗНЕС ---С ПАРТИИ И ЕЛЕКТОРАТ!...ЩЕ ИМА ЛИ И ДРУГИ ---ТОВА Е ВЪПРОСА ДНЕС...!
264
9
 
16
 
! Отговори
зелен чорап преди 2 години
СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ
263
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко бият на натирени. Само Спецов им липсва.
262
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравите да си вземете вашия човек Спецов. Той е с голям морал, само 1.5 милиона ДДС е източил.
261
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 276 Петков затова назначи за управител на ББР Валентин Михов, свой човек, който е работил дълго в Сбербанк. Руска пералня, в това искат да превърнат тази банка, също като КТБ. И накрая, да я източат.
260
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господи, с каква енергия ни се натрапват тези тарикати!
259
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двамата Шарлатани Дето най-накрая ще довършат българия.
258
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двамата ужким Харварда - пък иначе руски агенти Кирчо и Асенчо ще се включат според сценария на върха на атаката СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !
257
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен Петков ми прилича на перач на пари. От тези дето повече говорят от колкото вършат но дано не съм прав.
256
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А така!Целта им е ясна-да са в следващото редовно правителство.Ей,голям келепир е тази власт,който и да е хванал кокала-не го пуска.
255
4
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Крадецът и лъжецът ще ви оправят :))) Нароиха се 50 партии и партийки и 80 процентовите чакат да ги оправят :))) Чакат бензина да стане левче литъра, да взимат по 2000 евро заплата, нищо да не правят и само да си пият кафето по цял ден. *** така и не разбра че ако не се оправи сам, няма кой да го оправи
254
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тя - Ще гласувам за теди умни мъже , всички други ги видяхме ! - ___ - и какво от това, като видиш и тези двамцата, заедно с ортаците, как си оправят положението!
253
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не можаха да си купят партия , Чорапа ги изгони и сега се чудят накъде да хванат мoшениците... Вероятно при Пинокио ще се присламчат.