Слави Василев: Петков и Василев са с голям потенциал

В момента двамата бивши министри търсят партия
17 сеп 2021 21:45,
60

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев имат голям потенциал, коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Слави Василев.

„Като започнат да обикалят страната, не само тук в София и вложат всичко, шестицата им е гарантирана“, поясни той.

„Ако те се включат и вложат същата енергия, с която работиха като министри, бихме станали свидетели на една много интересна кампания, която може да размести пластовете“, заяви още Слави Василев.

В момента двамата бивши министри са на етап търсене на партия. Въпреки че все още не е ясно кого ще подкрепят или кой ще подкрепи тях, шансовете им никак не са малки.

От "Демократична България" вече са имали неформални разговор с Петков и Василев. Формацията е готова на взаимодействие, но при конкретни условия.

"Има много неща, които ДБ може да направи. Напълно е възможно да се окаже, че може да се работи в два неконкурентни потока“, смята Петър Славов от "Демократична България".

Още по темата
Критични обаче се оказаха от левицата.  

"Живели сме в една лъжа. Ще видим тяхната програма, всичко, което е произлязло до този момент говори за задкулисие“, посочи Иван Иванов от БСП.

Вече е ясно, че президентът Румен Радев ще се бори за втори мандат. Очакванията на експертите са кандидатът на ГЕРБ да влезе в трудна изборна битка. Не се изключени и изненади.

"То ако не е национално разпознаваемо лице, няма никакъв шанс да бъде опонент на Румен Радев. "С какво ще го победят - с корупцията и кражбата ли?, каза Василев.

Не е изключено също президентската кампания да бъде белязана и от компроматни войни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
22
 
! Отговори
Off преди 2 години
Пак ли президентският пудел ни облъчва?!?
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой яко плаща за реклама на двамата измамници.
5
3
 
20
 
! Отговори
Край преди 2 години
Олигархията от хубавите имения от Бояна-Драгалевци-Симеоново ви е заготвила нов "проект". Новите месии са двама излъскани костюмари от Харвард. Ще ви оправят за 799 дни тоя път и то не с 200 а със 199.Това се лекува с мажоритарни избори в два тура обаче кебапчетат от пилешки клюнове и бирата в найлонови шишета отмениха революциите.
4
2
 
17
 
! Отговори
999 преди 2 години
Ще Ни оправят Ускорено за по- малко от 800 дни!!!
3
2
 
15
 
! Отговори
999 преди 2 години
А какво каза КС?! ЩОТО ОЩЕ НЕ Е КАЗАЛ НИЩО. С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО НЕ МОЖЕ ДА СИ ДЕПУТАТ!!! ПИТАЙТЕ ДПС. ТЕ СЪЩО ЖЕЛАЯТ ДА СА ДВОЙНИ - ТУРСКО- БЪЛГАРСКИ, ЩОМ МОЖЕ КАНАДСКО - БЪЛГАРСКИ!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едни юпига се оядоха сега идват други.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли толкова искат да се врат в политическия живот на България?! И те като хиени - гледат да отхапят каквото могат и да побегнат!