Слави Василев: Петков и Василев са с голям потенциал

В момента двамата бивши министри търсят партия
17 сеп 2021 21:45, Ерол Емилов
60

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев имат голям потенциал, коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Слави Василев.

„Като започнат да обикалят страната, не само тук в София и вложат всичко, шестицата им е гарантирана“, поясни той.

„Ако те се включат и вложат същата енергия, с която работиха като министри, бихме станали свидетели на една много интересна кампания, която може да размести пластовете“, заяви още Слави Василев.

В момента двамата бивши министри са на етап търсене на партия. Въпреки че все още не е ясно кого ще подкрепят или кой ще подкрепи тях, шансовете им никак не са малки.

От "Демократична България" вече са имали неформални разговор с Петков и Василев. Формацията е готова на взаимодействие, но при конкретни условия.

"Има много неща, които ДБ може да направи. Напълно е възможно да се окаже, че може да се работи в два неконкурентни потока“, смята Петър Славов от "Демократична България".

Още по темата
Критични обаче се оказаха от левицата.  

"Живели сме в една лъжа. Ще видим тяхната програма, всичко, което е произлязло до този момент говори за задкулисие“, посочи Иван Иванов от БСП.

Вече е ясно, че президентът Румен Радев ще се бори за втори мандат. Очакванията на експертите са кандидатът на ГЕРБ да влезе в трудна изборна битка. Не се изключени и изненади.

"То ако не е национално разпознаваемо лице, няма никакъв шанс да бъде опонент на Румен Радев. "С какво ще го победят - с корупцията и кражбата ли?, каза Василев.

Не е изключено също президентската кампания да бъде белязана и от компроматни войни.


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Бай Кольо преди 3 седмици
Интересно - как по време на"корупцзията и кражбата",както казваш,цените бяха поносими,а доходите се вдигнаха включително и на пенсионерите.Сега цените отидоха толкова високо,че дори и удвояване на пенсиите-имам предвид малките и средни пенсии няма да компенсира тези цени.
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НА ТОЗИ ПОЛИТОЛОГ ПОТЕНЦИАЛА МУ Е В ПОРТОМОНЕТО---КОИТО МУ ПЛАТИ НЕГО ХВАЛИГ-Н ВАСИЛЕВ ВЪЗХОД И БОГАТСТВО НА ДЪРЖАВИТЕ НЕ СЕ ПОСТИГАТ С ХИМИКАЛКИ И ФИНАНСОВИ ТРИКОВЕВЪЗХОД СЕ ПОСТИГА ЧРЕЗ АУТОБАНИ,АУТОБАНИ И ДО ВИДИН И ДО МАЛКО ТЪРНОВО И ДО СИЛИСТРА И ДО НАВСЯКЪДЕ
52
0
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Този зелен чорап, голям политолог стана. Запитайте се защо в последно време обикаля всички телевизий и агенций?
51
0
 
10
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 1 месец
АМИ , С "ГОЛЕМ ПОТЕНЦИАЛ " СА ....СЛЕД , КАТО КУПУВАТ ЦЕЛИ ПАРТИИ СО СЕ РЪКОВОДНИТЕ ИМ КАДРИ И ФИНАНСИРАТ ИЗБОРНИТЕ ИМ КАМПАНИИ -----ВЪПРОСА Е ОБАЧЕ КОЙ ДАВА ПАРИТЕ ---БОБОКОВ , ЧЕРЕПА , И.ПРОКОПИЕВ ИЛИ СмРАДЕВ С ББР....??!
50
0
 
7
 
! Отговори
Ние от БСП питаме: преди 1 месец
КОЙ И КАК ФИНАНСИРА ПРОЕКТА НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ, СЛЕД КАТО ПРЕЛАГАТ ДА КУПУВАТ ЦЯЛАТА ПАРТИЯ "ЕКОГЛАСНОСТ" и "МИР" И ДА ФИНАНСИРАТ ИЗБОРНАТА ИМ КАМПАНИЯ И РЪКОВОДСТВА...???!!!
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пи Арът на Радев хвали партията на Радев...
48
0
 
10
 
! Отговори
Тежки измами преди 1 месец
Никой нов политик нищо хубаво не може да ви донесе, защото всички са нечий проект, не и проект от и за народа!Муньо - проект на Решетников и КремълМая и Триото - проект на настъпените олигарсиСлави Трифонов - тепърва ще се изяснява.Харвардците - засега е ясно, че са комбина с Радев, но не само!
47
1
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 месец
Харесвам този коментар !
46
2
 
16
 
! Отговори
Радой Ралин: преди 1 месец
,,Когато си отидат отвратените, остават отвратителните.,, Какво хубаво ще ни донесе Кокорчо, или пък неуспелият в Канада Остап Бендер? Нищо. Слуги на Рундьо.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Потенциал на измамници.
44
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
И тия ще ни излъжатОстаряхме с надеждата да се промени България
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Енергия? Като някой луд се разфучи, говори много и все в бъдеще време, уволнява и назначава свои протежета, в сегашно време, откровено лъже, е, има енергия, но каква? Само глупаци му се връзват на "енергията".
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Василев притежава завиден популизъм, за три минути казва три различни неща. Все такива, които искаме да чуем, но никога не виждаме на практика.
41
9
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
Чиста и Свята..."България не е бедна...безобразно ограбвана е"...всички го виждате...има хиляди факти...и се примирявате,обричате децата си на...робство...ще ви презират..ще се отричат от вас...грях е!...малко смелост ви трябва да върнете децата си у дома...усмивките на лицата им...струва си усилието...и Вие ще се усмихнете...децата ви ще ви прегърнат...ще ви помнят...и ще ви благодарят...ще усетят...обичта ви,България сме семейство..Левски е Лидера ни,Знамето ни...Чиста и Свята!Подкрепа г-да!
40
12
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
До Анонимен"миячи на чинии","лош матрял"...отстояващи Свободата си,борещи се за просперитета на Народа си...милиони сме...и ще гласуваме за проекто на Петков -Василев!...деца сме на раята...наджеивяла османската... райха...СССР... и ЕС...скоро..Честит нов Военен Блок на Свободният Свят!искренните приятели на САЩ няма да бъдат изоставени!
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма особено значение. Миячите на чинии просто ще гласуват за тия мошеници и лъжци, вместо за ИТН. Преливане от пусто в празно.
38
11
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
До Първопартии купуват и създават...ДПС...купиха сдс,гроб, пУтриотете...бях свидетел как неграмотни активисти на дпс пращаха...още по-теграмотни да гласуват...за патриОтето...уж се плюят...ама всъщност е заблуда,крадат заедно и делят..божков с лотарията...пеевски с лавките...домувсчиеви с тв-то през които ги рекламираха..едно са бре..Бре.. е страхотна българска дума...Петков и Василев са..нещо ново..Справедливо и Смело..нещото за което мечтаем от десетилетия!Бог да пази САЩ и приятели!Подкрепа!
37
4
 
13
 
! Отговори
Разгеле ocpaxa ce преди 1 месец
Най-сигурният признак, че харвардската партия е проект на Муньо е, че Слави Басилев непрекъснато ги хвали,.. а той работи на щат за Резидента!Но пък, като гледам до какви хора е опрял да рекламират него и протежетата му, то шансът и на едните и другите е нулев!
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ти с тази селска фасада също си голям потенциял Славчо.
35
10
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
с огромен потенциал са...всичките ми познати...им вярват и разчитат да се явят,БСП не са заплашени а реват най-много...нещо гнило има в бсп,граб ги разбирам...ще вземат най-много от тях,направихатолкова много за Държавата само за месеци...представете си,че имат пълен мандат...дай боже...вярвам,че хората са дошли на себе си и разпознават патриотите и почтенните...от ен.ча.ето!Подкрепа г-да,Бог да пази България и САЩ!