Дончев за проекта "Петков": Прилича ми на една красива лятна любов на плажа

Той сравни служебния кабинет с "една сговорна пиар дружина"
18 сеп 2021 07:33, Елка Василева
149
Дончев за проекта "Петков": Прилича ми на една красива лятна любов на плажа
Снимка: архив, БГНЕС

Работата на служебния кабинет и политическото наследство е обект на дълъг политически диспут, много е рано и трудно да се правят изводи. Това коментира заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред БНТ.

„Когато едно служебно правителство се окаже намесено в изборния процес, това не е съвсем честно“, заяви Дончев.

Той сравни служебния кабинет с "една сговорна пиар дружина".

Още по темата

„Аз мога да вляза в технологията и да оборя една голяма част от обвиненията, които се отправят“, категоричен е Дончев.

Относно бившия служебен министър Кирил Петков, който обяви, че влиза в политиката, Дончев коментира: „Не мисля, че сме имали професионални контакти, но се познаваме от години“.

„Безспорно е нов, колко е силен, ще разберем съвсем скоро. На мен цялата история ми прилича на една красива лятна любов на плажа, която дори да предизвиква силни чувства, приключва скоро“, каза Дончев.

Ще работим за максимално добър резултат на изборите, категоричен е той.

„Темата за връщането на доверието на колкото се може повече български граждани в момента е основна за нас“, допълни Дончев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееее, дончев, мacтийо бъxлива, теб на плажа ли те набримчи Тулупа, а? А двеста? Отзад?Аре, потапяй се, гербераст! Harла пacмина! ВЪН!
106
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джон Траволта и Пекенеза не можаха да си оправят микрофоните, та държавата ще оправят заедно с онова моме, магистър-инженер мениджър социално управление.
105
1
 
2
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Дончев, ама ти си бил истински Гъзолизец Храбър, че и се опитваш да изглеждаш "интелЕгентен", но то покрай Бойко от Банкя това едва ли е много трудно, нали?
104
4
 
2
 
! Отговори
Ало, Ваньо! преди 2 години
Дончев, Дончев ... Ако си даваш сметка на какво приличате пък ГЕРБ с Борисов за тартор и тоталната ви борисовщина ...
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не ставали тия,ония(Петков) можели да стават.Вие опитахте и с Жорж Ганчев, и с Бареков,и с Трифонов,и с Манолова.С тая логика сме на опашката и чакаме някой да ни оправи.Българският избирател гласува емоционално вместо да гледа коя партия защитава интереса му(данъци,услуги,инфраструктура,сигурност и т. н..)Но,такъв е материалът за събаление.
102
5
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Лятна любов на плажа, добре, но да не се окаже с .... неочакван потенциал и край на 14.11.21!Защото като не стават тия, дай да видим ония, може пък те да стават за работа!
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НероденПетковият проект ПП(Платени Пеderаzи) ще отнеме гласове предимно от ДБ. В България няма толкоз пеderаzи и за двете партии.
100
10
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Дончев почва да си показва типичната герберастка про стащина, но там сексисткият тон го задава дебе лакът от село Банки - известен е бачс 200
99
5
 
12
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Не мисля че проекта ***+Кокорчо ще влезе в парламента! Много ми приличат на царя, направиха се едни големи реклами и го пробутаха. Обаче веднъж стомна за вода...Хората се оправиха за 800 дни яко, нали. По скоро се опариха и не вярват на някакви менте реклами.
98
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Надувайте балона, надувайте момчета - да каже пук!"Този балон-зайче ще каже фъсс ....и ще мирише лошо!
97
4
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Мераклия.
96
7
 
19
 
! Отговори
ДевалвацияПолитичска преди 2 години
Фокусниците от задкулисието изкараха отшапката си ново бяло зайче,..ама харвардско. Старите зайчета се окакаха едно друго и взеха да вонят! А изпирането им бил дълъг и труден процес - затова зайчета еднодневки. Ползваш - хвърляш! Ей, тва за нищо си ги нямате тези бели зайчета - едно време ползвахме тоалетна хартия за тези цели, ...даже в-к "Работническо дело"!
95
8
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Който не е бил във властта,само той не е крал пари от държавата (сиреч от всички нас).Сега на мода са Петков-Василев,но ние преди повярвахме на костов,на царя,преживяхме лукановите зими,тройната коалиция и орешарски,минахме през неописуемата хиперинфлация на виденов и банковите фалити и какво: останаха ни само излъганите надежди,беднотията и мизерията.След всички тези случаи,вече не вярвам на нищо и в никого и спирам да гласувам,за да не се разочаровам повече.
94
5
 
18
 
! Отговори
555 преди 2 години
Дончев, всеки вече знае ,че борбата не е между лявото и дясното а между разумното и безумното. Ултра популистите и случайните нови , коита попаднаха в 45 и 46 парламент , доказаха своята немощ , вул-гарност и цинизъм присъщи на първичните индивиди и за да се даде отпор на разрухата, която вече набира скорост , най-разумния ход след изборите е ГЕРБ БСП и ДПС да създадат коалиция и най-подготвените от 3те партии да поемат министерствата. Да,това е компромис, но с висша цел-спасението на България.
93
19
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
Ами...ходи да се любиш,тогава
92
25
 
10
 
! Отговори
Злобен преди 2 години
И този е злобен като господаря си.Логично - при това съдържание на телефонните разговори между двамата ...
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи философи се извъдиха всичките...
90
21
 
4
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Дончев май завидя и пожела двойката да стане тройка... Ехх... :)
89
22
 
10
 
! Отговори
иво преди 2 години
Тая лятна любов Дончев и Боко Тиквата ще я почустват мощно изотзад.Тъкмо гербаджийските мутри ще са подготвени за бай Ставри.
88
10
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Красивата лятна любов ще се превърне в тежък изборен нокаут.