Мая Манолова иска предизборно споразумение с ДБ и "Продължаваме промяната"

И "Има такъв народ" можело да се присъединят
20 сеп 2021 18:34, Нели Христова
115
Мая Манолова иска предизборно споразумение с ДБ и "Продължаваме промяната"
Снимка: БГНЕС

Председателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова предложи предизборно споразумение с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Така ще е ясно, че следващата управленска коалиция ще стъпи на платформата на промяната, посочи Манолова.

„Разбра се, възможна е и коалиция преди изборите, но тъй като разговори не са водени, а времето върви, това, което е реалистично – трите формации да сключим споразумение за това, че ще формираме мнозинство на почтените след изборите на 47-ия парламент“, обясни тя.

Според Мая Манолова „Има такъв народ“ също могат да се присъединят към това споразумение, ако решат.

Утре ще бъде обявено дали коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще се яви на предстоящите парламентарни избори в същия формат, уточни Манолова.

„Преговорите между нас ще бъдат финализирани утре, най-вероятно ще се явим в същия формат“, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До малките сополанковци"коментиращи" леля си Мая! Хайде да спрете а? Не сте нито на годините и,нито нааа....ако имате мозък да се сетите де!-:) Плюсове тук си кликате сами! Леля ви Мая,колкото и да е проста,ще е ПАК В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ!-:) А вие деца,къде ще сте пак? На училище,или "завършили" вече,но безработни? -:))
71
4
 
11
 
! Отговори
Маа преди 2 години
Стига лъжи,изгаври се с майките на системата ни убива,в тия два парламента,45и46 нищо не направи за тях, участва в някакви комисии, където се плащаше,сега пак се навираш да си в парламента.абе жена,нямаш ли мъж,деца, внуци поспри се малко,гладна си явно за власт.но скоро ще си при семейството си.
70
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майче изплюта си ,за радост на българите !Парите на Божков отиват към харвардските корумпета
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КикоМая си беше топ навремето, има чар, има извивки, нема кой да й откаже, ама остаря, вече не представлява интерес :))) Разбира се, ако беше с акъл, щях да гледам и с друго око, ама е знаем Майчето :)))
68
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ много разочароваха. Ке изпаднат от парламенто.
67
6
 
13
 
! Отговори
питанката преди 2 години
Това политическо нищожество Мая Галевата в качеството си на каква иска, настоява и т.н. Жалка картинка е тая подритвана истерична лелка. Виси непрекъснато в някаква медия, говори глупости, но след като има достатъчно наивници... заслужаваме си такива политици и такава "промяна".
66
5
 
15
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Колко хора тичат да хванат влака, който вече е тръгнал! Тичай Майче,но вече остаря и ти е трудно!
65
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е аут от следващия парламент!
64
6
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
не се омайвайте и повличайте по такива конгломерати, следете внимателно политическият процес, уклоните и намеренията, казванията и изказванията и гласувайте така, че отново да парираме политическият процес. Политическата олигархия и нейните образи, образчета, образченца и личиценца;))) требе да разберат, кой е Суверенът! Политическата олигархи с "Коалиция на Почтените" се опитва да се измъкне от мъртвата хватка на нашето коляно, с което сме затиснали гърклянът ни!
63
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега забелязах ситния текст под заглавието - "И ИТН можело да се присъидинят", Майчето явно е много отчаяна.....хахахахаха :)))
62
5
 
15
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Ама тая как отвисоко гледа, а ?! И на какво отгоре ?! Хитра лисица - прави,струва и тя като президента - НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ОСТАНЕ ! то,ХУБАВО СИ ПРАВИ СМЕТКАТА., АМА ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕ ИЛИ НЕ РЕШАВАМЕ ние,а не тя !!!
61
5
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
До Анонимен 47Ми ти си още по куха лейка щом цели 2 пъти си гласувал за итн хахах нормалните хора още с обявяването, че е сформирана така партия разбраха, че няма да я бъде. Апък новите мисии са добре напудрени и журналитически обслужени. Всеки ден, навсякъде и по няколло пъти се говори за тях...що ли? Някой има голям мерак да влязат в парламента. Кой ли е този някой ? Ще те оставя да си помислиш, въпреки че се съмнявам че ще се сетиш
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП Политическа Пирамида
59
5
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахааа, Мая Галева Костинбродска /Общата/ никъде не я искат :))))))))))))))))))))))
58
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друг на мястото на Мая при пълния провал на протестите, при пълния провал на два поредни Парламента, щеше се скрие в дън гори от срам, за това което върши вече 2 години. Ама тая не. Е Майо НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ НИКОГИЖ.
57
6
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Мая иска споразумение с ДБ и ПП, но никой не иска споразумение с куц кон. Като удавник Мая се мъчи да се закачи за спасител. Ама надали.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асанчо,май ти самият искаш да го докопаш а? Срам ли те е да си го признаеш? -:))) Сладур!
55
4
 
19
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Със стари керемиди нова барака не се покрива.
54
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН и ГЕРБ са едно.Това е проект на едни и същи хора.Трябва да се избяга от тях ,това директно означава ,че ще се спасим и от ДПС.Всички тези партии са разработка на руски мафиоти.Патриотите също така са тяхна разработка.
53
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май тази вечер,коментират дечица между 18 и 25 годишни а? Помнещи само др Борисов? Зрял човек,помнещ мутрата Ви след 1989 г,няма начин,да се занимава с др Борисов ,бивш член на ЦК на БКП като пожарникар!-:)) Разкрити сте дечица!-:)) Вие си знаете истината!-:)) ГЕРБ приключи с голямата политика! Колкото и да не ви се вярва! Нещата днес са други! Ще го разберете сами!-:))