„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обновена: 20 сеп 2021 21:40 | 20 сеп 2021 21:15, Нели Христова
125
„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с  „Волт“ и  „Средна европейска класа“
Снимка: БГНЕС

Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция „Продължаваме Промяната“, съобщиха от пресслужбата на новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В съобщението се казва още:

Днес 20 септември 2021 г., беше постигнато коалиционно споразумение между ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“, с което двете партии образуваха коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

ПП „Волт“ е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение „Волт Европа“, което има евродепутат, народни представили в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. „Волт“ иска българските граждани да се чувства европейци, да имат достоен живот с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие. Съпредседатели на „Волт“ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

ПП „Средна европейска класа“ е създадена в Бургас през 2007 г. и работи за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за целта трябва да има не само върховенство на закона, но и върховенство на морала в политиката. Към момента разполага с общински съветници, като най-силното присъствие е в общинския съвет в Бургас, където към момента е трета политическа сила. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на истинската война срещу беззаконията в парк „Росенец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
6
 
15
 
! Отговори
Скептик преди 2 години
Накрая ще видите промяната: хляб 10 лева, сирене и кашкавал - 20 и т.н.
89
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До АнонименТова може да направи единствено Народа ни...справедливи Закони,Спазването им!...дълга и тешка...но ще я спечелим!ще си платят...децата им...внуците им...нашите са невинни и им плащат кражбите...няма САЩ...няма Русия...България над всичко...с нас който иска!САЩ...обожавах тази страна...натиска децата ми,да позолим на заека да ограби Историята на предците ми...САЩ...Афганистан ще ви се стори ...игра...не посягайте на Честта и Достойнството на Народа ми!!!Не сте наши приятели!!!
88
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам само и единствено за този,който вкара Борисов Гешев ,Доган , НОЩ и онзи математика в затвора!
87
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен"работите за Радев"...така предците ни са "робитили" за Априлското въстание...за Апостола...и ни има, Народа ни "работи" за работещи за просперитета и оцеляването ни...за вас тролене и бизнес...за Българите въпрос на оцеляване...Бог да пази България!Подкрепа г-н Петков,България има нужа от Вас!...милиони сме!
86
10
 
12
 
! Отговори
ДжоЛан преди 2 години
ПП ще ги размаже на изорите, ще отхапе електорат от всички партии, без ДПС. също и от негласувалите на предните избори. няма Глави, Тошковци и подобни циркаджии. Успех момчета!
85
5
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименбюджет на АПИ...около 400 милиона...боко раздал договори за милиард и триста...капан преди изборите,ограбили КТБ дпс-гроб...платихме милиарди...купиха чертежи на самолети от САЩ...платихме милиарди,закриха ни АЕЦ мощности...за подкупи,авери на бойко ни ограбваха през лотарията на божков и тв-то на домувсчиеви...геноцит...и отклоняват вниманието...ама гражданството...той е изразил волята си когато е трябвало...няма нарушение...поредната манипулация...отивате си...Народа ни е Рефера
84
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
93 Как да нямаме нещо срещу тах? Петков излъга в декларацията си за двойното гражданство, към момента на назначението си. Наруши конституцията, за каква почтеност говори? Василев е откраднал интелектуален продукт от своя бивш партньор в бизнеса, фалирал е лондонска фирма, с дълг от 6.8 млн. Има извън съдебно споразумение с ищеца по делото и дължи пари. Лансира спеца по укриване на ДДС Спецов, който за подобни съмнения само, не би трябвало, да е шеф на НАП
83
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължавайте, да си разтягате локумите, малко са хората, дето ви слушат. Всички знаят, че работите за Радев, някои частни американски инвеститори у нас и за себе си. Не и за българите. Политическото ви чудовище, няма да просъществува дълго. Иначе, популизмът добре ви се отдава.
82
10
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхаха "лъжец и мошенник"...ама няма и един факт...манипулации на ***...ако имахте нещо срещу тях...щяхте да ги разкъсат...ама нямате...освен това Българите сме свободни хора...и сами решаваме на кого да се доверим...дпс-гроб са...криминални много скоро...помагачите им ще платят сметката...прочетете историята ни...те ще избягат шефовете...дано не могат!
81
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По колко пъти на ден ще ни показвате този лъжец и мошеник на снимката? Нищо съществено не са направили този и кокорчо за да ги величаете и ласкаете толкова.
80
3
 
9
 
! Отговори
Олег преди 2 години
Да подължавате,,промяната"Комунистите,ДС идват на власт.Така е било през 1944г.Чистки,лъжи ,промиване на мозъци,фалшификации на избори...мошениците -,,честни", почтенните -,,мошеници"Нищо ново под небето над България и населяващите я.
79
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усещам как волтова дъга ще перне герберастията.
78
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпо делата...и в Библията е казано...не по...имената,те цепят мрака... и то за месеци...без подкрепа...с интриги...с лъжи и манипулации на враговете на България,...ще избухнат...бъдете готови за това
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, не! Като се коалират с АМПЕР, тогаз че гласувам за тех.
76
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До баба марае зависим *** си,както ти наредят дпс-гроб,ние 7 милиона Българи милеем за домовете и децата си...ще излезем и гласумаве за младите и образованите...за "Продължаваме промяната"...и за г-н Радев...,той ще остане в Историята на Народа ни...Благодаря Ви,че останахте с Народа ни г-н Радев...не се огънахте,не се уплашихте,не можаха да ви купят...Българите Ви Благодарим!Бог да пази България!!!
75
6
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
на изборите отиваме за гъби няма за кого да гласуваме на никои вече не вярвам
74
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
за всеки случай,бъдете готови за "избухване"...за самостоятелно,тя и цецка щеше да печели срещу г-н Радав...ама...вярно е,че имате малко време... бачкайте
73
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ако някой си мисли , че познатите ни политически фигури могат да играя самостоятелно в голямата политика без финансова подкрепа на олигарсите е пълен гл-у-пак. Трябва яко навеждане да просъсществуваш - за това думи като морал , чест , достойнство са само за да галят слуха на простолюдието и са изпразнени от съдържание.
72
3
 
16
 
! Отговори
Седераст преди 2 години
Чета и не вярвам на очите си.Имах някакви надежди в тези момчета, но те се разпиляха след тази новина.Промяна в кооперация/съдружие с партията на Жоро Манев и Бачийски... нееееееееееееееТези *** ли намериха за партньори??
71
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа...г-н Петков,Народа ни решава на кого да даде доверието си ...не троловете разделящи ни и работещи за чужди и мафията!