„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обновена: 20 сеп 2021 21:40 | 20 сеп 2021 21:15, Нели Христова
125
„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с  „Волт“ и  „Средна европейска класа“
Снимка: БГНЕС

Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция „Продължаваме Промяната“, съобщиха от пресслужбата на новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В съобщението се казва още:

Днес 20 септември 2021 г., беше постигнато коалиционно споразумение между ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“, с което двете партии образуваха коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

ПП „Волт“ е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение „Волт Европа“, което има евродепутат, народни представили в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. „Волт“ иска българските граждани да се чувства европейци, да имат достоен живот с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие. Съпредседатели на „Волт“ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

ПП „Средна европейска класа“ е създадена в Бургас през 2007 г. и работи за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за целта трябва да има не само върховенство на закона, но и върховенство на морала в политиката. Към момента разполага с общински съветници, като най-силното присъствие е в общинския съвет в Бургас, където към момента е трета политическа сила. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на истинската война срещу беззаконията в парк „Росенец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
12
 
! Отговори
Като ги преди 2 години
Гледам тея как паразитират партии и се сещам за филма Мъже в черно дето извънземния беше се намъкнал в човешка обвивка .
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължава подмяната.
68
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Лъжеца и Асен Крадеца даже и с Кире Либерало да се хванат все е тая. Всички нормални хора ги знаем какви измамници са!
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ИТНататък кукловодите се объркаха. Ще за тупат топката с тези нови мишленца, докато си свършат работата и върнат партийното управление в държавата.
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 72Щом е момче на замаяния поглед, значи не става дори за боклуджия :))) Все се чудех защо са такива напрегнати, те били некакви на Плювню, сега съм сигурен, че дори 1% няма да хванат, благодаря ти :)))
65
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Новото НДСВСъздава се новото НДСВ. Време е да се свърши работа на хора без да се поема политическа отговорност. Временно правителство от " волни пеперуди" е удобен проект. Василев, Петков, Боратино, Мики Маус и други подобни са супер удобни.
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 59 Какво стана с ИТН, още ли се кълнете в тях, или вече яко сте заръфали новата кукичка? Как е, какво стана с идола ви Славчо? Допреди една седмица се кълняхте в него, а сега горкия даже и като беквокалист не се споменава. Защо така?
63
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 59Асен Василев е момче на Плевнелиев. Не партията е водеща, а бизнес интереса. Чети внимателно и ще се заблудиш обезателно!
62
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 65Не съм гербераст и никога нема да бъда, не съм комунист и никога нема да бъда......хахахахаха :)) Просто не бръсна никой мен, правиш ли разликата :) Откакто излъга с "Лайф", само за да си направи пиар Кирчо, за мен лично е измамник, все пак уточнявам, че това е МОЕТО лично мнение, не искам да обременявам някой :)))
61
4
 
14
 
! Отговори
РоРо преди 2 години
И тия след три месеца ще са като чалгаря.Прелъстени и изоставени.жалкж че народа ще страда защото тези скакалци оглозгаха държавата
60
6
 
13
 
! Отговори
Новото НДСВ преди 2 години
Асен Василев е доказателството, че в България нищо не се променя и няма да се промени. Той е служебен министър на двата полюса. При Плевнелиев и при Радев. Това е безспорно доказателство, че кукловодите са им едни и същи задкулисни фигури. Иначе момчето си пее в хора с Делян Добрев от ГЕРБ. Съученички са...
59
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става с месията от учин дол,още ли стои с памперса на дивана
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то така излиза,че бившите двама министри са кураторите на тези две партии,кой коя обучавал и проверявал за нея ще отговаря както казаха и представиха обученията на представените кандидати подбрани управленци школувани по програми избрани,но удобрени как преквалификационни от кураторите с още някой с лиценз и тез групи ще предвижва напред през вратата на промяната,като методика позната за издигане в управленските среди в съдружие или в коалиция както са се обявили за проект,остава коя на кого.
57
14
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 59 преди 2 години
"Герберугите пак налазиха сайта..." Че те никога не са го напускали. Просто, тъпите им кратууни не могат да схванат, че колкото и да пишат глупости и лъжи и да си слагат сами плюсове, а на всеки изразил различно мнение минуси, пак няма да помогне на залязващата им партия да бъде възкресена.
56
3
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кви са тия измислени партии без електорат - Балдъзата, Атанас и Аз! :)))
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ментета!!!
54
3
 
15
 
! Отговори
Зелен чорап-чалгар преди 2 години
Народе не ти ли писна да те лъжат посноянно?Само за 2мес. чалгаря Славчо ви излъга два пъти.Сега тези ментета на фигуранта се самозабравиха ,а платените медии като тази постоянно ти ги натрапват
53
3
 
20
 
! Отговори
Дим преди 2 години
Щом PR агенцията на Прокопиев и Златев ще правят постановката на тази партия, изобщо не се съмнявам в тяхната почтенност!!! Вярвайте им още стадо заслепено!
52
20
 
5
 
! Отговори
Андрей Колев ЕГН8206 преди 2 години
БРАВО..СМАЧКАЙТЕ ГЕРБ
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Култово лого. Тъмния облак бавно закрива слънцето.