„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с „Волт“ и „Средна европейска класа“

Обновена: 20 сеп 2021 21:40 | 20 сеп 2021 21:15, Нели Христова
125
„Продължаваме Промяната“ ще се яви на изборите с  „Волт“ и  „Средна европейска класа“
Снимка: БГНЕС

Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция „Продължаваме Промяната“, съобщиха от пресслужбата на новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. В съобщението се казва още:

Днес 20 септември 2021 г., беше постигнато коалиционно споразумение между ПП „Волт“ и ПП „Средна европейска класа“, с което двете партии образуваха коалиция „Продължаваме Промяната“ за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев.

Коалицията се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин. Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора.

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме Промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи.

ПП „Волт“ е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение „Волт Европа“, което има евродепутат, народни представили в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. „Волт“ иска българските граждани да се чувства европейци, да имат достоен живот с европейски доходи, европейско здравеопазване и европейско правосъдие. Съпредседатели на „Волт“ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев.

ПП „Средна европейска класа“ е създадена в Бургас през 2007 г. и работи за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за целта трябва да има не само върховенство на закона, но и върховенство на морала в политиката. Към момента разполага с общински съветници, като най-силното присъствие е в общинския съвет в Бургас, където към момента е трета политическа сила. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на истинската война срещу беззаконията в парк „Росенец“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На село сме от БЗНС и ТКЗС :)))
49
6
 
2
 
! Отговори
Аръф Амсъзов преди 2 години
Тея са подставени лица на партия ГЮБРЕ, само лаят , а резултати йок. Оставиха бойковите фирми да си цоцат пак, той тиквата затуй е спокоен.
48
3
 
9
 
! Отговори
Янко преди 2 години
Тук в България може всеки от кол и въже да си прави партия. Жалкото е, че не се вижда кой прави нещата да се случват наистина. А вие гласувайте за такива аматьори, дето просто не им пука за вас.
47
5
 
4
 
! Отговори
Ачо Чапраза преди 2 години
Нема ли некоа пpocта гербераска пукта да гласуваме за неа?
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се видя, че те не могат нищо да правят. И какво се очаква да се случи, като се гласува за тия? Дано поне ако спечелят, да не се протестира, а да ви харесва, как нищо не се прави за държавата. Браво българи!!!
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези двамцата се усетиха че от политика особено в България се печели добре, та и те вдигнаха крак! :)))))))) БКП Форевър, оле.:)))))))
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднъж да се разбера с мода :)) Можело и без да се караме :) Еми вижте го този на снимката, това си е чист джебчия, требва да го питам, що не е завършил Харвард а само е карал обучение там :)))
43
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно как хора, които не са направили нищо за България събират някаква подкрепа. Българите са един наивен народ, поне тези, надяващи се на такива измислени....
42
15
 
7
 
! Отговори
ххл преди 2 години
Успех момчета
41
4
 
16
 
! Отговори
Пулев към Киро преди 2 години
Продължавате напред. Вашата политика е...Лява ръка десен джоб !
40
2
 
14
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
След изборите ще има и продадена партия на някой от списъка на Спецов
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен турска и руска партия, ще си имаме и канадска. Зад която пак стои Россия.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана ли сделката? Купиха ли партията? Урааа. Да живее промяната.
37
5
 
20
 
! Отговори
Булонка преди 2 години
Продължаваме поДмяната. След царските юпита, Славчовите сценаристи и тези парашутисти искат да се пробват да ни управят за 800 дни.
36
10
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Колко За да имаш тролчета трябва да имаш пълно чекмедже.Кирил и Асен нямат.Ти знаеш ли кой има чекмедже,което трудно се затваря?/риторичен въпрос/
35
15
 
6
 
! Отговори
С.Орманджиев преди 2 години
Аз ще гласувам за тея двамата клоyна от промяната за да объркам още повече картите на Бою Тиквата.
34
19
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Колко герберски трола в момента са на смяна? Искам да знам колко минуса да очаквам.
33
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НанеСега схванах, ВОЛТ била измислената формация.....хахахахах :)) Нали казаха "харвардчетата", че понеже немали време, ако ги изберат щели да се присъединят към некаква партия.....хахахаха :)) То това е ясно, само не ми е ясно, защо си мислят, че българския народ е глупав, минаха 30 г. в лъжи, да не би да очакват нивото отпреди 20 години....хахахаха :)))
32
19
 
2
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Далновиден и потенциално печеливш ход на Христо Иванов. Поздравления ! Една "предизборна коалиция на промяната" несъмнено ще мотивира и мобилизира голяма част от електората ! Успех !
31
5
 
23
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Лелеее за толкова кратко време, а толкова много реклама и постоянно ни ги навират в очите тези клоуни!!! Много пара ще потроши задкулисието за да ги набута в парламента!!! Явно схемите вече са подготвени за да си възвърнат инвестицията многократно!!! Тежко и горко ни, ако тези влязат!!!