4-5 млн. лв. ще са нужни за ремонт на оградата на границата

Рашков обсъди мигрантския натиск със сръбския си колега
Обновена: 24 сеп 2021 16:21 | 24 сеп 2021 15:55, Елка Василева
39
4-5 млн. лв. ще са нужни за ремонт на оградата на границата
Снимка: архив, БГНЕС

Вътрешният министър Бойко Рашков изчисли,че с около 4-5 милиона лева ще бъде ремонтирана оградата по границата в Турция. А причината тя да е в лошо състояние е, че години не била поддържана.

Именно мигрантския натиск и притесненията от него обсъди Рашков със сръбския си колега Александър Вулин. Защото това, което се отразява при нас, се отразява и в Сърбия, каза вътрешният министър.

Още по темата

Двамата са търсили вариант и за намаляване на трафика на граничния пункт Калотина-Градина през лятото. Договорили са се за възобновяване на проекта за нов КПП до село Салаш в България. За разлика от страната ни, Сърбия вече е доста напреднала, посочи Рашков, цитиран от БТА.

Колегата му Александър Вулин също коментира мигрантския поток, като беше категоричен, че Сърбия няма да бъде паркинг за мигранти. В общ интерес на двете държави е потокът пътуващи да е по-бърз и по-безопасен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За кой, РашкоФ, са тези пари? За теб и Ко или за оградата?
5
4
 
10
 
! Отговори
мак преди 2 години
Да я оправи за своя сметка герб и изпълнителят. Кое построено от т.лупа не се разпада скоропостижно? И как да разбирам желанието потокът да е безопасен? За кого, за нелегалните или за местните срещани по пътя им? Не е ли логично той да бъде спрян, за да не привлича нови тарикат?
4
3
 
6
 
! Отговори
140 млн избори преди 2 години
При 140 милиона за избори, които без проблем правим за трети път, купуваме машини, но печатаме и бюлетини, тези 4-5 млн. едва ли са голям проблем.
3
6
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Другаря Рашков може да управлява и 45 години, ако някой се навие да му финансира безвъзмездно "управлението" и да не иска никаква отчетност и отговорност. Но желаещи няма, дори Русия ритна столчето на своите уж протежета в България. Никой не обича некадърници.
2
2
 
8
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Има ги, при Далавери Милионов са!
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАШКОВ СКОРО ЩЕ ОБСЪЖДА ВИЗИЯТА СИ СЪС СРЕТАН ЙОСИЧ В ЗАТВОРА.