Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали

ГЕРБ пита Рашков защо не е поискал пари за ремонт на оградата
101
Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Защо служебния министър Бойко Рашков не поиска пари за оградата на границата при актуализацията на бюджета? Това попита Александър Иванов  от ГЕРБ пред Нова телевизия.

„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е изградено, трябва да бъде поддържано. Да не забравяме кога беше изградена оградата и факта, че досега нямаше миграционен натиск. Г-н Рашков споменава за липсата на милиони за оградата. Защото тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета?”,коментира той.

По думите му парите можело да дойдат от шефа на НАП Румен Спецов, който е ощетил държавата с 1,5 милиона лева.

„От там могат веднага да се намерят пари за охрана на границата”, коментира Иванов.

„Правителството на Радев управлява вече 6 месеца и проблемите се трупат един след друг, а не се решават. Бизнесът също отчита това. Преди една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, коментира Иванов.

„Очаквайте съвсем скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде обществена фигура с огромен авторитет" , допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: ГЕРБрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство на Радев е комбинация между корупция, некомпетентност, реваншизъм и болшевизъм в действие. България затъва с всеки един ден.
29
16
 
11
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Пак и нагли ГЕРБерунгелите - питекантропи . Защо не поискал пари за оградата. Ами той ли да ви я кърпи? Вие направихте тоя градински плет да си късат авганските баби чорапите и окрадахте сума пари,вие хващайте клещи и тел да си я кърпите!
28
8
 
20
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Наблъсканата с ботокс бабичка Елена Йончева е професионална лъжкиня,зла ,*** интригантка.Не напразно майката на Станишев е направила всичко възможно да я разкара.Нали миналото лято гръмко лъжеше, че била изпратила касетата с гласа на Борисов в лаборатория в ЦРУ били установили,че гласа на Борисов,щяла да я предава на Европейската комисия...и нищо.Кой ще се занимава с Йончева,в ЦРУ,коя е тя?Брутална,нагла интригантка, лъжкиня от класа.Бо...Кл-..Ук пълен
27
4
 
7
 
! Отговори
Тероризъм в България преди 2 години
Защо БГ терористи използват Ефира на България за тормоз и унищожение на Българи включително физически заплахи, ако от МВР и Армията не могат да защитят Българите, ще подам координати и сигнал директно в централата на НАТО и Пентагона!
26
9
 
28
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Елена Йончева която шета из Европа,защо не отиде лично в съда в Испания ,да разговаря с разследващия прокурор за прословутата къща на Борисов и цялото интервю.да бъде.дадено на българска медия да видим с очите си за какво става въпрос,а да не лъже ,че се е обадила на някои си и той и бил казал,че делото не било приключено. Как пък веднаж Борисов не беше привикан от испанския съд ?Предизборни кьорфишеци на мошеничката Йочева която заби нож в гърба и на Нинов.От щерка на ДС ченгета нищо добро
25
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прости и неграмотни, но злобни другари - чалгари вият на умряло, защото не знаят какво да правят. Купете си валериян за зимата, че за вас пари няма, но на Радев болонките станаха милионери. Заслужавате си панелките и мизерията.
24
8
 
15
 
! Отговори
АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
До 1000 лв на метър ВЕРОЯТНО ИМАШ ФАКТИ- ВЕДНАГА ОТВАРЯШ ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА И ИЗЛАГАШ ФАКТИТЕ СИ- ТАМ ИМА ФОРМА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, И НЕ САМО ТИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЗА ВСИЧКО В КОЕТО СЕ СЪМНЯВА- И СЕГА ПИТАМ ДАМАДЖАНИТЕ И ЮМРУКА ТВЪРДЯХА, ЧЕ "ГЕРБ КРАДАТ КРАДАТ, МНОГО КРАДАТ" ИЗПРАТИХА ЛИ ФАКТИ ИЛИ СЕГА ИДВАТ ИЗБОРИ И ДАМАДЖАНАТА И КОМПАНИЯ ЗАПОЧВАТ ПАК, ТА ПИТАМ АКО НАШАТА ПРОКУРАТУРА НЕ ПРАВЕЛА НИЩО С ДЕЛАТА, АМИ ПОДАЙТЕ ФАКТИТЕ В ЕВРОПРОКУРАТУРАТА- ААА ЩЕЛИ ДА ВИ СЕ СМЕЯТ...
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън, дрън, пляс! До Април 2021 без мигранти по границите. Сега мигранти дал Господ и Рашков. Българи, учете пенджабски и арабски, вижте кога е Рамадан, щото след Коледа може да има нови остоятелства - говорещите споменатите езици да са в повече!
22
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ ПИТАЙТЕ- БИЛ Е ПИЯН....
21
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троляците на Боко се събудиха и налазиха форума.Щом още има да им плаща,значи мнооого е откраднал.
20
19
 
22
 
! Отговори
1000 лв на метър преди 2 години
за тая ограда за курник и накрая - ремонти за милиони. Крадливия борисов и ортаците му на тая ограда нямат наяждане.
19
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков да ги поиска от бай чекмеджан.Какво са за него 1 или 2 милиона при милиардите,които натрупа.
18
20
 
16
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Ей, ГEPБава безмозъчна твap, колко пъти да ти се обяснява, че съпругата на този с 19 имота е нотариус? Ясно ли ти е вече?
17
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неграмотните путински *** плюят ГЕРБ денонощно ама ние видяхме алтернативата 2 пъти вече.
16
7
 
13
 
! Отговори
dsl преди 2 години
До АнонименИ ти ли си комунист ? След като искаш народен съд и обесване на служебното правителство? Това го могат само комунистите. Какво казваш не чух?
15
21
 
16
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Тоя е нагъл герберастки чутурляк... Никога няма му уври кратуната, как разсипаха България...
14
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР!
13
7
 
12
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Хвърлени са милиони за построяването на нещо, което може да бъде неутрализирано за 10 минути с ножица за ламарина за 20 лева.Как да се поддържа? Може би преди оградата трябва да има патрули, които да проверяват бежанците за остри предмети.
12
21
 
15
 
! Отговори
Бокуратурата мълчи преди 2 години
когато Йончева и други журналисти показваха състоянието на "съоръжението" - гробаджиите ги заляха с помия.сега - защо Рашков не искал пари за ремонт.всичко, с което се хвалят Чекмеджан и лапачите му, трябва да се направи наново. ремонт на новопостроеното.ремонт на ремонта. ремонт на ремонта на ремонта.
11
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е това е алтернативата на ГЕРБ - фигуранта и неговите скакалци с по 19 имота и милиони неплатени данъци