Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети

ПП ще ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ
26 сеп 2021 15:35, Нели Христова
199
Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети
Снимка: БГНЕС

„Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети. Не сме президентска партия, но подкрепяме президента, защото имаше куража да даде на едни млади хора пълна свобода да действат. Това каза Кирил Петков, лидер на „Продължаваме промяната“ (ПП) пред БНР.

Той е категоричен, че сами финансират проекта си и избират „човек по човек, за да няма пробив“.

„За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е важно откъде са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до изборите ще бъдат използвани не само за кампания, но и за преговори. Готови сме на разговори и с ИТН. Има хора в БСП, с които бихме говорили. Имаме ужасно тежки изисквания към ДПС и ГЕРБ. ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, които са се случвали през изминалите години. Искаме да вкараме нова култура в политиката, където се говори на принципи и действия, а не на маркетинг и брандове на партии. За ДПС - докато не кажат „Пеевски не случайно е сложен в списъка „Магнитски“, и ние се отричаме от всичко, което е направил“, това са първи стъпки, преди въобще да започнем разговори”, коментира още Петков.

Той беше категоричен, че ПП ще защитава изцяло и само българските интереси, а „ако те съвпадат с някои от големите сили, още по-добре”.

„Продължаваме Промяната” ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ

„Най-доброто за целите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите трябва да кажем, че границите ни трябва да бъдат отворени за търговия, за икономическо развитие. Казвайки това, не можем да игнорираме факти, които трябва да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония трябва да има защитени права. Това е въпрос на бърз диалог, на добре сформирани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от максимално отворените възможности за правене на икономически връзки и търговия”, добави Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
доживяхме сорос да си назначи правителство и то с подкрепата на радефф. путин сигурно е доволен
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
58 Хмм, видяхме дивашките орди, кок нахълтаха в Капитолия и я оскверни а с мръсните си ръце. Никак не изглеждаха интелигентно. Видяхме, как юес полицаи убиват протестиращи...как САЩ допусната руска намеса в изборите си. Това са огромни проблеми, които само развито гражданско общество може да реши.
79
4
 
6
 
! Отговори
руский фигурант преди 2 години
партията на руския фигурант и олигарсите щяла да оправи нещата? напред другари!
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да гласувам за вас, аз не искам ЕС. Искам с братушките.
77
5
 
1
 
! Отговори
Реалист 11 преди 2 години
За да се оправи България, значи Живко от Варна трябва да управлява от най-горе и всичко ще е наред !Народа или други хора трябва да издигнат Живко Костадинов да управлява !
76
8
 
3
 
! Отговори
до 81 преди 2 години
ГРОБ може и да са първи, но никой нормален и доблестен човек не работи с това бунище + ДПС
75
9
 
2
 
! Отговори
ПП преди 2 години
Киро каза и ОПГ ГРОБ почна да вие, ах сладка песен
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как Герб са на политическото бунище но ще спечелят изборите хахахаха, фантацията не ви се връзва с реалността.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О , точно с тая продажница споразумения , много хора ще се отдръпнат от вас.
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В бизнес-училищата учат, че преди всичко е важна печалбата. Тоз юнак си подаде името за разработка на пробиотик на базата на Лактобацилус Булгарикум и продаде 50% от печелеща милиони фирма за 40 000, което означава, че просто е стартирал чужд капитал на местна почва. Явно е сервилен към чуждия капитал. Много ги харесват чужденците подобни бизнесмени-му-лета. Предполагам, че това е ролята му в БГ политика.
71
3
 
13
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Народа най вероятно ще определи ГЕРБ за първа политическа партия,но незнам защо последните се самонавиват ,че едва ли не те са първи и ще трябва да съставят правителство.Как изобщо първите които е определил избирателя/народа/ не ги зачитате и къде изчезна респекта от суверена???
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път". То и за ГЕРБ се говори срещу тях , значи и те вървят по правилния път, ако следваме вашата логика.
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП, трябва добре да размислят, дали да не спрат лъжепромяната на радевия проект ПП. Който взема гласове освен от ИТН и от столетницата. Изобщо, хаосът на Радев, трябва да спре.
68
3
 
13
 
! Отговори
ПП "ПИ" преди 2 години
ПП "Продължаваме измамата"!
67
4
 
12
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Кириле,кой е Президента,че да дава свобода за действие на младите хора?Това не става ли със закони и конституция? Той просто не трябва да пречи ,и нищо повече.Явно му се чувстваш задължен,защото те покриваше за двойното гражданство,но рано или късно всичко лъсва.Не е добре да тръгваш с левия крак,макър и в правилна посока.
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
66 ГЕРБ не се борят за парите на бегълци от закона, като Божков и авторът на антигерб проекти Прокопиев. Неотдавнашен клиент на Темида, също. Знае се, кого финансира Божков, антигербсбирщината.
65
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб са на политическото бунище. Свикване гербави крадци.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и партията "пълна промяна" ще оттече в канала също като тиви предаването със същото име!
63
1
 
4
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Като огладнееш на студено ----ще мислиш по-добре , ЗАЩОТО "НА ГЛАДНО СЪРЦЕ СЕ МИСЛИ НАЙ-ДОБРЕ"...!....А , ТОВА Е --НАЙ -ПРАВИЛНИЯ ПЪТ....
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
63 Докато подкрепят Радев, Петков-Василев няма да могат, да седнат на една маса с ГЕРБ. А и не са в позиция, да поставят условия на ГЕРБ.