Минеков иска да гони ГЕРБ от НДК, два етажа им били дарени

НДК е към Министерство на културата, а наем няма
26 сеп 2021 10:28, Александър Попов
101
Минеков иска да гони ГЕРБ от НДК, два етажа им били дарени
Снимка: БГНЕС

Преди години партия ГЕРБ е превзела със сила два етажа от НДК, което е към Министерството на културата. А на мен не ми е безразлично, заяви служебният министър Велислав Минеков пред bTV.

"Тогавашният областен управител Данаил Кирилов прави така, че обявява двата етажа като отпаднала полза и ги дарява на партията. Те остават под управата на областния, но от там няма нито лев наем. Тези два етажа възнамерявам да ги върна на НДК обратно, тъй като те и без това съсипаха НДК за тези две години. Унищожиха го, дълговете са невъзможни. Не знам следващият борд как ще се спасява", допълни Минеков.

Той заяви, че ще "помоли учтиво" ГЕРБ да си намерят друг имот.

"Тези два етажа са на НДК иначе може би ще трябва да направим един партиен център в НДК. Ще помоля настойчиво ГЕРБ да напуснат, добави Минеков. Това не е предизборна атака, каза още той. Искам си наема, подчерта Минеков.

Минеков обясни, че ще поиска помощта на ДАНС за изясняване на финансирането за реставрацията на паметника на Цар Освободител в столицата. По думите му там са изчезнали 1,8 млн. лв.

"Не знаем откъде са дошли, кой ги е похарчил, няма обществена поръчка. Реставрацията е дадена на неграмотно лице", каза още Велислав Минеков.

Според него това са пари, които са получени от руски бизнесмен, който е включен в санкционен списък на Съединените щати и се твърди, че е част от престъпна групировка.


101
Още от Избори 2021
ГЕРБ се регистрира в ЦИК, целите - да са първа политическа сила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 4 седмици
Некултурни хора нямат място в дворец на културата.
80
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
От тоя траурен агент и ковчегоносец само внушения, много е гнусен.
79
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Троловете гербави вият на ум ря ло, значи е правилна мярката. Поначало всички партии трябва да си плащат пазарен наем от субсидията, а не да купуват гласове с тези пари. Не трябва да им се подаряват имоти със символичен наем.
78
10
 
18
 
! Отговори
Отговор преди 4 седмици
ГЕРБ и Борисов не са ви проблемът, а тези които са гласували за вас, те ще ви бият шута! Продължавайте все така да "чегъртате", пък сте забравили избирателите за какво са ви изпратили там!
77
11
 
24
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Само със злоба, реваншизъм и евтина помия не става, товарищи! Цинизмът ви прекрачи всякакви граници! Отдавна пресолихте манджата! Фигурантът и неговите кукловоди виждат, че идва Радевата зима , и бързат да се саморазправят с ГЕРБ, преди хората да са платили някоя друга зимна сметка! Няма да ви мине номерът, и ще бъдете жестоко наказани!
76
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Коалиция ГЕРБ-ДПС е престъпна ОПГ.
75
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо още не ги е изгонил? Имат стотици милиони в партийните сметки. Да плащат пазарна стойност на частници. Те нали са десни, какво правят при държавата на безплатен наем.
74
4
 
12
 
! Отговори
БОГ към 85% вите преди 4 седмици
Защото сърцето на тия люде е задебеляло И с ушите си тежко чуват,И очите си склопиха;Да не би да видят с очите си,И да чуят с ушите си,И да разберът със сърцето си,И да се обърнат,И аз да ги изцеля!Защото ръцете ви са осквернени от кръв,И пръстите ви от беззаконие,Устните ви говорят лъжи,езикът ви мърмори нечестие!Никой не изкарва праведна призовка и никой не съди по истината,Уповават на суетата и говорят лъжи,Зачеват злоби и раждат беззакония!Такива са Минеков,Радев и избирателите им!!
73
8
 
22
 
! Отговори
Надблюдател преди 4 седмици
Тези изглежда се надпреварват кой ще понесе жълтата фланелка за най-нагла лъжа! И да не си помислите че това е "предизборна"атака? Неее..., Минеков никога не лъже! И Рашков не лъже, и Кирчо не лъже... ,и Радев никога не лъжат! Отврат!
72
5
 
21
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 4 седмици
НАПЪЛНО НЕВНЯТЕН СЛЕД РАЗХОДКИТЕ С КОВЧЕЗИТЕ ПРОЯВИЛ ТЕЖКИ ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ- ВИЖТЕ КАКВИ ГИ ЛОМОТИ-ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ ЖАЛКИ.
71
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прецедентските та..либа...ни казват,това което мисли Прецеденто - държавата е негова собственост и та..Ли..Ба-..ни те трябва да правят това което той им е наредил.Идат избори и Прецеденто трябва да се скрие зад някого,за да изглежда ,,по-добре".На този етап юмрук няма да видим,така е наредил мутрата Александър Маринов стратегическия съветник на Прецеденто
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен КЪДЕ ГИ НАТРУПАХА- ВЕДНАГА ОТВАРЯШ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА ИМА ФОРМА НА БГ И ПИШЕШ ЗА МИЛИАРДИТЕ НА ГЕРБ.
69
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наема в чекмеджето тиквата го пази.
68
7
 
21
 
! Отговори
Я !!! преди 4 седмици
културния министър минеков , тоя същия ли е дето меташе яйца по знакови сгради и не се бореше за пост ?
67
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е те 12 години си бяха подарили цялата държава,вие за два етажа го правите на въпрос.От къде мислите са им милионите и милиардите,които натрупаха?
66
17
 
9
 
! Отговори
Българин в Германия преди 4 седмици
ГЕРБ ДПС Корупция много корупция
65
11
 
15
 
! Отговори
Иван преди 4 седмици
Освирепяла блатска Св .. Ин-..Я.Да ти е..А майката Радев мазник некадърен
64
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ЛЪЖЕЦ!
63
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ГЕРБ подкрепят режима на Путин и дават 1,8 милиона за реставрация на паметника Цар Освободител на служител на КГБ
62
19
 
22
 
! Отговори
Емил преди 4 седмици
Мошеник !Я заминавай да ковеш кофчези бе Негодник озверял.На който не му харесва ГЕРП да изчезва.Свята широк.Идете да видите какви от..Реп...-ки сте.А рееее марш по Ко-чи-ни-Те да лошите по ..мня. .та си