Евродепутат: Радев не само оправда доверието, но и го заздрави

Поведението му е достойно, смята Петър Витанов
28 сеп 2021 12:11, Красимир Ангелов
62

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, журналистът Анна Заркова и диригентът Йордан Камджалов бяха избрани за съпредседатели на учредения Инициативен комитет, издигащ Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент. Номинацията на президентската двойка подкрепят и пет партии - БСП, "Има такъв народ", "Продължаваме промяната", "Изправи се БГ! Ние идваме!" и АБВ.

Още по темата
Доверието Радев не само, че го оправда, но и го заздрави. Има две неща, които касаят вчерашното мероприятие - фигурата на Радев може да обедини много повече хората от тези в лявото политическо пространство. Той се превърна в естествен авторитет, обяви за "България сутрин" евродепутатът от БСП Петър Витанов.

Според него няма съмнение, че Радев е президентът на българските социалисти. По думите на Витанов фактът, че президентът е успял да обедини хора от различен политически спектър говори за това, че поведението му е достойно.

Тази подкрепа за президента Румен Радев не се е случила преди седмица, нито преди 4 месеца, когато влязохме в правителството, а преди много повече време. Той започна тази промяна, която имаме желанието да продължим заедно. Това посочи за Bulgaria ON AIR Яна Балникова от "Продължаваме промяната".

Тя изрази мнение, че волята за справедливост е израз на желанието да има такава за всички.

"Предизвикателството е към системата, която е наложена през всичките тези години. Знаехме, че в Министерството на икономиката има нужда от промяна. Беше като в къща, която си си купил, но не си сигурен какво точно трябва да се ремонтира в нея. Около експертите има структури за източване на държавата. Това ни даде мотив да скочим с лицата си срещу това", обясни още Балникова.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
7
 
! Отговори
АНАЛИЗ преди 2 години
ЗАЩО ЦАПАТЕ ИМЕТО" ВАПЦАРОВ" БЕ ЧАЛГАРИ ГНУСНИ ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ СЕГА ЧЕ ГНУСОТИЯТА ВИ ЗАЛИВА А СЕТИХ СЕ И ЦЕНИТЕ МАЙ -ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА ИЛИ ПОДМЯНА С РАДЕФ +КИРЧО И КОКОРЧО !ХАК ДА ВИ Е !!!!АААААААА?????
49
8
 
6
 
! Отговори
Никола Вапцаров преди 2 години
Бързайте да бълвате помия, че шкафчето се изпразва бързо и скоро няма да има кой да плаща за гадостите ви.
48
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то и на Радев е изпята бе мух-льо.
47
10
 
7
 
! Отговори
Никола Вапцаров преди 2 години
Кликайте колкото си искате, гербаджийски ***, вашата песен е изпята.
46
9
 
8
 
! Отговори
Никола Вапцаров преди 2 години
Към гербаджийския ***, който за жълти стотинки е готов да оплюе всичко, дори майка си:И аз горя, и ти гориш,и двамата се къпем в пот.Но ти изчерпваш свойте сили,слабееш ти, отпадаш ти.Затуй така жестоко жилиш,в предсмъртен ужас може би
45
8
 
12
 
! Отговори
Петолъчка преди 2 години
Чорапа да каже колко пари лапна от заплати за тези 5 години? Сметката е много проста 15 000 лв. на месец. 60 месеца x 15 000 лв. = 900 000 лв. Аре да вземеш да се разкараш с Фиона, че сте много нагли кво ще кажете!
44
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хехе, тролфабриката на мутрягата-чекмеджан се е развихрила като за последно. Мнгог ми се иска да видя същите клакьори какви ще ги диплят тук след изборите, когато Радев отново ви смачка мутренската партия
43
7
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
ХА ХА ХА брато не хващаш декиш вече трудно би могъл да заблудиш някой наивник Радев е проклятието на България .Даже и да спечели изборите зимата го чака бой с тояги и инпичмант
42
2
 
9
 
! Отговори
teater преди 2 години
В театъра, първо действие:-скъпи другарке е другаре, на прага сме на новата....УФФ объркал съм листа,.. къде ми отиде оня за олигарсите... не го намирам, добре де дай тоя гледам е за ... борисов,... я дай за него ще рецитирам, докато ми намерят правилния...-Олигарсите на Борисов трябва да бъдат изчегъртани от управлението. Народа иска нови...(мисли: Хм, то не са много нови, ама на фона на новите цени, които ще спретнем на народа, никой няма да забележи)...
41
1
 
15
 
! Отговори
до протестърите преди 2 години
честита победа на протестърските движения, вече ви оглавиха Настимир, *** и кокорчо, а пък сключили споразумение за коалиционно управление с МаяМа и мутрите, те няма да имат и 4% и са Мутри вън, протестърите осигуряваха ви пиенье и яденье за да лежите по жълтите павета, сетне спряха пиеньето, СЕГА НЯМА ДА ИМА И КАКВО ДА ЯДЕТЕ, а пък не се знае къде ще бъде по-студено на изключено вкъщи или на плочника пред фонтана на рундю
40
2
 
15
 
! Отговори
дружба завинаги преди 2 години
другари и другарки и вие стадо дето лежахте по паветата , честита ви промяна ! сега бурно ръкопляскайте и вместо оставка , крещете : да живее бкп кпсс ! а за това че сметките няма да можете да си плащате , не мислете . а и олиото все още е само 5 лв.
39
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите крадат и лъжат от момента в който се родят до една година след като умрат. Говори ли ви комунист - той ви лъже, действа ли комунист - той краде. Закон божи!!!
38
2
 
20
 
! Отговори
nilesev преди 2 години
Ти нормален ли си бе, другарю???
37
2
 
22
 
! Отговори
олемале преди 2 години
трябва да се мисли, а не да се вярва сляпо на другаря... Кой въведе скрития олигархическо-мафиотски модел на управление - другаря Луканов и неговата нова БСП/БКП. сега фуражката постоянно говори за олигарси - сякаш неговата партия се е очистила от тях. Всички партии в момента са с олигарси. Всички. Но червената (демек разорителите) доста дълго време остана на втора-трета линия от кацата с меда. Поръчката е:Време е да сме до кацата с мед НА ВСЯКА ЦЕНА.
36
1
 
11
 
! Отговори
АЗ ГОСПОД преди 2 години
Защото вие болшевиките начело с Руския Аватар сте,изпълнени с всякакъв вид неправда,нечестие,лакомство,омраза;пълни със завист,убийство,крамола,измама и злоба;шепотници,клеветници,богоненавистници,нахални,горделиви,самохвалци,измислители на злини,непокорни на родителите си,безразсъдни,вероломни,без семейна обич,немилостиви;които при все,че знаят Божията справедлива присъда,че тия,които вършат такива работи,заслужават см ърт,не само ги вършат,но и одобряват ония,които ги вършат.
35
3
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Кога другарката Заркова си смени пола и от журналистка стана журналист? Неуважаемият другар Витанов пък не казва как прелюбодеец и крадец може да оправдае доверие.
34
1
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Каза другарката Заркова си смени пола и от журналистка стана журналист? Неуважаемият другар Витанов пък не казва как прелюбодеец и крадец може да оправдае доверие.
33
4
 
23
 
! Отговори
Само не разбирам преди 2 години
Хора не виждате ли как с 200 км в час се завръщат комунистите заедно с розовите и бенбените. За това ли се борихме толкова години, за да им слушам пак демагогията и пропагандата, а като се огледам нищо ново и хубаво не са създали те. Само разруха и олигарси. Жалко е че младите се подвеждат по приказките им и всчики ще страдаме пак !
32
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Тази мижитурка въобще знае ли я някой! Върви само, дипли клишета, и гледа накъде да си завърти трътката, партията да го харесва!
31
3
 
27
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 години
я каква изненада ! член на бсп отправя хвалебствия към фигуранта :) ехооооо , другари и другарки , фигуранта хвърли България в хаос и разруха , само и само да остане на власт на всяка цена . тая марионетка изпълнява заповеди на комунистическа партия която работи против българите . за кво доверие говориш бе , как нормалните българи ше имат доверие на разединителя ?