Петър Илиев: Видно е, че Етичната комисия се е водила от политически съображения

Етичната комисия към СУ твърди, че е плагиатствал
Обновена: 28 сеп 2021 07:03 | 28 сеп 2021 07:03, Ния Христова
53
Петър Илиев: Видно е, че Етичната комисия се е водила от политически съображения
Снимка: БГНЕС
"Категорично не приемам становището на Етичната комисия, за което научих от медиите. То нарушава Правилника на СУ и поне два закона." 
 
Това написа в социалните мрежи Петър Илиев във връзка със становището на Етичната комисия към Софийския университет, че в книгата му "Компетенцията на Народното събрание" има плагиатство, предаде БГНЕС.
Още по темата
 
"Видно е, че комисията се е водила от политически съображения, за да ме засегне лично, а оттам и да уязви ПП ИТН, от която бях издигнат. Оруеловата "1984" се е пренесла през 2021 г. в Храма на науката, като инструмент за отстраняване на неудобни учени и преподаватели. Дали политическата и "чрезвичайна" целесъобразност не е започнала по болшевишко-комисарски начин да господства над върховенството на закона", пише още представителят на ИТН в Twitter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
21
 
! Отговори
Майора преди 2 месеца
Когато си сгрешил , имай честъа да си признаеш! Това те издига в очите на хората! Но явно за чалгари и поддръжници на чалгари не важи, те винаги са прави?
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Видно е, че Петър Илиев е лъжец!
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя се канеше да е новия пеефски и е яко нещастен, че не му се отваря парашута. Явно мафията която му е зад гърба от доста време го отглежда и дъндурка и сега няколко провала на куп му се сториха неприемливи. Той не е свикнал на такова поведение. Я всички се засрамете. Това е новия прасчо пеефски и всички трябва да му се кланяте и целувате дирника.
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това кражба на интелектуална собственост ли се води? За моя приятел Тошко питам.
21
3
 
27
 
! Отговори
Само питам преди 2 месеца
Чалгавите потопиха държавата в хаос и отнеха от времето на всички ни половин година, все още толкова. За здравомислещите люде още през април беше на 100% ясно, че са въжеиграчи и нищо добро няма да донесат. Защо бе, народе, защо гласувахте за тези ..ърш... и ги докарахте да ръфат телесата на държавата. А този щеше да ни е министър на МВР?!, ПРЕМИЕР??!! Гола вода сме, братя българе...
20
0
 
16
 
! Отговори
Сат Н преди 2 месеца
Естествено... Комисията е нелегитимна, а деянието е с изтекла давност. Плагиатството вече не е плагиатство.
19
16
 
2
 
! Отговори
Хадвокатин преди 2 месеца
То Реално погледнато откакто е измислена писмеността всеки е преписвал от някого,всичко е открито и всичко ново е добре забравеното старо!!
18
0
 
25
 
! Отговори
Хехе преди 2 месеца
Ако вземе да замълчи,ще направи по-добре.Хем пос.ран,хем голям! Какво общо има политиката с това, че си откраднал чужд интелектуален труд?
17
0
 
29
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 месеца
Тошко Африкански нали щеше да се среща в съда с тези, които обвиняват Пешо Плагиата, какво става, ще съди ли Етичната комисия?
16
14
 
9
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
До Едно към едно..................Този е за партия ГЕРБ! Там ще направи кариера за чудо и приказ!.....................ГРЕШИШ КОЛЕГА! Лъжците,мошениците и измамниците са запазена марка на радевата шайка! Там би се вписал много добре. Макар,че не е завълшил харвард не рада по наглост по долу от тях.
15
0
 
31
 
! Отговори
Tui преди 2 месеца
Пешко спри да пишеш и се извини. Плагиат си и никой не е имал съмнение от самото начало. Сега избирай мотика и на село.
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Атакувай комисията "на нож" като дедите си.От героичен род си все пак.Бас ловя, че този психопат дето на голям мъж се прави е скатал и от казармата и войник не е ходил.Интервюто му беше потресаващо - пълен откачалник.
13
2
 
17
 
! Отговори
Вълканов преди 2 месеца
Момче, направил си една крупна грешка. Ако цитирания материал бе споменат в ИЗПОЛЗУВАНА ЛИТЕРАТУРА, със споменаване името на автора, тази дандания нямаше да се случи.
12
0
 
28
 
! Отговори
Шопо преди 2 месеца
Преписвач.... Двойкаджия!!!!
11
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Петре спри да се излагаш - образовано момче си, но си абсолютен социопат.По-неадекватно поведение на политик не бях виждал през живота си.И твоя приятел Главния чалгар на Републиката е неадекватен, но той поне е хитър и се крие в пернишката си къща като къртица.Вземи се скрий и ти.
10
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кви политически подбуди бе, пич. Черно на бяло текстът ти е копиран, а ти се хващаш за давност. В онова интервю даже не отрече, че си плагиатствал, само каза, че са минали години от случая. Цялата ситуация е абсурдна, изкупи си книгата, за да я замениш с "ново" издание, колко си зле всъщност? Да ти имам и славния род и отличните оценки, и бабата.
9
0
 
37
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 месеца
ИТН = Има Такива Наглеци
8
0
 
51
 
! Отговори
void преди 2 месеца
Абсолютен наглец - хванаха го че безспорно е плагиатствал, и сега се изкарва политическа жертва. За ИТН мога само да заключа: Няма такова племе.
7
0
 
45
 
! Отговори
анономен преди 2 месеца
На калпавия политик, електората му крив))))))))))))))
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя става cмe шeн какво по-голямо доказателство от новото издание на пасквила му, разликата от 80 страници казва всичко.