Радев свиква министрите заради COVID кризата

Тя ще се състои в неделя от 12 на обед
Обновена: 24 окт 2021 08:05 | 23 окт 2021 21:55, Красимир Ангелов
290
Радев свиква министрите заради COVID кризата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев свиква на спешна среща в неделя министрите от служебния кабинет.

Още по темата
Поводът е разпространението на Ковид-19 у нас и ситуацията в тази връзка в страната. Срещата ще започне в 12:00 часа и в нея ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Заради това Радев отменя предвидените за деня предизборни срещи, уведомяват от пресцентъра му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да идва по-бързо Герджиков, че от издънките и зорлем кризите на тоя ми писна.
139
3
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
До Анонимен 158 Няма нужда да го прави.Нали неговата вакцинирана министърка на туризъма Балтова е под карантина сега защото пак е положителна на ковид.Какво по голямо доказателство за това,че и вакцинираните пак се заразяват и разнасят заразата.Което ще рече,че зелените сертификати са напълно безсмислени.
138
15
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
*** е активирала герб-лели за да пишат коментари. Просто ме кефи тролските гербави калинки как кви.ча.т предусещайки своят край. Друго си жипко-бибитко докарал България до най-голямата икономическа криза и най-ниските заплати да се крие от радостните българи. Друго си е робите на герб алибегов, възражданчето и бялата златка да организират платени протести от по 100 човека за 2 часа. Между другото, алибегата вече не ръководи ресторантьорите, биха му шута и частният сектор прие изц9яло сертификата
137
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази заповед беше един терористичен акт срещу народа. Да въведеш забрани и сертификати, без да дадеш на хората възможност да реагират е същото, като да взривиш църквата на Велик ден. Ами, комунисти, сър
136
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма да отмени нищо нали той нареди т.е западът ни нареди но вие можехте да я бойкотирате но се редите да ви дупчат, защото сте тъъпаци ние ще го свалим рундьо на изборите но вие ще си останете жалки страхливци аз не ходя никъде, не купувам нищо, избягвам хора със сертификати това е
135
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако обявят локдаун, никой в България да не го спазва! Ние не сме животни.
134
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Както казаха от ГЕРБ : след нас и потоп. И ще излезат прави.
133
2
 
27
 
! Отговори
mnenie преди 2 години
По издънки,Руменчо задмина даже Герб.Ама ги задмина с 200.А това със зеления сертификат,наложен от частния му здравен министър,направо разкина синджира!ИТН пак няма да искат да се коалират с никой,Мая тръгнала да съди тоя и оня,а някакви ще продължават "промяната".Кашата е пълна и необратима.За БСП дори не ми се говори...
132
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще гласувам за Гарджевата, първата жена президент на бегето.
131
5
 
6
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
До До гербер 142 Ами явно еднокнижникът бибитков по-добре се справял от многокнижника Радев барабар с неговото правителство.Всичко това сега започва да намирисва на 1996-97г при Виденов.И какво че е бил образован и морално чист?Докара ни до просешката тояга.И тези натам се запътили.
130
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз предлагам на Румен Радев, така и така ще ги събира утре, да направи САМО ЕДНО НЕЩО, което има смисъл: който от министрите и неговата администрация (вкл. той самия и вицепрезидента) е ваксиниран - носи сертификата си и го дава на медиите, който не е ваксиниран - запрята ръкав и пред медиите "приема" първа доза. Всичко друго - е орта будала и няма нужда да се хабят.
129
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев = издънка и разжалване.
128
6
 
9
 
! Отговори
СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ преди 2 години
Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !
127
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарджо новата пантофка на баце е смелия обеднител на нацията, ха ха ха ха.
126
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отменете нечовешките черни сертификати замаскирани под формата на противоепидемични мерки..Знаем че не ви е грижа за здравето ни..Искате да ни го отнемете да отнемете работата свободата ни и после каквото е останало- ако е нещо..и много добре знаете че т.наречените локдауни са безмислени..и че за неизолиран вирус ваксина неможе да има..Свобода !!
125
2
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До ха-ха-ха. Хе-хе, че аз вече съм на 66 бе, църввул, и съм в прекрасно здраве. И пак да ти напомня, квиченето е от такива като теб. Следиш ли социологическите проучвания?
124
3
 
11
 
! Отговори
Юруш другари ! преди 2 години
Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка
123
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Басирам се че Луна има по-големи топки от Гарджевата.
122
3
 
8
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До 142. За какво ти е? Нали уж от 5 месеца вече е никой, защо пак ти човърка кухата кратуна? Ама глу.паците като теб май още не са разбрали, че ГЕРБ отдавна не е само Боко и затова не могат да осъзнаят защо пак са първа политическа сила.
121
2
 
8
 
! Отговори
хаха преди 2 години
И Фиона е до него.