Атанас Пеканов: Говоренето против ваксините е опасно за цялото ни общество

Според него Кацаров е взел правилните решения
24 окт 2021 21:07, Нели Христова
138
Атанас Пеканов: Говоренето против ваксините е опасно за цялото ни общество
Снимка: БГНЕС

Абсолютна подкрепа за министър Кацаров, "зеленият сертификат" е един от начините да живеем относително нормално в тази много тежка ситуация. Ваксините са единственото ни оръжие срещу пандемията, ситуацията е много трудна". Това заяви пред БНТ вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов.

Може би бяха прекалено бързо наложени мерките, но "зеленият сертификат" е ефективен инструмент да успокоим ситуацията и да стимулираме процеса по ваксинация, коментира Пеканов. По думите му принуда няма - тъй като има възможност и чрез тестове хората да си набавят "зелен сертификат".

Според Пеканов министър Кацаров е взел правилните решения. Много граждани се притесняват, защото не са информирани правилно, в целия свят са се ваксиниали 2,7 млрд. души, това не е довело до сериозни негативни последици, каза вицепремиерът.

Той заяви, че разбира притесненията на гражданите, но не и когато политическите лидери се възползват от страховете на хората в най-неподходящия момент. Говоренето против ваксините е опасно за цялото ни общество, каза Пеканов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Оруел преди 2 години
Интересно, изтрили са ми линка от от сайта диагноса.нет на латиница (коментар 88) и той виси във въздуха. Сигурно е "дезинформация". Става дума за последния обширен материал от Георги Ифандиев отпреди 4 дни и видеото, което съм посочил, леееко предупреждава за неблагоприятни ваксинационни реакции. Нищо де, псевдонимът Оруел и цензурата добре се съчетават заедно.
99
0
 
2
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
Крайно време фал-шивият комсомолец Пеканов да си ходи след всичко което каза и натвори. Не е достатъчно да говори бързо без-смислици и да маха с ръце, следвайки съветите на червените PR-и.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми то това е целта - тоя неподготвен дечко изплю камъчето - тотална диктатура. Дори и не можеш да говориш за нещо, което е против декретите на правителството. Не знам само защо си е обръснал мустачките, много ще му отиват.Както се вижда се след тази пЛандемия се готви локдаун заради климатичните промени. Тогава всеки, който реши да използва колата си ще се смята за предател на народа. Осъзнайте се малко.
97
1
 
29
 
! Отговори
Край преди 2 години
Говоренето е опасно само за тоталитарните режими.
96
1
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Големите сме свикнали да получаваме несправедливост от държавата.Сега учат и малките отрано на същото след като и за ваксинираните деца учението е дистанционно.Това ли бе целта на зелените сертификати?И със зелените сертификати и без всички деца са равнопоставени ще е вероятното им мисловен процес.На възрастните ни е ясно,че в тази държава отдавна и спазващите законите и останалите сме равнопоставени и при кандидати за депутати,стига да не изтърпява влязла в сила приисъда ефективно кандидата.
95
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 124: Рано почва работното ти време п.л.ъ.х.
94
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм фен на това правителство,но одобрявам решението!Това,че разни социопати и комплексирани "професори" имат 2човека социален кръгозор и не виждат реалната ситуация,не може да бъде норма и критерий за действителност.Всеки човек с широк спектър на контакти е свидетел на опасните страни на К19.Няма как да подцениш вирус убиващ хора.Макар и в такъв процент.Всеки живот е важен и е обществен дълг да го съхраним.Който не иска да живее в общество,не трябва да се допуска до обществени места !
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изборът ми е да те смачкам като ***..
92
3
 
24
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Пеканов иска да криминализира говоренето. Как господине говориш от името на цялото общество. Има хора с различни мнения от твоето, следва да се чуят. Което не се вижда и сега от масовите медии.
91
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според Пеканов министър Кацаров е взел правилните решения." Има два варианта след това изказване: 1) другаря Пеканов е абсолютно разведен с реалността, защото РЕЗУЛТАТИТЕ показват дали Кацаров е "взел правилните решение", а резултатите ЕДНОЗНАЧНО показват ПРОВАЛЕНА ваксинация, ПРОВАЛЕНА информационна кампания, ПРОВАЛЕНА реакция на вирусната картина 2)другаря Пеканов лъже, за "кефа на шефа"
90
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха,дей Мангърчето,бе?При предишната власт каждьiй ден по ТВ -сутрин,обяд вечер и под изключително внимание обгрижван,щото е анти!Ами благодарете му за пропаганда срещу ваксините и грипчето,Фигуранта също участва,пак нямало вирус,ама на политическа основа.Вълната на зараза намаля пролетта,почна ваксинацията,ваксини осигурениз служебните плеснаха с ръце и почнахада уволняват,Кантарджиев,Балтов,щаба и хоп дойде новата,сега екшън за сертификати и никакви приказки срещу ваксините,абе луди ли сте?
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
отидох и си сложих бустерна трета доза Пфайзер в ХЕИ Варна.наредени на масичката пред лекаря 10 готови спринцовки.никой не ми каза че ваксината е с изтекъл срок 30.09.2021г.кой е адм.орган в ЕС че да реши че е безопасна.кога проведоха проучванията.защо не ми казаха .аз нямаше да разреша да ме бодат с изтекла ваксина.здравето си е мое нали.сърбите унищожиха изтеклите ваксини.
88
1
 
24
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Ционистите искат да сте ваксинирани - медиите им обявяват анти-ваксинирането за вредно и опасно. Демагогия...
87
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз има още жълто на гащите, неговото мнение изабщо не ни касае. Ще си изучя яко някой от министритехкеже противоположната мнение.
86
30
 
4
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Скоро за невежите кратуни, отказващи да се ваксинират, няма да се намери място в ЕС !
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
скрий се бе...слуга на сатани..убийци носещи негативна енергия зли духовевсичко е за пари и кефа на някой който си мисли че може да сложи ръка над света и си прави каквото иска с хората т.е намали населението.Няма ковид! Има внушение на страх.. " а със страх не се живее"- Ванга
84
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
я се скрий някъде!!!
83
3
 
24
 
! Отговори
Поредният преди 2 години
продажник....Във всички европейски държави хората протестират срещу тази ИГРА....и не говоренето срещу отровите е опасно, а тяхното прилагане и налагане...без никой да носи отговорност при увреда и смърт...Всички Правителства в Европа и другите континенти са се продали и прилагат върху населението ГЕНОЦИД, с тези смеси които са военна разработка...
82
1
 
3
 
! Отговори
Оруел преди 2 години
Препоръчвам ви конкретно конферентния разговор между еврейския лекар Владимир Зеленко в Щатите и група равини от четвъртото видео най-отдолу. Разделен е на две части, първата започва на 20мин.27сек., а втората на на 57мин.33сек.
81
2
 
19
 
! Отговори
Анти Вакса преди 2 години
Не участвам в ГМО експерименти с хора.