Слави Трифонов: Успехът е да поставяш обществените интереси над личните

Идва краят на глупава предизборна кампания, заяви лидерът на ИТН
11 ное 2021 21:05, Петя Славова
83
Слави Трифонов: Успехът е да поставяш обществените интереси над личните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дни преди изборите лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира предизборната кампания в страната в социалните мрежи.

"Идва краят на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори", написа Трифонов във Facebook.

"Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите", отбеляза той.

"За пореден път повечето от тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация. Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход?

Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а "Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство. Така че – вие ми отговорете кое е успех.

За мен успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните", посочи лидерът на ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмо се чудех къде изчезна диван войвода,а той ето гоооо,пак се изака от фейса
59
3
 
3
 
! Отговори
GERB преди 2 години
Мили Славе, благодарим ти за времето, което ни осигуряваш с дпс. Но не сме доволни - губиш много... Ако си искаш останалата част от парите - излез там ба дивана.Тате ДоганБатко.
58
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оплакванията от коронакризата да се пращат на адрес: Слафчо Чалгарски, адрес: Дивана, отляво. И специалист Мангъров, адрес: 200 лева на домашен адрес.
57
4
 
3
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
България е пълна с млади хора с недоръзвит преден мозъчен дял, които без да разсъждават гласуваха за самозабравил се мегаломан и новоизлюпил се политик.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се бе!палячовци няма място в политиката за такива кукловоди като вас ,успяхте да излъжете доста наивни българи,но вече и четвърто място ви е много....
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
73 За провалени чалгар-политик Слави, ще гласуват само най-наивните и политически неграмотни хара.
54
5
 
0
 
! Отговори
Пламен Ставрев преди 2 години
Браво. Дай Боже повече хора да осъзнаят тази истина. Ще гласувам за теб, но за марионетката Радев няма да гласувам. За президент има само един истински независим и това е Цвета Кирилова.
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами дългият затова не можа да състави правителство,защото не можа да постави обществения интерес над личния.
52
4
 
7
 
! Отговори
msm преди 2 години
Тоя само мозък, друго не е останало от него матрицата в действие
51
12
 
4
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
Гьонсуратлък е превзел коментарите. Какичките на повикване в коментарите, платени от герП-дпс преливат. Да, ИТН изритаха два пъти Вожда от мястото му и да, пак ще гласувам за ИТН. Прав е Слави Трифонов: има такъв народ, но няма такава държава. И хиляда минуса под коментара ми не променят истината.
50
4
 
16
 
! Отговори
Един от Юг преди 2 години
Трябва да си много затъпял за да гласуваш още един път за този мишок!
49
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не вкарахте Тиквата в затвора, значи не ставате за нищо и сте една и съща мафия!
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да гласуваш за този все едно да гласуваш за следващи избори.
47
5
 
14
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Всички ,,почтени"некадърници, мошеницикато тоя вдигат само лозунгиошемници
46
5
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Добрите момчета отиват в рая,лошите където си поискат.............................Обществените интереси над личните не може да поставя един егоист,напъващ се да управлява цяла държава.
45
5
 
21
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Славчо, извади първо 200 милиона за изборите за двата провалени парламента, после още 100 за тъпите машини, които натресе на "суверена" без да го питаш и после дудни за приоритет на интереси! За теб е интерес, но нашия живот не е зад екрана и никой не ни пълни джобовете за да плюем и сервилничим. Доведе ада, сега си влез в него и не се показвай, болен мозъко!
44
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв лидер е Слави ? Заради него ще ходим трети път да гласуваме. Два пъти му даваха властта, а той като страхливец и некадърник не я искаше. Какво прави въобще на изборите ?
43
7
 
11
 
! Отговори
Битката с ГЕРБАВИТЕ преди 2 години
*** трябва да бъде спечелена
42
7
 
13
 
! Отговори
Този път гербавите преди 2 години
Яко ще духат супата. 100 на 100 .10% } 90%>!
41
17
 
9
 
! Отговори
Има Такъв Народ преди 2 години
Май пак ще сме първи !