"Възраждане" иска отмяна на зеления сертификат

От партията се обявиха и против въвеждането на еврото
234

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която подкрепя COVID мерките,  обяви лидерът ѝ Костадин Костадинов.

Той настоя  да се отмени изискването за зелен сертификат за достъп до определени обществени места, защото е противоконституционно.

Според него се подготвят още по-строги мерки – достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат.

От партията се обявяват категорично и против въвеждането на еврото в страната.

Според зам.-председателят Цончо Ганев това ще бъде пагубно за родния бизнес и граждани.

„Откакто сме в ЕС ние сме най-бедната държава, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно представена партия не можем да позволим финансовата политика по отношение на еврото на 12-годишното управление на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са необходими незабавни мерки, е зелената сделка, която е унищожителна за българския бизнес”, добави зам.-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
18
 
7
 
! Отговори
До 187 преди 2 години
А ти какво очакваш да направи този копейкин? Интелигентен патриотизъм? ХахаЩе ни проглуши ушите сега..за излизане от нато и ес и за това да влизаме в евразийския съюз. Ще ни говори за соо..р..ос..оиди, лоши европейци и американци и че трябва да станем руска губерня.Очаквам и официален медал от Путин.
156
4
 
23
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Кое си сака,оно си требе!Нямаше как парламентът да остане без такава партия!Вече всичко зависи от самите тях и К.Костадинов в частност.Ако успеят да прокарат идеята за интелигентен патриотизъм/национализъм,имат бъдеще.Ако тръгнат да правят глупостите на предните патриоти-резултатът ще е същия,изпадане от класацоиите.Иначе цялата патриотична ниша е поне 15%
155
3
 
27
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
ПОДКРЕПЯМ! ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ = ЗЕЛЕН ХАЙВЕР! НАПЪЛНО НЕНУУУУУУЖЕЕЕЕЕН!!!
154
27
 
14
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Е, само този не трябваше да влиза в Парламента. Циркът ще е пълен. Само ще се пени и ще отнема времето за взимане на важни решения. Гласувалите за този агресивен екземпляр до един са истерични антиваксъри.
153
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин, Копейкин хахаха Много сте смешни тро_лчета. Няма ли да споменете нещо за къщата му? хаха Възраждане на следващите избори ще имат поне 10%, ако мерките продължават да се затягат, а следващите избори ще са пролетта. Щом това е единствената партия, която се интересува от свободата ми, тогава това е единствената партия, която ще получи гласа ми! А останалите се страхувайте от Ковид. Все пак са ви казали по ТВ-то, че трябва да го правите т.е. ще изпълнявате,защото отдавна нямате свободна воля!
152
16
 
13
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Тази партия все още не е достигнала апогея си. Все пак "Атака" достигна почти 10% със сходна реторика. Впоследствие започва амортизацията... Освен това ще трябва да скачат между злободневните теми, за да обират несъгласните. След ваксините ще дойде ЕС. После НАТО...Не са нито първите, нито последните.
151
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу руските мекерета на диктатора путин
150
29
 
14
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Аз пък искам отмяна на "Възраждане". Този събра 4% само с авнтиваксърство. От казаното следва, че сам ще си говори, което е добре.
149
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане няма да ги има след 4 г щото са изостанали ретроградни фашизоидни диктаторчета и борисовчета
148
27
 
9
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 години
С всяка изминала минута Копейката губи позиции !!!
147
5
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Много хора борейки се с ГЕРБ, не искаха да гласуват за партии, които нямат шанс да влезнат в парламента. Социологическите агенции предричаха един процент за Възраждане и много хора не гласуваха за тях за да не си пропилеят гласа. Аз просто не ги слушах, защото знаех че лъжат или са бездарни. Това ще се промени на следващите избори ако дотогава не ни вкарат в лагери за неваксинирани.
146
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Възраждане! Имат само 4% и да строят в ъгъла да не ги смачкаме останалите 96%
145
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нормално е да сме само 5% гласувалите за Възраждане. Колко процента според вас са участвали дейно във Възраждането на България през 19 век и в освободителните войни, и въстания, и т.н.? В Априлското се включват само няколко хиляди, а останалите са си стояли в къщите да не ги хване Ковид хахаха ... Сега е същото. И все пак България се е възродила. И сега ще стане така. Не можеш да очакваш от скопен мозък да проумее, че му отнемат правата, колкото и да му обясняваш. Него го е страх от Ковид...
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 166: Това ли е единственият ти аргумент?
143
6
 
13
 
! Отговори
Прав е !!! преди 2 години
Нека бъдем независима и силна Държава !!!
142
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя търси внимание , но ни Бойко ни Петков го виждат )
141
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините не са безопасни, отговорността се поема изцяло от индивида, подписва се документ за отказ от отговорност на медицинския персонал, те не са и ваксини в пълния смисъл на думата, защото не са минали пълно тестване, което трае години. Когато има смъртни случаи, информацията се изопачава или укрива, колко удобно. Не е правилноБългария да се сравнява с богатите европейски държави, всичко е различно, няма база за сравняване, там също текат спорове какво е правилно.
140
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцето ги почна, ако продължава така, напролет ще вземе 40% от вота!
139
10
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Новата опорка: Избирателите на Възраждане са глупави, а Костадинов е луд. Ей, папагалчета със Сидеров ви се получи, защото тогава хората още вярваха на вестниците и националните телевизии, ама това време отмина. Хайде, папагалчета цъкайте минуси и да не забравите "Копейкин! Русия! Путин!", че след изборите квотата се вдигна!
138
2
 
2
 
! Отговори
163 преди 2 години
До 163-Да го DUHASHHHH...