"Възраждане" иска отмяна на зеления сертификат

От партията се обявиха и против въвеждането на еврото
234

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която подкрепя COVID мерките,  обяви лидерът ѝ Костадин Костадинов.

Той настоя  да се отмени изискването за зелен сертификат за достъп до определени обществени места, защото е противоконституционно.

Според него се подготвят още по-строги мерки – достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат.

От партията се обявяват категорично и против въвеждането на еврото в страната.

Според зам.-председателят Цончо Ганев това ще бъде пагубно за родния бизнес и граждани.

„Откакто сме в ЕС ние сме най-бедната държава, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно представена партия не можем да позволим финансовата политика по отношение на еврото на 12-годишното управление на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са необходими незабавни мерки, е зелената сделка, която е унищожителна за българския бизнес”, добави зам.-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
9
 
! Отговори
обективен преди 2 години
До 116 чак 50% е много не се надскачай достатъчно 15% за да сме НЕ ЗАОБИКОЛИМ фактор
96
4
 
6
 
! Отговори
дядо Сорос преди 2 години
Ще ви сурвакам най-щедро, в левове, както и в Эвро!
95
24
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След години ще разказваме на внуците си и дойде възраждане и спаси България от ковид робството.
94
0
 
1
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Като няма да обясняваш подвий опашката и ЧАО разбра ли 117
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нищо не следва от коментирането тук." -- радваме се, че има такива заблудени. Вече в душичката е посято семето на съмнението и колебанието. Но умът още не проумява и се противи. Устата говори автоматично.
92
9
 
19
 
! Отговори
обективен преди 2 години
С какво Мангъров е по-лош отМенгелето/Кацаров,че да не е министър
91
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако вевъдем еврото и има финансова клиза в целия ес и ние ще сме засегнати.
90
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За еврото е прав и бг трябва да национализира златните мини подарени на Канада и Белгия както и да се национализират мариците за евтин ток. Заводи и земята също трябва да се национализират. Болниците само държавни, за да се спрат кражбите на докторите. Контрол на цените и карантина на ромските квартали и евтина баня за да се къпят и не сеят зарази,
89
5
 
6
 
! Отговори
МП преди 2 години
До Анонимен 110Живейте нормално според Вашите разбирания.Нямам нищо против. Само искам да напомня приказката за щрауса, който когато видел опасност и си заривал главата в пясъка а *** му оставал навън
88
27
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със всеки изминал ден подкрепата на възраждане се увеличива. До следващите избори 50 процента ще подкрепят тази партия в България може и повече. Възраждане слуша гласът на народа.
87
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До QRS На тези избори спечели 5%, на следващите ще спечели 25%, ако отстоява непоклатимо възгледите си.
86
0
 
3
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Ако знаеш колко е обиколил ги напиши ако не замълчи лесно е да пишеш и говориш без доказателства това е все едно да кажа теб колко са те навървили без да мога да го докажа до 91
85
4
 
32
 
! Отговори
Кирил Петков-Канада преди 2 години
"Според него се подготвят още по-строги мерки достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат."----- Самата истина!
84
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След ваксинация в село Стоките срещу Ковид в дом за стари хора след месец трима ваксинирани се заразяват със Ковид и умират ... Ало болниците докога ще лъжете че ваксинираните леко се разболявали без да умират ? Липсата на Законно притежаване на калашници от народа си казва думата за да се намираме във това сегашно положение .
83
4
 
3
 
! Отговори
Говорител преди 2 години
Нищо не следва от коментирането тук. Нищо. Въпреки това те не са забранени.Само да напомня. Няма абсолютно никакво значение кой какво говори тук. Коментарите тук са безмислени.
82
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МПМерките са дискриминационни.Нека които иска да се ваксинира, тества и да носи маска а ние нормалните да си живеем нормално.
81
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До имам сертификатче, а бустер имаш ли? Най-близък мой приятел си сложи бустер защото се набоде миналата година с 2 дози и реши, че сега му трябва бустер. 2 дни след това се сдоби с ковид, кръвоизлив и вече 10 дни пие такива хапчета, че дано му оцелее черния дроб. Та пак те питам, бустер имаш ли? Защото скоро сертификата ти ще е валиден колкото моя дето го нямам. Ако не вярваш, виж какво правят на запад.
80
20
 
17
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
Костадин по стъпките на Волен&Co.
79
24
 
9
 
! Отговори
МП преди 2 години
Всеки с нещо иска да бъде интересен, значим, различен и т.н. Само че Коцето вече е интересен. Купи си хубава къща още преди да бъде в парламента.Сега гледайте какво става! Умнико 100-200 българи умират всеки ден а ти искаш да премахнеш и без това слабите противогрипни мерки.
78
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Земен човек е Костадин Костадинов.Ако имаше мнозинство сигурно щеше да предложи Мангъров за министър на здравето