"Възраждане" иска отмяна на зеления сертификат

От партията се обявиха и против въвеждането на еврото
234

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която подкрепя COVID мерките,  обяви лидерът ѝ Костадин Костадинов.

Той настоя  да се отмени изискването за зелен сертификат за достъп до определени обществени места, защото е противоконституционно.

Според него се подготвят още по-строги мерки – достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат.

От партията се обявяват категорично и против въвеждането на еврото в страната.

Според зам.-председателят Цончо Ганев това ще бъде пагубно за родния бизнес и граждани.

„Откакто сме в ЕС ние сме най-бедната държава, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно представена партия не можем да позволим финансовата политика по отношение на еврото на 12-годишното управление на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са необходими незабавни мерки, е зелената сделка, която е унищожителна за българския бизнес”, добави зам.-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
5
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
ха ха ха. Голям смях са националистите
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки здравомислещ човек иска отмяна на зеления сертификат. Ясно е , че се изпълняват ултиматуми на световните господари. Възраждане изглежда свежа партия на общия фон. Но в България може всичко да се очаква. Политиците трябва да са наясно , че трябва да спечелят доверието на хората. Но не с лъжи и празни приказки , а с дела и достойно поведение. В този смисъл ни трябват възрожденци. Не зная дали Възраждане ще оправдаят очакванията на хората.
175
12
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Това са представителите на най-неграмотната и нискоквалифицирана част на обществото.
174
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз на *** обрал хласовете на сидеров и другите идйоти ...пардон патриоти като магарешки много не им се доверявам
173
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 186. А ти, гордият защитник на недоносчетата от "Възраждане", "Наблюдателен" ли се казваш? Ама нищо чудно, по махалите ги кръщават и Гардеробка...
172
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички сме в матрицата. И всички сме послушковци. Спасение виждам само във Възраждане и затова съм гласувала за тях.
171
7
 
8
 
! Отговори
Ако успеят преди 2 години
Да отменят кр.етенските мерки ще гласувам пак за тях.Ама не вярвам,соросоидното лоби на ПП е много силно!
170
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Възраждане" иска една яка гьостерица и обявяване извън закона.
169
4
 
12
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Задължително изучаване на Руски език в начаните училища. Филиял на Московския университет в България. Обучение на Българските офицери в Русия. Изграждане на Ядрена централа с Руските реактори и осигуряване на енергиина независимост на България!!
168
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 189 (Политолог) Категорично съм против измислените "зелени сертификати"! И категорично съм за въвеждане на еврото! Ето, видя ли? Не "плюя" по "Възраждане", и съм анонимен!
167
16
 
7
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
ЕС и НАТО вън от България!! Затваряне на Американското посолство!! Отмяна на измислената пандемия!! Национален референдум за присъединяване на България към Руската федерация!! Това са нещата които Партия Възраждане трябва да постигне в този парламент!!
166
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мда--Кое си сака,оно си требе!Нямаше как парламентът да остане без такава партия!Вече всичко зависи от самите тях и К.Костадинов в частност.Ако успеят да прокарат идеята за интелигентен патриотизъм/национализъм" ________________________________ Досега бяха крайно десни върли анархисти-рублофили, приятелчета на путиновия приятелчета. Доста време. Едва ли ще се променят. За да поспечелят повечко, се иска време... време в парламента.
165
10
 
7
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
КОПЕЙКАТА е един случайник! Впрочем преди това беше в ДПС!!!
164
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако сте долно гаменче. Ако обичате да чупите,биете и да псувате. Ако обичате да нарушавате законите. Запишете се в партия Възраждане. Ние Ви обещаваме,че ще вземете едни пари. Само стойте по цял ден по сайтовете да ни вдигате рейтинга. За по здравите момчета имаме свободни работни места като биячи. Заповядайте във Възраждане. Заедно можем повече(да откраднем).
163
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искате долни националисти без капка мозък гласувайте за Възраждане
162
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забелязвате ли уважаеми коментатори,че тия , които плюят " ВЪЗРАЖДАНЕ" се пишат " анонимен"!! ....И човекът написал това веднъж се пише Политолог и втори път Наблюдателен. Значи или е шизофреник и има две лица или е долен лъжец представящ се за двама различни човека.И в двата случаи показва колко зле са тези от Възраждане щом даже за такива сайтове наемат хора да си вдигат рейтингът като ги представят за много достойни. Няма нищо достойно в това да се представяш за няколко различни човека
161
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за това заслужават пълна подкрепа!Сертификата ще бъде отменен рано или късно с кървави протести в Европа и света.Вече и ваксинираните там се обръщат против него,защото виждат че сагата няма да спре нито до втората,нито до третата доза и че из родите посягат на децата ни.
160
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все тая, то преди имахме Волен, сега Копейкин. Ще има материал за колажи.
159
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя още не депутат и взе да се прави на шеф , патувай
158
5
 
19
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Всичките, правещи се на важни и не глсуващи, и тия, които гласувахте за канадските ***, много скоро, ще разберете, каква огромна грешка сте сторили пак!)) Март, ще направите Възраждане първа политическа сила!