Старт на преговорите за съставяне на правителство

Експертни ще определят приоритетите на бъдещата коалиция
30
Старт на преговорите за съставяне на правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От вторник започват преговорите за съставяне на редовен кабинет с мандата на „Продължаваме промяната“. Те ще се проведат в експертен формат.

Още по темата


Всяка формация ще бъде представена с по трима експерти в общо 18 групи за обсъждане на секторни политики и изработване на управленска програма. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Засега не са обсъждани имена на министри. След като се постигне консенсус по програмата, ще бъде подписано коалиционно споразумение.

 


30
Още от Политика
Ще се освободи ли външната ни политика от сателитния синдром?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Фастер преди 1 седмица
Най-големите мазници дойдоха на власт!Цените хвърчат без контрол ,неоправдано и спекулативно!Народа материал си ги избра и няма право на мрънкане и плюване срещу това което е избрал!Аз съм чист пред сеце си ,знам че.бях против тоя мазен избор!
18
2
 
0
 
! Отговори
ЕЛИ преди 1 седмица
Коя партия и коя медия не е на БКП
17
2
 
1
 
! Отговори
До Мандиги преди 1 седмица
До Мандиго - кои са новите партии, че нещо не се сещам???? Да, с нови имена, но старите муцуни в тях. Другите пък са нови имена на продукт от старите муцуни. А бе затворен кръг и няма никаква промяна. Бай Миле е прав, сега цялото БСП управлява. И още 5 годинки за администрацията на летеца. Честито на печелившите - БСП, Илияна Йотова, протежетата й - Надя Младенова, Димитър Здравков.... Уредиха си службица с далаверки и за следващите 5г........да ви е честито
16
2
 
2
 
! Отговори
АЯТОЛАХ ХУМАНЕН преди 1 седмица
Ама що преговарят с двамата "демократи" дето подадоха оставки. Бой с жилави пръчки на голи табани за Ицо и Атанас ,пребоядисаните комунисти
15
3
 
1
 
! Отговори
ЕЛИ преди 1 седмица
ДО БАЙ МИЛЕБАЙ МИЛЕ СЛЕЗ ОТ КЛОНА НА ЗЕМЯТА---БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ---ОПОЗИЦИЯ--НАСТОЯЩАТА ОПОЗИЦИЯ Е ПРОДУКТ НА БКП---НАРОДА ГО РАЗБРА И ЗАТОВА СИ СТОЙ В КЪЩИ И НЕ ГЛАСУВА--ПРЕДИ ПАДАНЕТО НА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА НИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ ОПОЗИЦИЯ---НИТО БУНТОВЕ КАКТО В УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ ПОЛША ,ГДР
14
8
 
3
 
! Отговори
Мандиго преди 1 седмица
Харесва ми как хората обвиняват новите партий, които още даже не са почнали да управляват, а пък при правителството на ГЕРБ си затварят очите и все едно те нищо лошо не са направили. Да напомня, ГЕРБ почнаха да управляват и имахме около 7,5 млн. български жители, а ся сме едвам 6 млн. --> за 10 години това правителство напрактика е убило 1,5 млн. български граждани, това няма как да се скрие.
13
4
 
9
 
! Отговори
Аха преди 1 седмица
Добре де, сега ще четешм как всички плюете и мрази те фигуранта и калпавото му правителство-въпросът е, всички ги плюят, а кой го избра, и ако не знаете да ви кажа с каква огромна преднина. Сега ще купувате хляб за 5 лв, ще го мажете с олио за 10 лв и дано ви дойде акъла, ама акъл и една друга работа не дойдат ли на време-не ги чакай.
12
6
 
10
 
! Отговори
Бай Миле преди 1 седмица
Пак глупости пишете. Постовете са раздадени отдавна, а целта на политбюро е кражба, кражба и кражба. Виденова зима ни чака. В момента цялата власт е в БСП-то
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не знам как ще управлява тази четворна коалиция без народна подкрепа.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ама тоя Ристо Иванов, наистина прилича на Коксал баба.
9
5
 
1
 
! Отговори
Гхйккк преди 1 седмица
Трябва правителство
8
3
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
До Атанасов/ ТАЗИ МЕДИЯ Е СВЪРЗАНА С БСП!!! И ИМАШЕ СТРАХОТНА ПОДКРЕПА ЗА РАДЕВ ДО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ /МЕДИЙНИ/ ИЗБОРИ! НО СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е ОБРАЛ БСП С МАШИНИТЕ , ПОДКРЕПАТА ЗА ЗЛО РАДЕВ ИЗЧЕЗНА ТУК!
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Страшана снимка - Пинокио как лакомо гледа и се облизва, а гнома доволно потрива ръце за кокала
6
5
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ НАВЕКИ И РАДЕВ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА КОЯТО НЕ ВЛИЗА , ЗАЩОТО НЯМА РЕАЛНО И 4%, И ТО С ГЛАСОВЕТЕ НА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО БОЖКОВА ПАРТИЯ ,ОТКАЗАЛА СЕ И ПРЕЛЯЛА 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!
5
21
 
8
 
! Отговори
Атанасов преди 1 седмица
Личи си по коментарите че тая медия е на ГерП и ДПС
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приоритет номер едно - вместо да се ровят в шкафчета, да вземат да си погледнат разградения двор и да започнат да оправят всичко от пътища до болници.
3
3
 
17
 
! Отговори
Дамата с песа преди 1 седмица
Защо няма да предават в интернет и репетициите, а само представленията?
2
3
 
15
 
! Отговори
Милият ристе преди 1 седмица
Дб, бсп и итн са ми много жални. Горките ще трябва да кандисат на каквото ухилените им предложат. С под 10%, а ристе 6, при следващи избори я камилата, я камиларя.
1
5
 
13
 
! Отговори
Радев преди 1 седмица
И правителството му са прокълнати с огнена клетва - вече за трети път загиват хора в пожари и всеки път стават все повече. Бог ги наказва за клетвопрестъпничество. Киро също е дал лъжлива клетва - проклятието ще продължи и жертвите ще стават все повече докато не се смирят и разкаят.