Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"

Инфлацията ще стигне 10% декември, прогнозира той
27 ное 2021 13:35, Петя Славова
615
Борисов: Щяхме да стигнем до Търново на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

"Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната, ГЕРБ и СДС. Учуден съм да разбера как по-приемливи станаха световният шампион по фалиране на банки.", каза Бойко Борисов по време на конференция на младежката организация на партията му в Арбанаси и допълни, че над 70% от хората не са излезли да гласуват.

Още по темата

Според него проверката на Бойко Рашков е трик.

"Така съжалявам за Хемус. Всичко това десетилетие ще стои така", каза лидърт на ГЕРБ. По думите му, до края на годината магистралата "Хемус", щяла да стигне Велико Търново. "Те няма да го направят и пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистралата между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север. Ужасно пътуване. Мантинелите да заснемат уважаемите медии. Една мантинела няма подменена нито по "Хемус", нито по "Тракия", заяви Борисов.

"Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора тихомълком без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък.

Само социалните мрежи, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. Бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, като ги гледам инфлацията ще отиде към декември 10%", прогнозира той.

Според него няма шанс да мине бюджета. "Когато създадохме ГЕРБ, някои от вас не са били родени", обърна се той към младите хора в партията. "Амбицията на младостта и мечтите са много хубаво нещо, ако се съчетаят с опит", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и ситуацията с COVID-19 у нас. "На всичко съм вярвал, но не и когато си пръв по смъртност в света да дадеш медал и да кажеш, че си се справил с кризата. Моргите са пълни, коридорите са пълни с чували. Ден с 200 загинали се играе хоро", заяви той.

На конференцията бе и Томислав Дончев, както и Тома Биков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
443
4
 
4
 
! Отговори
В ХИСАРЯ ИМА преди 2 години
ДЪРЖАВНИ ПОЧИВНИ БАЗИ ЗА МЛАДИ ВОЕННИ ПЕНСИОНЕРИ...... КУМЧО ВЪЛЧО ИСКА ДА ИЗЯДЕ ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА....
442
4
 
11
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Вчера обявих награда ,че давам 2л.хисарско мерло,ако някой ми предостави едно правилно изречение изказано от нашия герой/стил,граматика/ ето от статията:Мантинелите да заснемат уважаемите медии.ето от статиятаТа, дадох срок до 20ч. на 27.11Никой не прояви интерес или не можа да се включи в срока.Или не пиете мерло или не можете да намерите негов ,,компромат,,Хайде колеги постарайте се!Идват празници.Нека изпратим таз година героя при бай Ставри и неговите *** избиратели само с една кофа
441
5
 
12
 
! Отговори
НЕ НА БОКО преди 2 години
МУ ГО ДЪВЧАТ. А ТОЙ САМИЯТ ДЪВЧЕ ЯКО НА КОЙ ДЕ СВАРИ.НЕ БИЛИ СМЕНЕНИ МАНТИНЕЛИ. ТОЙ ЗА 12 ГОД НЕ СМЕНИЛ МАРКИРОВКАТА НА ПЪТЯ УБИЕЦ. НЯКОИ НЕ БИЛИ РОДЕНИ КОГАТО СЪЗДАВАЛ ГЕПИ. ЗНАЧИ В ТАЗИ МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ ИМА ДЕЦА ПОД 18 ГОД. ГОВОРИ НА АБА.
440
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко, още дълго ще ти го дъвчат, щото друго не могат
439
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Значи тази магистрала е започната от бай Тошо още през 1974. За 50 години не можем да я построим. Няма друга такава излагация в света. Герб имаха 12 години власт - ами да са я построили! От София до Варна щеше да се стига за 5 часа! Ама всички от всички правителства, които се докоснаха до строежа на магистралата - мислеха само как да крадат!
438
5
 
4
 
! Отговори
от съпротивата преди 2 години
Време е съпротивата да се срещнем зад граница, защото след превземането на властта от червената хунта, медиите вече няма да бъдат на разположение за изразяване на мнение. Това ще спести време и пари на социалистите които няма да се нуждаят от кохортите *** които да заливат мрежата със своите насъскани омразни постове. Ще има привидно затишие от самодоволни и оптимистични коментари, а различните ще отпадат непубликувани.
437
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще се утешават с четвъртия на чорапа
436
1
 
9
 
! Отговори
моля отбележете преди 2 години
Ако не можем да пишем по форумите, ще пишем по стените.
435
7
 
9
 
! Отговори
ТикваСателиращаПипон преди 2 години
Не че нещо кой знае какво, но все пак раздвоението на поведението му в три вертикални слоя се дължи на комунистическо-фашиския му О-монархистиран характер, психопълнеж заформен от двамата му дядовци, комунистически и фашистически, въху които е наметната пелерината на монархистическата алчност довела до клането на Самоковска гора чиито стволове са били използвани за направата на клечките за зъби "Самозъбски Зубен Камък". това обеснява сателитите му Росен, Цеца, Биков, Митеф, Цвъкцваноф и Ректоида
434
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Млъкни бе, ламник за власт! Един нормален човек,след втория мандат, когато БГ започна да се задъхва от приватизацията на парите по еврофондове от ГЕРБ, щеше да даде почивка на държавата чрез един мандат в опозиция. Но не и пожарникар Боци! Той и разрасналата се тогава държавна и общинска администрация (сега тя брои 450'хил.) изсмукваха по 270 млн.лв месечно - ненаситна за пари ламя! Тази администрация трябва да се намали 3 пъти и заплатите на администарацията поне с 30% да паднат!
433
7
 
16
 
! Отговори
Миризлива Дупа преди 2 години
ГЕРБаджийските калинки вият на умрело.Изритани от работа и отичащи се в канализацията на историята. Вожда им вече не е никакъв вожд,а е просто един евнух на Доги и една 0. Ама кръгна 0. Г-н Никой! Ще му се спука жлъчката ,че краденето свърши. Идва ред на Ставри да се позабавлява с Торбалан.
432
2
 
7
 
! Отговори
демократ преди 2 години
До Анонимен 484 - За ТЕБ се радваме , защото сега ти ще спиш в палатка на Орлов мост , а ние ще идваме да ти крещим , че ни пречиш да ходим на работа и ни съсипваш демокрацията !!!
431
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 485 - Ако само можеш да осъзнаеш колко си заблуден - лошо ще ти стане !!
430
4
 
1
 
! Отговори
ПП преди 2 години
До Истината е в - Повярвай ми , той и Борисов си го иска обратно , ама "началниците" викат : ЯДЕЦ !! Остава ти единствено варианта да си направиш партия и след 4г. да се явиш с програма , и да ни обещаеш че като станеш премиер ще ни направиш свободни , богати и щастливи ! Ние може и да ти повярваме , и токувиж чудото станало , а дотогава.... ?!
429
7
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Били спряли всички кранчета ? Лъжа! Те просто обраха парите и кранчетата сами пресъхнаха! Има да си мечтаете за "Боко"!
428
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей Боко, защо остави чорапа да те издуха. Малко самонадеян ми се струваше и доста грешки допусна
427
8
 
18
 
! Отговори
УжасТ преди 2 години
Че ти не стигна ли до Търново бре, че къде ги построи ония половин милиард километра??? Търново по-далеч ли е?p. s. Може да пледира за невменяемост.
426
15
 
11
 
! Отговори
СПОКО,БЪЛГАРИ.. преди 2 години
ЕС СПРЯ ПАРИТЕ ЗА РАДЕВ И ХУНТА...... КАТО НЯМАШ ПАРИ-КАКВО ЩЕ КРАДЕШ ТИ БЕ-ЧОРАП МИРИЗЛИВ..??......ДОКАТО ИМА ДС/БКП ДОНОСНИЦИ-ПАРИ НЯМА ДА ИМА..!!
425
14
 
10
 
! Отговори
Истината е в преди 2 години
Г-н Борисов! Проблемите ми започнаха по времето на Радев и служебните му слуги! Искам промяна! Искам си живота обратно!
424
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна комунисти не са цвъкали на главата на българина. Забравиха им шмекериите.