Пред финал са преговорите за коалиционно споразумение

Срещите се провеждат като паралелни дискусии се излъчват онлайн
27 ное 2021 08:32, Петя Славова
99
Пред финал са преговорите за коалиционно споразумение
Снимка: БГНЕС

Преговорите за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление са пред своя финал. Във фокуса на вниманието на бъдещите коалиционни партньори днес са темите "Финанси" и "Международни отношения".

Разговорите се водят от лидерите на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков и Асен Василев и в тях участват експерти от "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България", предаде БТА.

От 10.00 до 13.00 часа е предвидена дискусията на тема "Финанси", а от 15.00 до 18.00 часа е насрочен дебатът по въпросите на международните отношения.

В четирите дни на преговори досега бяха обсъдени и набелязани мерки и приоритети за секторите енергетика, икономика, транспорт и правосъдие.

Основни приоритети бяха определени и в секторите здравеопазване, земеделие, образование и електронно правителство, както и в секторите вътрешна сигурност, екология, регионално развитие и култура. Краткосрочни и дългосрочни мерки бяха очертани и за секторите туризъм, труд и социална политика, национална сигурност и спорт.

Срещите се провеждат като паралелни дискусии и се излъчват онлайн в страницата на "Продължаваме Промяната" във Facebook, в YouTube и на сайта promeni.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
18
 
! Отговори
АБЕ, ВЕРНО ЛИ Е... преди 2 години
... МНОГО ЛИ СА "ДОСТОЙНИ" ТОВА, КИРЧО И КОКОРЧО.... И КОГА ШЕ ГО ВИДИМЕ ТОВА..... ХАХАХААА..... КАТО ПЛАЩАМЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПАРНО, ТОК И ХРАНА ЛИ....?????!
45
4
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Боко за това...тренира футбол за да е...бръз.Ако той бе...спичелил изборите,до сега да е направил...кабинета,и вече с...джипката да е тръгнал по села и...паланки и някой други манастири(до...обед),а следобеда да...продължи да си тренира...футбол.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всички са без маски?
43
1
 
17
 
! Отговори
съд преди 2 години
През 2009г. Масларова е с повдигнато обвинение за злоупотреба с над 10млн. лв. заради нагласени обществени поръчки.Малко по късно един от свидетелите по делото е пребит.2 години по-късно свидетелят Тодор Павлов се отказва от показанията си.Вместо да е в затвора тая отговорна другарка, тя води преговори за съставяне на правителство.Ако извадят и Жан Виденов от нафталина и ще стане наистина страшно.
42
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
12 години ни упрсвляваха пожарникари и милиционери от МВР Академия и агенти от ДС.Сега ще ни управляват хора от академията на Харвард.Някак си си мисля ,че са по-добре от предишните.Преди Б.Б.(пожарникар) и Ц.Ц(Милиционер).Сега двама от Харвард.За обикновения човек:Разликата между Харвард и МВР Академията е все едно разлика между Космически Кораб и магарешка каруца.
41
1
 
12
 
! Отговори
перко преди 2 години
Финала е ясен. Догодина отново на старт.
40
1
 
10
 
! Отговори
ЧЕРЕПИТЕ ПАК СА ТУК преди 2 години
43- БЕДИТЕ СА ТУК ВЕЧЕ- 39% ИНФЛАЦИЯ ПРИ ХРАНИТЕ ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК- НО ТВЪРДЯТ ЧЕ ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО И КАКВО ПРАВИМ.....ДАДОХА МИЛИОНИ ЗА ИЗБОРИ И МАШИНИ- ДЕТО НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА В ЕВРОПА С ТЯХ НО МАЯ КАЗА- ТЕ СА НАЙ ДОБРОТО, ПАК ПИТАМ КАКВО НИ ЧАКА, ОСВЕН ДА БОЛИ ПО МАЛКО...
39
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каксте герберски тролчета добрелисте,хранителисе добре давайте последен напън че скоро съвсем ще ви орежат надниците,хахаха
38
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как да се пърска от яд.В последните 12 години ни управляваха мафиоти без образование.По зле от тези няма.И колкото да се краде,няма как да надминат ДПС,патриотите и ГЕРБ.Те са световни рекордьори.Поглесднете статистиката и ше ср убедите.В бедна Македония няма здравно неосигурени и няма толкова ниски пенсии.Който и да е на власт,ще е подобре.А тези момчета от Харвард са достойни.Харвард ги учи на много различни неща от нашата академия за пожарникари и милиционери.
37
1
 
15
 
! Отговори
НАЙ ДОБРИЯТ ПРЕХОД преди 2 години
ВИЖ КОЙ ПРЕГОВАРЯ ЗА ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ- ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- А СЛЕД КАТО ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ Е ТАМ СМЕ ВСИЧКИ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИМ СЛЕД КАТО ПОВЯРВАХМЕ НА КРЕМЪЛ ГАДЕВ И НЕГОВИТЕ УСМИХНАТИ СЛУГИ- ФАЛИТИ НА БАНКИ И "ВИСОКИ" ДОХОДИ- МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ И СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5 ДЛ КАЖЕТЕ МОЛЯ КАК ДА ЗАСТАНЕМ ЧЕ ДА НИ БОЛИ ПО МАЛКО
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
р.овч, р.геч, масларката, таско- все изпечени крадци и мошеници. Но не това е най-лошото. Те са доказани некадърници и това ще ни донесе големи беди!
35
0
 
12
 
! Отговори
Кирчо и Кокорчо преди 2 години
Никой не може да ви даде повече от това, което ние ви обещаваме.
34
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В най-скоро време целият български народ ще се пръска от яд, че допусна тези мошеници и крадци да вземат властта.
33
2
 
11
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Като видях кои стари муцуни са на преговорите и ми стана некак си леко на душата.Викам си, ей на туй му викам аз промяна!Масларова, Румен Овчаров и Румен Гечев?!?!?Първата социален министър в правителството на Попов, по известно с израза "За бога братя не купувайте!"а по късно и в правителството на Станишев по известно като батко и братко.Вторите двамца министри в правителството на Жан Виденов известно като Виденовата зима, 3000лв за долар и 17 фалирали банки.Хм...кво ли да очакваме тая зима...?
32
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герберските калинки са пръскат от яд че ще има правителство без техния вожд тиквун тулупев патладжанов
31
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте промяната начело с Румен Гечев (фалирам 19 банки за 3 месеца), Румен Овчаров (осъден за злоупотреби), Масларова (синът и Иво Масларов, е поръчителят на убийството на Станка Марангозова). Има и още мутри от уж промяната-ще ги видите на снимката тапет над статията. Ако не ги познавате и не знаете за подвизите им довели до 3 фалита на България в първите 15г. след 1989г. потърсете инфо и ще изпаднете в шок и ужас!
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Потребителската кошница отново се домогва до властта. Тя е по-голяма крадла дори от нинова. От коя вмирисана дупка изпълзя тази посредствена женица? Как се случи всичко това?
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрили са в мола на преговори , щот народа няма зелен сертификат да влезе там . Мишоци
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спазариха ли вече министерските портфейли?
27
0
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
Абе май отдругаде е посоката.