Нинова иска писмено коалиционно споразумение

В него трябвало да са заложени ясни и конкретни политики
96
Нинова иска писмено коалиционно споразумение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръководителите на работните групи от "БСП за България", участвали в преговори за правителство, се събраха в централата на БСП на ул. "Позитано" 20, за да обобщят и детайлизират постигнатото дотук, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата


По време на дискусиите с другите партии беше постигнато съгласие по редица въпроси, но остават и такива, които са спорни. По тях предстоят допълнителни разговори и лидерска среща, посочват от БСП.

"Трябва да има писмено коалиционно споразумение с ясни и конкретни политики. Едва след това да се определи структура и персонален състав на Министерския съвет /МС/", е заявила Корнелия Нинова.

"За нас на първо място е важно да бъдем социалният стълб в бъдещото управление и да защитим децата и младите семейства, работещите, бедните и пенсионерите, малкия и среден бизнес", е допълнила тя, цитирана в прессъобщението.
 


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Кака Корни каза: преди 1 месец
..че може и да катурне каруцата , ако не я слушкате и решите да я менкате с джендърчето на Кацамунски...ха,ха,хаааааааааа
90
0
 
1
 
! Отговори
ТАКЪВ Е ДОГОВОРА: преди 1 месец
...МЕЖДУ ЛУКАНОВ И МАКСУЕЛ , КОГАТО ПРЕГОВАРЯЛИ ДА СЕ ПРАВИ КАПИТАЛИЗЪМ У БЪЛГАРИЯ---/..ЩЕ СТРОИМЕ КАПИТАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ ---АМА НИЕ КОМУНИСТИТЕ , ЩЕ СМЕ "КАПИТАЛИСТИТЕ"../....ХА,ХА,ХААААААААА
89
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
До Анонимен12 Нали го видяхме твоя честен Жан на изборите - "честен" мръсен капиталист при това и БСПар-манипулатор!..Няма честни хора в БСП! В една партия, която се нарича социалистическа,отхвърля комунизма и строи капитализъм не може да съществува дори понятието честност..А Нинова не изненадва никого с "прошнуроването и пронумероването" си тук!За тях нищо не съществува ако не е писмено за да има как да се хващат за думичката.БСП са хора на лъжата, не могат те да имат доверие на себе си дори
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жан Виденов беше честен и затова му "скроиха шапка" окръжаващите го ченгесари/кадесари. Хвърлиха всичко в/у него навремето, даже една зима кръстиха на негово име ей така - за по-сигурно.
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая как не я е срам да стои все още на поста председател на БСП, камо ли да води преговори за участие в кабинет!Навремето фалира Изотимпекс,сетне Станишев я изгони от поста зам.министър заради съмнения за нечестност и тя акостира в БСП.Изчака си реда за лидер,излъга старите социалисти, стана главатар и си показа рогата.Изпокара се със стари и с млади, избра си предани другари и съсипа партията. В началото на т.г. 900 хил.електорат, през април 700 хил, юли -500 хил., на 14 ноември - 267 хил.Срам!
86
0
 
7
 
! Отговори
ДАЙТЕ НА КОРНИ.... преди 1 месец
МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО , ТА ДА СИ ХОДИ У с.КРУШОВИЦА И ДА СИ ПРАЙ ТКЗС ....ЩОТО "ДЕМОКРАЦИЯТА И И ГО Е ОТНЕЛА " , БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА....ТЕ , ТОВА ЩЕ Я ЗАДОВОЛИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нотариално заверено ?
84
3
 
7
 
! Отговори
Как Сийка преди 1 месец
Мо Нинова,мо,вече си госпожа НИКОЙ и продължаваш да ...ИСКАШ ?! Един път за толкова години не чухме и не разбрахме барем ЕДНА ТРОХА да си дала а вечно искаш,искаш,искаш и пак искаш ?! Какъв е тоз твоя ламтеж,не се ли наяде вече ?!
83
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 месец
..."млад и честен".....а , колко да е "млад" ...и колко да е "честен" ....А , ДЕВСТВЕНИ И НЕПОРОЧНИ НЕ ИСКАТЕ ЛИ...??!
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От последните 2 интервюта на Нинова, разбрах че тази жена трябва да си ходи и да дойде някой млад и честен човек. Голяма интригантка. Излагаш се. Затова не гласувах за вас. Дайте млади, честни хора. 12 г опозиция изхабява.
81
3
 
4
 
! Отговори
НИНОВА , ДАДЕ.... преди 1 месец
..ШАХ--НА РАДЕВИТЕ ТАРИКАТЧЕТА....ХА,ХА,ХААА.....
80
3
 
4
 
! Отговори
ДЕЛБАТА НА БАНИЦАТА. преди 1 месец
.....може да се окаже ..."мисия невъзможна"....въпреки 24-каратовата усмивка на Кире Триволта.....МОЖЕ И ДРУГИ ДА СЕ ПОСМЕЯТ , С ТИЯ КАНАДСКИ КИЕЦИ....
79
2
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 месец
БЕЗ БСП---наистина няма да има болшинство в Парламента!
78
1
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 месец
Не си правете илюзии , че Корни ще се предаде без да получи министерските постове , които те си поискат!ТЯ СИ ГО КАЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ----"БЕЗ БСП , НЯМА ДА ИМА КОАЛИЦИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО".....ЯСНО Е --КАТО БЯЛ ДЕН!..СТАРА ЧЕРВЕНА ХИЕНА , КАТО КОРНИ , НЯМА ДА ПУСНЕ ФАНДЪК НА НАВЛЯЦИТЕ , КИРЧО И КОКОРЧО ....ПА , АКО ЩЕ И БЪЛГАРИЯ ДА ИЗГОРИ...ХА,ХА,ХААААААААА
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Kako, искай капаро!
76
1
 
3
 
! Отговори
Изнервен преди 1 месец
До 61. Не разбра ли откъде, готвят се да теглят още много милиарди заеми.
75
0
 
9
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 1 месец
Гледам, че от БСП много яко са се наежили за властта и постове след дълги години суша и не разбират колко са жалки да се умилкват около новите месии, след като само допреди една година се точеха за първа политическа сила. Радват се на трохите, но като гледам кои ни пробутват за уж и те от промяната - Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Таско Ерменков и др., тръпки ме побиват.
74
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
И в споразумението да се запише,че Корнито е министър на икономиката,Масларка-на соц.политика,Р.Овчаров-на енергетиката.Ето така неусетно ще ни връхлети Виденова,пардон Радевата,зима.И като на челото на тези юнаци застане човек,който започна кариерата си в бг политика с лъжа и измама,заради които името му вече стана нарицателно,то да ни са яки задните части.Мислех,че никога няма да го кажа,но ББ с неговите "кражби" ще изглежда като аматьор в сравнение със старите акули и новите гладни вълци.
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така направи и миналия път Първо каза,че поткрепят ИТН без условия,после постави условия и след това провали създаването на правителство.Сега е подобен подхода.Тя тотално.ще унищожи БГ.Целта на ГЕРБ и Нинова е да няма станилна държава.Това се прави по заявак директно от Путин и Ердуган.Затова е и спора с Македония.
72
1
 
6
 
! Отговори
НИНОВА преди 1 месец
детски и помощи само до 3-ТО дете, >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> и само за родители поне със СРЕДНО образование