Нинова иска писмено коалиционно споразумение

В него трябвало да са заложени ясни и конкретни политики
96
Нинова иска писмено коалиционно споразумение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръководителите на работните групи от "БСП за България", участвали в преговори за правителство, се събраха в централата на БСП на ул. "Позитано" 20, за да обобщят и детайлизират постигнатото дотук, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата


По време на дискусиите с другите партии беше постигнато съгласие по редица въпроси, но остават и такива, които са спорни. По тях предстоят допълнителни разговори и лидерска среща, посочват от БСП.

"Трябва да има писмено коалиционно споразумение с ясни и конкретни политики. Едва след това да се определи структура и персонален състав на Министерския съвет /МС/", е заявила Корнелия Нинова.

"За нас на първо място е важно да бъдем социалният стълб в бъдещото управление и да защитим децата и младите семейства, работещите, бедните и пенсионерите, малкия и среден бизнес", е допълнила тя, цитирана в прессъобщението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАБОТНИ ГРУПИ!!!ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА,РУМЕН ОВЧАРОВ,РУМЕН ГЕЧЕВ...О,БОЖЕ БАЗИ НИ ОТ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ***.ОЩЕ ВЕДНЪЖ АКО СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА,ТОВА ОЗНАЧАВА КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ...
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова е г-жа никоя та тя дори не може да обедини своята партия, тръгнала коалиции да прави, смях.
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАЗИ НЕ Я ИСКАТ НА СЕЛО,ТЯ ПИТА ЗА ПОПОВАТА КЪЩА!!!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БСП ЩЕ БЪДЕ ПОД ПРАГА ОТ 4 %...МИСЛЕХА СИ,ЧЕ ЧРЕЗ АНТИ ЛГБТИ И АНТИМАКЕДОНСКА РЕТОРИКА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ,НО УВИ НЕ СЕ СЛУЧИ,ДАЖЕ ОБРАТНОТО-ПОЛУЧИХА ПРЕЗРЕНИЕ И ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ...
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая не беше ли си дала оставката? Тя измисли нов трик май, даде оставка ама все едно не е дала. Евала Корни.