Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като да е ходил на летен курс по английски в някой партерен апартамент край Харвард.
167
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хем погазил Конституцията, хем се кълне в нея. Що е то?
166
3
 
22
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
радеф радеф от къде ги изкопа тези пелтеци бе!!?? Тоя не може да каже две приказки на кръст ами срича хъка и мънка десетина митути и ни кара да си мислим за дипломата му ''харвардска ''! Боже,опази ни от такива пишман "'държавници''!'А ако трябва да ги сравняваме с ВАЗОВ П СЛАВЕЙКОВ З СТОЯНОВ все хора отдадени на ползу роду! Аз не чух и нито един път думата " НАРОД" в плюнченето на радеф! Напред НАРОДЕ с тези нови лапачи!
165
4
 
2
 
! Отговори
до 181 преди 2 години
Боко и ГЕРБ ли имаш предвид?
164
4
 
20
 
! Отговори
ГОЛЯМАТА УСТА преди 2 години
Така вече ще наричам Кирил Петков. Само измислици плещи, за да заблуди наивниците. Човек, който не уважава институциите и законите на страната няма място в НС. Чудя се какво се бави съда и прокуратурата и не осъдят този мошеник. Ще допуснат ли депутатите да бъде избран за Премиер?ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ СЪДИМ!
163
3
 
16
 
! Отговори
все боклуци преди 2 години
с комунистическо минало! Знаят само да рушят без да строят............
162
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Когато почне да скърца автомобила какво правим - смазваме го. По същата причина държавната машина за да не крета иска смазка , а смазката е фискална и тя се явява най-добрия лек. Та Кирчо да не говори за нулева корупция , защото такова животно няма никъде по света . Грозно и гнусно е , но е истина.
161
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как ще я спреш неощавен цървуле чрез унищожение на IT секторът?
160
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
31 години го гледаме тоя филм и няма край !
159
0
 
3
 
! Отговори
Доктор Хук преди 2 години
Долу цензурата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
158
0
 
2
 
! Отговори
Доктор Хук преди 2 години
Протестиращите гладове като Пловдив ,*** сигурно сутрин взимате нещо подобно като тези нови талибани
157
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам мнооого резерви към това ново правителсто. Както и въобще към всичко про-руско. Въпреки това им пожелавам успех и им стискам палци за успешно управление, тъй като съгласен съм или не това е правителството на България. Техния успех ще е и мой успех, както и на всеки уважаващ себе си и държавата си Българин.
156
0
 
2
 
! Отговори
Доктор Хук преди 2 години
Абе жуналя най напред повече от 350 депутати,а сега:" нов мисъл" ,не можете од кеф дори едно свястно изречение да сътворите .
155
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този фръцльо само тая корупция му е в устата. Дори не знаем какво друго ще правят освен да ринат корупцията, нито програма сме видели, нито приоритети. Опорната точка е "корупция". Това се повтаря от сутрин до вечер като мантра, докато и последния простакер вдене, че тези нехранимайковци щели да преборят корупцията. Без да си дава сметка, че още не се е родил човек, който някъде по света да елиминира корупцията.
154
2
 
13
 
! Отговори
Доктор Хук преди 2 години
Казал лъжецът на крадецът Евала трапер бегай у тундрата на мъх и шишарки Майка Канада те зове Ела си Киренце мамино а Кире ,чакай да одкраднем повече с ококореният пази Боже фаянсов министер-крадец доказан 9 000 000 EUR. от съдружника и съдебно доказано.
153
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето голямо сричане му сричаше в парламента.
152
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо няма да стане. Тези взимат като луди дългове, т. е. крадат докато могат. Нищо няма да направят, а само ще крадат.
151
0
 
0
 
! Отговори
Chick-chirik преди 2 години
Edinstvenata duma koqto shte izpolzvam nqkoga za parlamenta ni e - "phahahahahahahahahah"
150
0
 
4
 
! Отговори
Крас преди 2 години
До 166.ПРЕСТАРЕЛИЯ ЕМИГРАНТ Рачков всяка неделя раздава отбрано италианско вино на гостите си. Той в ефир корумпира!Кво прайм сега.
149
0
 
9
 
! Отговори
Друг преди 2 години
На думи и обещания се на слушахме!!! Сега е време да се реализират!