Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
20
 
! Отговори
Престарял емигрант преди 2 години
Нека Кирчо и Кокорчо определят какво е корупция. Подарък от кутия бонбони, или почивка 15 дни на яхта в Карибските острови. Печено агне за успешна операция на близък, или подарък- колекция на скъпи вина от Френска винарна... например....Тогава ще говорим, но....
147
2
 
36
 
! Отговори
Как е протестъри преди 2 години
Продължаваме разрухата. За това ли опикахте Орлов мост ? Вижте цените на горивата дървата газта парното храните и лекарствата. Сега ще видите баба си - БСП как управлява. Прекараха ли ви ? Гласувахте за ПП. Получавате БСП. Хахахаха.... И прочетете кои са Р. Гечев. Р. Овчаров. К. Нинова. Пинокио. Ген. Атанасов и вижте как са управлявали и какво са сътворили ? Тези ли не са били статукво ? И това ли ви е промяната ?
146
1
 
7
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Тези съм ги чувал много пъти! По дрехите,(рекламата на кукло водите) по делата ги изпращат?
145
3
 
19
 
! Отговори
Мдааа! преди 2 години
Вече става видно, че светлата дупка в края на тунела се затваря до пълна тъмнина ! Настъпва безвремието, в което доста джобове ще се напълнят до пръсване с народна парица ! Многократно по-дълбоки джобове от шкафчето на Борисов ! Честито, "променени" граждани ! Отсега си бройте стотинките , защото и тях ще ви вземат !
144
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадеца вика, трябва да спрем кражбите (които между другото, Рашков и до ден днешен не е е доказал, за разлика от действията на Кирето, които ги има черно на бяло). Каза един конкретен приоритет: да върнем младите. Сега ЩЕ СЛЕДИМ колко ще ги върнат. За корупцията вече знаем, че ще се увеличи. При червените винаги така става.
143
3
 
12
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
България в последните 15 години отчита стабилен и висок ръст на икономиката, събраните данъци, заплати и цени на имоти (които 94% от българите притежават). Заплатата ми 2006г беше 400лв , сега не можеш да намериш портиер в софия под 1600лв. Не знам какво очаква обикновения българин, но в предвид че имаме намаляващо население, надали може по-добре от това с каквото и да е правителство....
142
0
 
7
 
! Отговори
Ами, преди 2 години
да започнем от теб и твоята измислена партийка!
141
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Уф, много е смешен киро с тези конкретни примери - Ямбол, Монтана,Пловдив. А бе, профан, то винаги ще има проблемни обекти, при ВСЯКО управление.
140
0
 
14
 
! Отговори
КРЕЙЗИ ПИПЪЛ преди 2 години
До Shark ШАРК , КОРНЕЛИЯ НИНОВА УВОЛНЕНА ОТ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ НЕ Е ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ , А ОТ БКП/БСП , ДРУГАРЮ ...
139
1
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До Shark. Това, същото, го четох стотици пъти и през 2013 година. Предполагам знаеш какво последва. А, иначе, когато първо си понесат отговорността крадците и некадърниците от БСП (които сега пак се канят да управляват), айде тогава ГЕРБ. Да има някаква хронология все пак, а пич?
138
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По делата ще ги познаете.
137
1
 
17
 
! Отговори
Джон Ленин преди 2 години
Другарю , единственият политик уволнен дисциплинарно от собственият си шеф беше другарката Корнела Нинова ПРЕЗ 2007 г. , с която вие продължавате ПРОМЯНАТА ????? Що за дебилизъм ???
136
1
 
11
 
! Отговори
До Shark преди 2 години
А за настоящата корупция и калинките на Кирчо какво ще кажеш? Първо ще следим и изкореняваме сегашната корупция, а след това ще гледаме тази от миналото.
135
11
 
3
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 149. Първо ГЕРБ ще си понесат отговорността за редица, така да кажа, правонарушения и кражби, да не кажа по-силната дума и тогава ще имате претенции да следите когото и да било. Ще обясняват за много, ама много неща, да не ги изброявам, че няма да ми ситгнат символите сигурно за 10 поста!!! На първо и основно място е корупцията, която я имаше и преди, но при тях се развихри тотално и на второ място е назначението на калинки на всякакви държавни постове.
134
2
 
15
 
! Отговори
Милиционер рашков преди 2 години
Бог да пази България!Този и кликата му са като скакалци
133
4
 
19
 
! Отговори
До Shark преди 2 години
Досега, при управлението на ГЕРБ доходите на всички социални групи хора вървяха нагоре с по-бърз темп от инфлацията. Направи се опит за фалит на банковата система през 2013 при Орешарски, което върна ГЕРБ на власт отново и те успяха да овладеят ситуацията. Затова ще ви дебнем в ръричките много внимателно какви ги вършите, защото не искаме отново да загубим това, което сме спестили през последните десетина години.
132
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже,може ли такъв пал ячо да бъде мин. председател
131
1
 
14
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
А за г-н Петков е време да започне да спазва Конституцията и законите на България - заклел се е като народен представител да го прави! Спазвай Конституцията и законите ***!
130
9
 
1
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 142. А досега защо не дебнахте в ръчичките внимателно управляващите, А!!! Къде бяхте когато се точеха еврофондовете и парите потъваха в некачествени магистрали. А!!! Къде бяхте!! И да, разибра се че ГЕРБ ще следи, те са вещи по правене на всевъзможни неща на заден план, замаскирани със зле положен асфалт...примерно!
129
3
 
6
 
! Отговори
555 до 137 преди 2 години
ГЕРБ щели да останат като кофти спомен в българската история ! Не забравяйте , че пред думата кофти сравнителната и превъзходна степен "по" и "най" по всяка вероятност в близко бъдеще ще бъдат употребени за други управляващи, предвид дълговековния български ген , който не може да се трансформира в германски, японски или английски , независимо от това , че образованието е придобито в Харвард , Кембридж и др престижни университети.