Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията

Депутатите трябвало да си свършат работата
Обновена: 3 дек 2021 09:48 | 3 дек 2021 09:45, Камелия Цветанова
227
Кирил Петков: Време е за просперираща България и да се спре корупцията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков призова в първия работен ден на 47-ото НС депутатите да вложат нов мисъл в думите народен представител.

„Това е човек, който представяла не само своите избиратели, а целия народ. Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България.

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно - и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

Още по темата

"И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

"Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 30 години, когато всички се занимаваха с политика за установяване на демокрация, на заден план едни хитри хора източиха спестяванията на нашите родители и фалираха банките. Днес ще ви дебнем в ръчичките много внимателно, лозунгите за почтеност ние ги знаем, но истински важното е какво ще правите на заден план. Разчитаме най-вече на депутатите от ГЕРБ да ви следят изкъсо.
127
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм! Каква снимка са му изтипосали под заглавието! Остава се с впечатление, че е с изплезен език. Стойка досущ домашен любимец!
126
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милото момче осъзнава ли с какво се е захванал?
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
охх, бъдещият ни менпред уж е чел повече от винету, а излиза на трибуната на НС и казва: не се ХИЛЕТЕ вие там....сигурно е модерен харвардски сленг, знам ли, но тук у нас такъв уличен език все още се счита за невъзпитано поведение и признак на лошо образование и обща култура.
124
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе, като активен шофьор, мога да ви кажа, че фераритата не са толкова срешана гледка по разбитите пътища, майбах също. Виждал съм един майбах, ферарита по-малко. Но да му позволим да си популиства малко, сто дни ли да му дадем, тъкмо през февруари да излезнат януарските сметки. И надявам се да сте предвидили в бюджета за брониране белите автобуси на парламента.
123
0
 
4
 
! Отговори
Журналист преди 2 години
Един въпрос имам аз - авторът на статията с краката си ли писа? А прочете ли го след това? Хора това е трагично!А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала
122
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-опасната черта на Кирил Петков е, че е авантюрист. Трябва да се следи изкъсо всичко, което правителството прави в сферата на финансите.
121
1
 
3
 
! Отговори
мак преди 2 години
Извън темата - защо заседават в старата сграда, какво стана с онази ремонтирана за милиони луксозна придобивка?
120
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кирчо при второто му излизане на трибуната на НС каза :" Здравейте отново" , с което предизвика смях сред депутатите и сред гледащите пред телевизорите. Така човек може да се изразява в детската градина след като примирно е отишъл в тоалетната за 10 минути и отново се връща да занимава децата . Появява се и съмнение за нивото на усвоеност на българския език , тъй като при четене от трибуната на текста на няколко пъти сричаше и създаваше впечатление на третокласник,който не си знае урока.
119
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най - новия виц: Кирил Петков се закле да спазва Конституцията.
118
3
 
7
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Кирчо, това по Т. Живков с редакция на Лилов ли го прочете?
117
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без маска не мога да вляза никъде, а Депутати и Журналисти на тумби се разказват без маски във Народното Събрание ?
116
3
 
14
 
! Отговори
жмръц преди 2 години
Интересно, този веднъж се е заклел "да спазва Конституцията и законите на страната..", тази си клетва е престъпил и то с извършване на престъпление, та, що да не престъпи и втората клетва? Въобще сме нация от престъпници - хиляди родители попълват декларации с невярно съдържание в детски градини, социалните служби; земеделците декларират чудеса просто за подпомагането и т.н., защо пък да няма БГ такъв премиер.
115
2
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Хе-хе, народният представител представлявал целия народ. Не е така, Кирчо не е. Тогава пък президентът хептен трябва да представлява целия народ, ама не го прави.
114
0
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До Стоян. Ама не разбраха ли кютуците като теб, че това няма да стане с ялови закани по сайтовете? И защо така избирателно? А шайката на червените кога?
113
5
 
6
 
! Отговори
Чегъртай преди 2 години
Киро трябва да смени всички директори и началници в държавния апарат ако иска промяна - некадърни са
112
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лже и ни баламосва, а самия той все още нищо не е направил
111
1
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До 108. И да сложи още по-некадърни и по-гладни.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков, ако ти не беше спрял АМ Хемус тя досега щеше да е построена.
109
1
 
12
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Ама те Майбасите и Фераритата са основно на червени олигарси, Кирчо. С които сега се сдружавате.