Костадинов от "Възраждане": Не смятам, че сме опозиция!

Изчезваме физически, заяви той преди да влезе в НС
Обновена: 3 дек 2021 09:00 | 3 дек 2021 08:48, Петя Славова
114
Костадинов от "Възраждане": Не смятам, че сме опозиция!
Снимка: БГНЕС

"Ние влизаме като гласът на голямото мълчаливо мнозинство, не смятам, че сме опозиция". Това каза при влизане в Народното събрание лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов. Той допълни, че тепърва депутатите ще свикват с мисълта, че всеки отговаря за хората, които са извън НС.

По думите му, основната работа на неговата партия е да възстанови достойният живот на българските граждани.
"Още в края на този месец ще внесем програма за демографско възстановяване. Изчезваме физически. България е катастрофирала, намалели сме с 1 млн. души и това е най-важният проблем и той не се коментира от други, освен от "Възраждане"., заяви той и заключи, е от тук насетне българите имат своя парламентарна група.

Той подчерта, че "Възраждане" ще се борят за отмяната на Зелените сертификати.

Депутатите в първия си работен ден бяха посрещнати и от протест срещу ваксините, предава БГНЕС. Протестът се провежда пред централния вход на Народното събрание, откъдето влизат повечето депутати. Протестиращите са разпънали транспаранти срещу ваксините пред паметника на Цар Освободител
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
4
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
На всички които са пострадали и ще пострадат от "Ваксите". Благодарете на служебното правителство с шеф Радев . А след това и на Продължаваме Подмяната с шефове Милко и Морко
80
4
 
2
 
! Отговори
уау преди 2 години
На всички които имате починали или увредени роднини от Ковид - на Костя и Мангърво благодарете.
79
7
 
1
 
! Отговори
.. преди 2 години
Волен Сидеров номер 2. Направи изявлението и копейките заваляха. Няма да е лошо да се разбере от къде му идва финансирането, да не се окаже пак като с Атака, че Доган стои и зад тоя. В програмата му пише, че иска България да се отдалечи от Европа и да възстанови "исторически" връзки с Русия и Арабския свят. Всички знаем как свършиха в миналото тези връзки за България... А за социалните му политики да не говоря .. следваща стъпка "мъжете имат право да бият жените си", както е в Русия.
78
4
 
8
 
! Отговори
13 бели лястовици преди 2 години
13 бели лястовици срещу глутница вкопчила се за грифона.Неравносилна работа ще падне имного жертви ще отнеме.
77
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата Бяла Златка най-после влезе да си покаже магарията в парламента. Обра гласовете на Атака, Воля, ВМРО и НФСБ.
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо на някои изказвания позитивния вот е блокиран?Не е политкоректна,нали"днес".
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МдаС 13 депутата е малко трудно да реализира всичко което е предвидил.Според мен ще опита.
74
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мда Нито заяваката им е добра, нито ще си остане същата. Все едно, че са останали в 19ти век. За 200 години светът отиде много напред. Разбира се, че има предизвикателства, но сега е модерно да бъдеш добър, да допринасяш, да решаваш проблеми, да предусещаш бъдещето, а не като с ластик да врщаш хоората назад. Така или иначе, ластикът пак ще те изхвърли напред. но със закъснение.
73
2
 
8
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Заявката на Възраждане е добра, но дали няма да си остане само такава?Щото досегашните патриоти(къде по-лу*ди, къде по-нормални) веднага забравиха обещанията, щом докопаха кокала и от патриотични им плам, остана само шумотевицата и добре познати клишета. Дали ще до живеем да видим интелигентен и рационален патриотизъм в действие???
72
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...Не съм много съгласен със смисъла,който влагаш за "опозиция"..Те може и да имат някаква програма,но как искаш някой да ги подкрепи,като те самите твърдо заявиха,че..цитирам:-"НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ " правителството..Мисля,че още просто жонглират..
71
11
 
4
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Нали се знае , ''Шило в торба , не седи'' , ще го видим на къде ще наклони Костадинов , но то си личи , след като не подкрепя новите , то е ясно че е към ДПС-герб-СДС !
70
1
 
4
 
! Отговори
и още .. преди 2 години
До СЪМИШЛЕНИЦИТЕ... Валерката Симеонов + Марешки + Кара-шкембенлията!
69
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали знаете, какво е опортюнист. Човек, който е готов да яхне всяка вълна на простолюдието, само и само да има някаква изгода. Ето това е Костадинов, а и адвокатката му Гунчева. Хора с много нисък морал, които яхнаха страховете на хората от ваксини и истерията от мерките, които между впрочем, самите те създадоха. Народе??? Докога ще се прострелваш в краката? Аз знам какво ти пречи да прогледнеш, но не е за тука.
68
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убеждавах доста хора които не гласуват да отидат да гласуват за възраждане ама отново не отидоха да гласуват въпреки че казаха че са най-свестни.Ако на следващите избори отидат не гласуващите да гласуват възраждане ще имат мнозинство.
67
14
 
5
 
! Отговори
СЪМИШЛЕНИЦИТЕ преди 2 години
Костадинов , Биков , Плевнелиев , Паси , Цветанов , Цачева , Гърневски , Митов , Сидеров , Бойко , Деса ,....все , от една порода .
66
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Даа!Просто проблема е че при нас в България един патриот като Сидеров и Костадинов не може да спечели мнозинство така както спечели Тръмп преди години.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТоПогледнато партията има написани законопроекти и за да се приемат тя трябва да има подкпера от другите партии.Ще е опозиция на тема мерки, зелени сертификати, зависимост от ЕС и Нато и тн.
64
13
 
12
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Едва се отървахме от Сидеров , а ето ни И следващият Сидеров ,....приказки , приказки до небето , а на практика , ''КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ''...
63
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
02.12 : Костадинов:-"Възраждане ще е опозиция, няма да подкрепи правителството"...03.12...Костадинов /същия,не друг!/..-"Не смятам,че сме опозиция".....Сега последно:-са,или не са?../тия май вървят упорито по пътя на "итн"../
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 81Спираш операциите и като спеш операциите много хора се влошават и умират и преди да починат тези хора ги тестват за ковид и после ги пишат като починали от ковид.Мангъров ходи на място да преглежда - той се бори с вируса. Личните лекари изписват антибиотици от каталог без даже да са прегледали пациента.