"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест

Според Костадин Костадинов трябва политиката да се води от достойни мъже
Обновена: 3 дек 2021 11:08 | 3 дек 2021 10:58, Красимир Ангелов
392
"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Политическата класа успя да доведе България до това, че народът да не може да си поеме дъх". Това заяви по време на първото заседание на 47-ото Народно събрание лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му е крайно време българската  политика да бъде водена от достойни мъже.

"Длъжни сме да изправим държавата на крака. България няма нужда от лъжливи и страхливи продажници, а има нужда от хора, които защитават националния интерес", категоричен бе Костадинов.

Още по темата
"Днес народът ни заслужава нови и решителни водачи. В думата "Възраждане" се събира всичко, от което българският народ и земя имат нужда. България има своята имунна система, хора, които искат да се борят за своето бъдеще. Аз ги намерих и с 13 души съм тук, но навън са стотици хиляди и ще стават още повече, обяви Костадинов.

Той посочи, че от партията му не представляват само 13 региона в България, а цялата страна, както и хилядите българи в САЩ, Австралия и Европа.

"Ние сме българите, които гледат болни жени в чужбина, докато майките им умират сами тук. Ние сме българите, които чистят чужди дворове, докато бащините им тънат в бурени", посочи още лидерът на "Възраждане".

"Много от вас, които стоят в столовете в тази зала, дължат столовете си на страх. Страхът да не загубиш работата и поминъка си. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", обърна се Костадинов към своите колеги в парламентарната зала.

Той упрекна повечето политици, че нямат чест и съвест. "Но не може вечно да се минава между капките. Притиснат до стената, човек има 2 избора – да се примири или да се опълчи", заяви още националистът.

Той се обяви отново срещу задължителното носене на маски и задължителната ваксинация и поиска запазване на Тецовете и изграждане на АЕЦ "Белене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари