"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест

Според Костадин Костадинов трябва политиката да се води от достойни мъже
Обновена: 3 дек 2021 11:08 | 3 дек 2021 10:58, Красимир Ангелов
392
"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Политическата класа успя да доведе България до това, че народът да не може да си поеме дъх". Това заяви по време на първото заседание на 47-ото Народно събрание лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му е крайно време българската  политика да бъде водена от достойни мъже.

"Длъжни сме да изправим държавата на крака. България няма нужда от лъжливи и страхливи продажници, а има нужда от хора, които защитават националния интерес", категоричен бе Костадинов.

Още по темата
"Днес народът ни заслужава нови и решителни водачи. В думата "Възраждане" се събира всичко, от което българският народ и земя имат нужда. България има своята имунна система, хора, които искат да се борят за своето бъдеще. Аз ги намерих и с 13 души съм тук, но навън са стотици хиляди и ще стават още повече, обяви Костадинов.

Той посочи, че от партията му не представляват само 13 региона в България, а цялата страна, както и хилядите българи в САЩ, Австралия и Европа.

"Ние сме българите, които гледат болни жени в чужбина, докато майките им умират сами тук. Ние сме българите, които чистят чужди дворове, докато бащините им тънат в бурени", посочи още лидерът на "Възраждане".

"Много от вас, които стоят в столовете в тази зала, дължат столовете си на страх. Страхът да не загубиш работата и поминъка си. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", обърна се Костадинов към своите колеги в парламентарната зала.

Той упрекна повечето политици, че нямат чест и съвест. "Но не може вечно да се минава между капките. Притиснат до стената, човек има 2 избора – да се примири или да се опълчи", заяви още националистът.

Той се обяви отново срещу задължителното носене на маски и задължителната ваксинация и поиска запазване на Тецовете и изграждане на АЕЦ "Белене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Платените *** жалко вият,думите на Костадинов удрят в сърцето
267
0
 
3
 
! Отговори
captain Close преди 2 години
A днес Херо Мустафа отиде с палав тоалет в Булленд! ура Другари!
266
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейките са измислената версия ,тук пак става въпрос за стотинки маскирани като копейки.
265
18
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
тоя наясно ли е за какво всъщност бръщолеви?..ЛОЗУНГИ и "мъдри констатации" НЕ са ни необходими!!!!!!.Иска се РАБОТА,РАБОТА и НИКАКВИ СЛОВОБЛУДСТВА!!!!..РАБОТА В ЕКИП!!!!!!!!../ега ти метеора!..Тоя ще угасне още преди да е засветил../
264
10
 
23
 
! Отговори
Масата преди 2 години
От плюнчовци тука , НЕ заслужават свободата за която се бори Костадинов! Те заслужават бустер след бустер ....до края си! Не ми е подигравателно...,даже ми е леко жално,ама къде е Кунчев след елииксира ? Дано е жив и се осъзнае човека! Лека вечер!
263
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин: Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест. Аз имам чест защото съм руски диверсант.
262
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зо 283 Само това ли измисли американо-либерална пръчка
261
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейко копейко твоят стол на какво ли се дължи? Аааа да. Рубли и коленичене в руското посолството
260
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ревете ***. Възраждане набира сила и няма да бъде спряна. Личи си кой какъв. Човека ви каза истината а всички мишоци мълчаха.
259
0
 
9
 
! Отговори
Кунчо Бустера преди 2 години
Абе къде съм?! Някой може ли да ми каже?!
258
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слагаш малко патриотизъм,малко русофилство ,задължително слагаш и от модерната подправка антиваксари и манджата е готова.Дълги години ще се храниш с тая манджа.Разбира се трябва да слушаш тия които са ти дали рецептата.
257
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ Абе да се режат дърва в коми е къде-къде по-престижно. Режеш 2 години дърва в Коми и взимаш лада без ред. Па другите нека чакат 10 години в мототехника.
256
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истукан Е кои да са?
255
19
 
8
 
! Отговори
Не е Възраждане преди 2 години
Това тук прилича на ***! При Възраждането българите са излезли към Европа - учили са в Австрия, внасяли са нова техника и са строили фабрики. Тези сега се подиграват с жертвите на последното пост-комунистическо робство. И вместо да образоват "безгласното мнозинство" и да станат активно гражданско такова, те отново го използват с популистки лозунги. Проблемите не са само на Западния свят, има ги навсякъде, но на изток се замитат.Националистките заигравки в миналото са свършили с фашизъм!
254
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се става от македонски войвода в донски казак.По Коледа стават чудеса.
253
15
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
И съветския еничарин се изказа по въпроса, разбира се от гледната точка на финансистите си. Чакаме другите съветски еничари в парламента. То сега там конкуренцията е жестока - пари НЯМА за всички
252
15
 
5
 
! Отговори
Атака пенсионер преди 2 години
Куче ,което лае не хапе. Само наивник може да повярва ,че този *** комин може измести 3 водещи националистки партии извън парламента и да представлява някой друг ,освен откачените си умопобъркани и противни иврейски господари.
251
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а кленовите глиста, псевдохарвартски ментаджии и центаджйичетата на американистан за булгарищян и отворено общество всякаш не са гладни а? какво ти каза Костадинов дето не е вярно. ти не си ли гладен между другото че за 500 лева на месец стоиш и тролиш като изоглавен и обричаш на упадък народа и семейството си. засрами се бе вмирисан пиндустанец. пусни си и малко ютюб от американистан да видиш как *** по улиците от дрогичка от много демокрация и честност. това ли искаш и за нас?
250
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
популизмът срещу инжекционизмът...готино
249
24
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Възраждане да не са бившите атакисти и хората на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов? Писна ми от тях.