Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър

Коалиционният договор ще бъде подписан в неделя
4 дек 2021 07:47, Елка Василева
437
Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" ще предложи Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Това обяви в предаването "Евродикоф" Кирил Петков.

"Когато говорим за някое лице, трябва и двамата с Асен да сме съгласни, не може да взимаме еднолично решение. И двамата с Асен сме харесали работата на Бойко Рашков и бихме се радвали да го предложим отново за вътрешен министър", обясни той.

Още по темата

Съпредседателят на ПП не коментира дали Корнелия Нинова ще бъде номинирана за вицепремиер, но бе категоричен, че няма да е кандидат за вътрешен министър. Първо в неделя ще бъде подписан коалиционният договор, тогава ще се коментират имена, увери Петков.

„Ние поддържахме комуникация с всички партньори. Срещнахме се късно с БСП, защото приключихме късно с консултациите. Не се крием от никой, вървим пеш. Ако се криехме, нямаше да има снимки. Отидохме да говорим. Нинова имаше притеснения от думи на Василев за бюджета. Отидохме да й обясним спокойно, че 1/12 за януари няма да е притеснение за никого и не е казус, заради който някой да каже, че не сме се справили”, обясни той.

Той посочи, че си говори с всички лидери на партии, с които от ПП преговарят, за да има консенсус.

„Ние няма на играем тези политически игрички на наши и ваши.Надеждата ни е да събираме най-правилните хора. После всеки има право да подкрепя, както иска. Не ме е страх от гласове „за”, каза още Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно е решението на г-н Петков. По-добре истински полицай от колкото мутра от И П О Н . Да му разследват далаверите на другаря Б.Борисов, защото и той си е комунист с партийна книжка.
294
0
 
24
 
! Отговори
Маке преди 2 години
Оти не предложите и Путин за министър на външните работи и ке я вмтасаме.
293
1
 
30
 
! Отговори
Един от многото преди 2 години
Няколко човека,върли любимци и послушници на Радев се харесват едни други по негова заповед и по негово настояване ,а те,от неудобство : " ... ние двамата с Асен... и двама та с Асен..." тропват с токове и светкавично изпълняват исканията на самодържеца.:))) Ще дой де време,когато ВИЕ ДВАМАТА С АСЕН ще бягате от България и то няма да е да леч...Променило се било - какво се е променило ?! Бойко казваше "АЗ,АЗ..." а тия - ние двамата с Асен .То и бай *** с Гочоолу и Дочоолу може същото...Пфу!
292
3
 
34
 
! Отговори
Рашков-комунист преди 2 години
Аман от дърти комунисти в управлението на България. Бойко Рашков и Кутев са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.
291
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждам голямата дамаджана е спечелил изборите и го промотират, докога така ще караме с подмяна и лицемерие?
290
2
 
22
 
! Отговори
д-р Радева преди 2 години
Браво! Това ще е новото лице на ваксинацията с бустерна доза, която започва от обяд.
289
4
 
38
 
! Отговори
Сравнение преди 2 години
Цветанов беше заклеймен за 6-те си апартамента ! Помним ! А сега имаме вече министър с 19 апартамента и къщи , като само клозетите в един от тях са 12 !!!! Представяте ли си , сигурно толкова е откраднал , че има 12 г.за и не може да спре да се.е ! Това показва каква "промяна" е дошла ! Да ни е честита новата бедност !
288
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продавам " Вадачка за павета" ! Вади всякакви, без значение жълти или гранит!Чисто българско изобретение от тел и пружина. Купете!
287
3
 
29
 
! Отговори
Хе,хе! преди 2 години
Още не е гласувано новото правителство с участието на вътрешен министър Бойко Рашков и вече започна работа новата цензура - трият се поголовно неуважителни коментари !!!! КРАЙ на демокрацията, другаре ! Ура! Дойде комунизма отново !!!!
286
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще го вземат с 19-те имота барабар?
285
3
 
32
 
! Отговори
нова промяна преди 2 години
Новото поколение Бойко Рашков зам. министър от 2008 год. ??? Отлагаме промяната за друг път.
284
3
 
35
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Киро, като ще я караш така, хайде вземи и за икономически министър Румен Гечев - господин 3 000 лв. за долар. По-младите не го помнят, ама ние го помним! Е тогава наистина ще те замеряме с яйца и домати! А може и с нещо по-твърдо...
283
3
 
24
 
! Отговори
izh преди 2 години
Естествено. Без него, и кръгът му, не само, че нямаше да се спечелят изборите, ами нямаше и да ги знае някой. / То комуномутрите винаги ще си намерят кукли на конци срещу дребно заплащане / - абе друг е изразът, ама редакторите стриктно спазват пропагандната политика
282
31
 
5
 
! Отговори
СамоРашков!!!! преди 2 години
Герберастията, начело с тиквата се тресе от страх!!!!!!
281
3
 
5
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
...Тапите от шампанското изхвърчат далеч...Дали и сега не е вдигал телефона на поръчителите???
280
4
 
16
 
! Отговори
д-р Радева преди 2 години
Одобрявам! Човека си взима бустерната доза редовно.
279
7
 
32
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Управлението на Лаурел и Харди съвсем няма да е комедия. Очертава се още зимните месеци да излизаме пак на протести. И този път ще бъдат по-многобройни.
278
23
 
7
 
! Отговори
Долу шайката ГЕРБ преди 2 години
Борисов плаче в Банкя
277
6
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Киро, защо ще оставяш този дърт koмyнягa в правителството бе, той си е вече на пенсионна възраст! Да си се затваря в някой от 19-те си имота и да си смуче направо от дамаджаната! Откъде накъде? Значи БСП отказаха да подкрепят ИТН заради Петър Илиев, а сега за тоя - няма проблеми, така ли? Той си мисли, че сме 1946 година. Бате Гойко хубаво му скръцна със зъби - "Сега да не ти е 1945 година, бе, ей!".
276
4
 
18
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Преназначаване и на Комитова !!!Задължително !