Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър

Коалиционният договор ще бъде подписан в неделя
4 дек 2021 07:47, Елка Василева
437
Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" ще предложи Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Това обяви в предаването "Евродикоф" Кирил Петков.

"Когато говорим за някое лице, трябва и двамата с Асен да сме съгласни, не може да взимаме еднолично решение. И двамата с Асен сме харесали работата на Бойко Рашков и бихме се радвали да го предложим отново за вътрешен министър", обясни той.

Още по темата

Съпредседателят на ПП не коментира дали Корнелия Нинова ще бъде номинирана за вицепремиер, но бе категоричен, че няма да е кандидат за вътрешен министър. Първо в неделя ще бъде подписан коалиционният договор, тогава ще се коментират имена, увери Петков.

„Ние поддържахме комуникация с всички партньори. Срещнахме се късно с БСП, защото приключихме късно с консултациите. Не се крием от никой, вървим пеш. Ако се криехме, нямаше да има снимки. Отидохме да говорим. Нинова имаше притеснения от думи на Василев за бюджета. Отидохме да й обясним спокойно, че 1/12 за януари няма да е притеснение за никого и не е казус, заради който някой да каже, че не сме се справили”, обясни той.

Той посочи, че си говори с всички лидери на партии, с които от ПП преговарят, за да има консенсус.

„Ние няма на играем тези политически игрички на наши и ваши.Надеждата ни е да събираме най-правилните хора. После всеки има право да подкрепя, както иска. Не ме е страх от гласове „за”, каза още Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
0
 
4
 
! Отговори
НИНОВА -ПРЕМИЕР! преди 2 години
Никак не е лошо Нинова, докато още не е заминала за Сливен, да бъде номинирана за премиер, въпреки,че нейната сила е в приватизацията. С тази номинация тя може да отърве и Сливенския. Няма никаква опасност, нали Гешев го гласят за отсвирване, няма само да им пречи я ...
354
1
 
5
 
! Отговори
Доволнили сте? преди 2 години
Къде отидоха майките на деца с увреждания? Къде отидоха всички протестиращи? Цените на храни, стоки, ток, вода и парно растат нагоре...Доволни ли сте или спряха да ви плащат?
353
2
 
6
 
! Отговори
Ех Нинова, Нинова! преди 2 години
Развали си рахатлъка, унищожаваш БСП и то с една глупост - заведе в президентството този злобен и неблагодарен ТАРИКАТ и КАРИЕРИСТ - радев!!!
352
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Протестъри , защо не протестирате? Нали искахте промяна? Или клатенето го усещате като промяна ? Както вика Рачков--жива да не бях !
351
2
 
8
 
! Отговори
хахо преди 2 години
тоя алкохолик ще доиде време когато ще обяснява на съда откъде има имоти за милиони с държавна заплата . а пп да се гръмнат ако това са им кадрите и новите лица на подмяната
350
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направете го и 3/4 от българския народ ще Ви намрази. После чакайте подкрепа за правителството.
349
1
 
7
 
! Отговори
проглес преди 2 години
От зам. министър на Станишев доживя да се докопа до министър на Радев и пресуши бъчвата.
348
3
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Голям ***. Но народа трябва да изтрезнее и да разбере че не трябва да допуща такива типове да определят бъдещето му. Докато ходи за гъби по време на избори такива ще се промъкват да пропиляват бъдещето ни. Както Жан Виденов който вероятно не е откраднал нищо, но съсипа държавата за две години и половина.
347
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нидал Алгафари има изнесени данни от парл.избори: На машина 244606022 в 24 район в София са отчетени за ПП-103 гласа, а в урната-23 гласа. Втора машина отчита за ПП-80 гласа, а в контролния талон 0 гласа. Трета машина за ПП-85 гласа,в контролния талон 25гласа. Направете груба сметка за примерно още 1000 секции. Изнесените резултати стоят на сайта на ЦИК.Защо ГЕРБ не реагираха на тези факти? Според мен , защото при създалата се ситуация е без значение дали си първи или втори.Честни избори!!
346
2
 
10
 
! Отговори
така ще стане преди 2 години
Ще го предложите и заедно ще отидете в затвора. Той е възрастен, но вие ще има дълго да обмисляте неразумните си решения.
345
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Голяма мистерия!Борисов (според някои) крал всяка година по 2-3 милиарда,а имаше пари за всичко,инфлация 1-2%,висок кредитен рейтинг на БГ, 25% външен дълг( третия най-нисък в ЕС),обещани пари на лекари и сестри на първа линия се изплащаха за разлика от сега, пътища се строяха ,а сега не. Борисов вече не може да краде и освободените пари плюс новите заеми не могат да запушат дупките в бюджета.Почваме да гоним Гърция по задлъжнялост, а нали спряха кражбите на ББ. Мистерия-някой да обясни!!!
344
2
 
14
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Комунистите не успяха толкова години по честен начин да дойдат на власт, загубиха толкова избори и затова докараха един разединител кРадев да им разчисти пътя с лъжи и манипулации да се докопат до властта . Гласуваш за промяната -получаваш стар комунист !
343
2
 
11
 
! Отговори
Стиви преди 2 години
Най добре е да управляват Р.Овчаров,Р.Гечев,Е.Масларова,С.Станишев и А.Луканов(посмъртно).Фалит,глад,хиперинфлация!!!! Честито на промяната
342
2
 
12
 
! Отговори
Хах преди 2 години
Честито ! Гласувахте за промяна , получихте Дамаджана !
341
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолика вече 6 месеца е на този пост, защо не разкри далаверите на Борисов?
340
2
 
12
 
! Отговори
Тома преди 2 години
Страх те е! Защото си неуспешен бизнесмен. И ако не съставиш правителство си безработен. Както Мая която сега се чуди къде да се присламчи.
339
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия се простреляха в крака със старите муцуни от служебното кабинетче. Най-вече с Рашков, Василев и Киро Конституцията.
338
4
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
А защо Бойко Рашков не е вече в затвора? Нали щяха да борят корупцията?
337
14
 
3
 
! Отговори
мисля,че преди 2 години
Мразят Рашков,защото ще им лъснат кражбите!Ще правят всичко възможно да не е той.Като им разкрие далаверите го обвиняват в насилие.Дано е той!
336
4
 
12
 
! Отговори
истина преди 2 години
За каква промяна говорим с дърт пенсионер - искаме млади хора необременени в предишни правителства и не заемали постове в предишни управления.