Атанасов: Сигурен съм, че преди Коледа ще има правителство

С Христо Иванов остават в парламента
74
Атанасов: Сигурен съм, че преди Коледа ще има правителство
Снимка: БГНЕС

Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново правителство, редовно избрано от този парламент, заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред БНТ.

На изборите българските избиратели ни казаха, че на всяка цена искат правителство, ние трябва да се съобразим с избирателя, трябва да направим всичко необходимо, отбеляза той.

Атанасов отбеляза, че около 90 процента от активистите на Демократи за силна България /ДСБ/ са за подкрепа на правителство с мандата на "Продължаваме Промяната".

Той обясни, че той и Христо Иванов ще останат в парламента, защото има нужда да се работи за възстановяване на авторитета на Народното събрание. Нека изпратим в правителството доказани експерти в своите области и да засилим сериозно парламентарния контрол върху дейността на изпълнителната власт, каза още Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Атанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
На третото поред Народно Събрание прокурорчето Танас се "сетил", че народът искал правителство! Браво Бе Танасе, това си е направо ..."прозрение"!
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър на отбраната Стефан Янев
10
0
 
20
 
! Отговори
до №13 преди 2 години
Не са виновни младите, не са виновни и старите. Изборите са изпрани. Олигарсите клиенти на прокуратурата си купиха 609 машини с фалшив софтуер или по- скоро с нелицензиран софтуер. Шефът на сила Норма първо излъга, че тези (първите 240) машини били за изборите в Албания и Грузия,но после цъфната още 150 машини, за които ЦИК не знае. Започнаха да лъжат,че били за резервни части.Но изборния кодекс не позволява да се подменят части на машините.И 28 кашона флашки цъфнаха. Изборите са компроментирани
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър на образованието: Николай Денков, ППМинистър на растеж и иновации: Даниел Лорер, ППМинистър на правосъдието: Надежда Йорданова, ДБМинистър на регионалното развитие и благоустройството: Гроздан Караджов, ИТНМинистър на транспорта: Николай Събев, ППМинистър на външните работи: Димитър Гърдев, ИТНМинистерство на електронното управление: Божидар Божанов, ДБМинистър на младежта и спорта: Радостин Василев, ИТНМинистър на здравеопазването: Асена Сербезова, ПП
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега публикува проектосъстав на кабинет, позовавайки се на собствени източници.От списъка обаче липсват социалното министерство, това на туризма и на земеделиетоМинистър-председател: Кирил Петков, ППВицепремиер и министър на екологията: Борислав Сандов, ДБВицепремиер и министър на държавните предприятия: Корнелия Нинова, БСП Вицепремиер и министър на финансите: Асен Василев, ППМинистър на вътрешните работи: Бойко Рашков
7
6
 
5
 
! Отговори
Ген. Атанасов преди 2 години
Аз съм генерал, известен съм и съм зам председател на парламента. А вие дето драскате по форумите сте масово безработни и всички сте мизерници. Баа.х ви мама-та, ще ви изловя всичките по айпитата и ще си говорим другояче в мазетата!
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов изпращал хора в Белене по време на Възродителния процес, а сега се мисли за нестатукво и промяната. Да се смееш ли, да плачеш ли? Ако не беше жалко и тъжно щеше да е адски смешно.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми нали си бил от ДС, как да не си сигурен :)))
4
0
 
19
 
! Отговори
Разбирко преди 2 години
Дано да си взел много пари,че да не ти се смеят напразно хората
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генералът-гном Атанасов прокурорства по време на възродителния процес и е прокурор на Т. Живком. Сега излиза и се прави на ни лук ял, нито лук милисал. Това е дебелокожие и наглост.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия от глад ще умрат, ако не са в парламента, остава да го напуснат
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проф. Евгений Сачев хвърли бомба: Атанас Атанасов е бил агент на Шесто управление на ДС по попска линия. Има огромни папки с негови доноси. Агент Гном е новото лице на промяната. Хахахахахааааа