Любен Дилов: Бойко Рашков разделя обществото

Кандидатурата му ще срещне сериозен отпор, смята той
Обновена: 5 дек 2021 21:14 | 5 дек 2021 20:20, Ния Христова
137
Любен Дилов: Бойко Рашков разделя обществото
Снимка: БГНЕС
"Ако мнозинството настоява за Бойко Рашков, ще срещнат сериозен отпор, защото това е човек, който разделя обществото, и така прави нещата, които обявява, че прави, че те имат лош ефект", това каза в ефира на Нова тв Любен Дилов, народен представител от ГЕРБ-СДС.
 
"Първите сблъсъци в залата ще бъдат за комисиите и за състава на Министерски съвет", добави той.
 
За новия председател на парламента Никола Минчев депутатът от ГЕРБ-СДС заяви, че очевидно е човек, който притежава много качества. Но отбеляза, че парламентаризмът изисква и жизнен опит, защото много често ситуациите не са правни, а житейски. 
 
Според него представлява проблем това, че номинацията му идва от партия, която все още е движение, изцяло доминирана от Румен Радев.
 
Любен Дилов изрази мнение, че Радев не е успял да изпълни основната си длъжност да бъде медиатор между властите и изтъкна това, че чрез Бойко Рашков той ще продължава да контролира всички служби в България.
 
Народният представител заяви още, че ако има нова енергия в парламента, то това предстои да се усети, но тя ще бъде изправена пред много силна опозиция.
 
В "Продължаваме промяната" той вижда опълчение, събрано за изборите, на което му предстои да научи правила, протокол. 
 
Любен Дилов сподели, че вижда себе си като медиатор между всички, тъй като винаги е бил добър в тази роля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
24
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Този индианец на Винету е продал вестника си на Пеевски през 2016 заради финансови проблеми. Напишете на гугъл "Любен Дилов продава вестника си" и ще разберете. Явно тогава са го вербували като индианец на Винету.
90
9
 
23
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Не мога да разбера какъв син е този Та той би трябвало вече да е дядо. Не вярвам да има още хора да му се връзват на инданските брътвежи. Много ясно, че ще защитава опорните точки на Винету. Рашко е проблем за Винету, защото Рашко ги лиши от победата. С гласовете на римляните от гетата сега Винету можеше да е първа политическа сила. Рашко го лиши от това.
89
3
 
15
 
! Отговори
До Анонимник 102 преди 2 години
Бедни са абсолютно всички глyпаци... "умнико"... независимо къде живеят... Включително и ти си един от тях.
88
15
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 102 === Ахахахахаха, Борисов го държал 12 години най-беден в Европа :))) Малееее, какви селинджъри пишат тук, не е истина :))) Ами да беше станал IT да взимаш по 10 - 15 000 на месец. Даже сестра ми в Милано като бармака в топ бар не взима като заплата толкова (не говоря за бакшишите). Или даже пр0cт заварчик. Те взимат минимум 3 000. Или ТИР-аджия. Или крадец като мен :))) чака политик да го управи и Боко бил виновен :))) Сега по-богат ли си, като Фигуранта всичко ти качи, освен заплатата :)
87
1
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Дилов,прав си,ама не убеждаваш,защото си част от политическата еврейщина в България. Гнусен си.
86
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 101 Фейк с чекмеджето ама верен, както е и очеваден факт че ГЕРБ ни държа 12 години най-бедни в ЕС. Пък вие тромпета от нощната смяна си ми цъкайте колкото искате минуси. Вашето цъкане не променя фактите милички некадърничета.
85
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми браво на Рашков. Разделя ни от крадците с чекмеджета и некадърниците дето 12 години ни държаха най- бедни в ЕС
84
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко се прави в стил ЧашкоФ и методите на ДС с цел дезинформация и манипулация на обществото за да може престъпниците олигарси да бъдат реабилитирани. Червената хунта няма да се спре пред нищо, което ограничава мафиотската и същност. Дамаджан ЧашкоФ ще е генератора на почти всички лъжи, които ще се публикуват в медиите...
83
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги си бил ексцентричен за да привличаш внимание , по тази писта дето си тръгнал да си клакьорка на ГЕРБ и Борисовите простотии , рискуваш да станеш и противен , освен че далеч не си красавец !!
82
7
 
10
 
! Отговори
Така ли преди 2 години
Сега пък си намерихте нов "разединител " ! Досега беше пезидента Радев , а сега знаете че там вече не можете да пипате и си търсите друг за старите мантри - НА ФЪФЛЕЩИЯТ нали знаеш и азбуката му крива !! Досега имах чувството че си културен и забавен човек - ЗАЩО СЕ ИЗЛАГАШ , и сам се стремиш да ставаш АНТИПАТИЧЕН на сила ?!
81
0
 
0
 
! Отговори
Marin J. Ruseborn преди 2 години
До Анонименto голям праз като не гласуваш А може и да лъжеш че си ДБ
80
9
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Гербавите вече наистина няма какво смисленно да кажат.Всяка следваща произнесена от тях дума е самоунижение и доказателство че живеят в паралелна реалност
79
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това му е бизнеса на Любчо.Който плаща той поръчва музиката и текста.
78
6
 
9
 
! Отговори
Абе да ви напиша преди 2 години
Откъде Б.Рашков има апартаментите? Жена му е Нотариус и ги е купила на негово име като тя е платила цената.
77
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава ще им е цялата промяна на Кирчо и Асенчо, да върнат обратно във властта ДС ченгетата.
76
7
 
9
 
! Отговори
Въй преди 2 години
Срама нямаш!Платена продукция!
75
6
 
5
 
! Отговори
Тия преди 2 години
Вярно ли , че баш бакана Винету, трябва да се обади на някой, за да се приложи влязло в сила съдебно решение, аз знам за такъв случай, защото съм водил и спечелил делото.
74
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дилов, ти си голям ***!
73
4
 
11
 
! Отговори
Тия преди 2 години
Хайде, всеки да напише за някакви задкулисия на гербаджиите. Аз пиша директно за това, което знам - майка с четири деца , нещо рядко срещано за бг семейство не получава помощи въпреки, че отговаря на изискванията на закона, щото така са решили герберската община Искър - Дружба. И никой не и обяснява защо.
72
5
 
18
 
! Отговори
Тия преди 2 години
ГЕРБ са се окопали и не дават да им се разкрият далаверите, тая чиста и неопетнена партия сълзичка.