Рашков: Ще изнеса информация кой наистина осъществява репресии

С политически спекулации се уронвал престижа на МВР
Обновена: 9 дек 2021 17:50 | 9 дек 2021 14:57, Нели Христова
128
Рашков: Ще изнеса информация кой наистина осъществява репресии
Снимка: БГНЕС

Недейте принизявайте българските полицаи, че осъществяват репресии и подобни други действия. Ако смятате, че МВР би проявила някаква пристрастност, подайте сигнал в прокуратурата. Това заяви от трибуната на Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде репортер на БГНЕС.

„Постъпи информация в МВР, че с ТЕЛК-овете се правят опити по време на изборите да се премине към гласуване с подвижна урна. Всички в залата са наясно каква е целта на това занимание. В МВР такива случаи има установени. Ако се продължава с тези чисто политически спекулации, с които се уронва престижа на МВР, аз на всеки парламентарен контрол ще ви опровергавам“, категоричен бе министърът.

По думите му се получава така, че със сформирането на служебното правителство някои представители на политическите партии в България са започнали да говорят, че МВР ограничава правата на българските граждани, което според него не отговаря на истината.

„От тази трибуна някой се опитва да замъгли нещата. Мнението на българската общественост за МВР не може да бъде така лесно променено. Напълно разбираме как партиите използват една и съща реторика, че МВР е осъществявало политическа репресия. Напротив, репресиите са резултат от престъпна дейност, осъществявана от представители на някои политически партии. На ГЕРБ и ДПС специално обещавам, че ще изнеса информация кой изкривява обстановката в страната и кой наистина осъществява репресии“, каза още Рашков.

Какво още каза Рашков на обвиненията за полицейски репресии вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
3
 
! Отговори
Тая пиянка па преди 1 месец
все изнася данни,все размахва листове и папки,а още чакаме доказателствата за подслушване от юни месец,най-вероятно пак се е наджокал.
119
0
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 1 месец
Има ли осъден полицай/прокурор/ за лъжа и ползване на лъжесвидетелство??Лъжесвидетел,ите на прокурорите и полицаите дават някакви сведения без клетва, както е в съда .
118
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ох да му имам престижа на Рашков сега ,и милиционерите се срамуват от него.
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този не знае маската как се слага, ще изнася информация.
116
4
 
11
 
! Отговори
Търпение преди 1 месец
Месец, най много два! Ще им лъснат голите... , и ГЕРБ протести няма да правят. Протестите ще ги правят измамените. ...,но да чуеме първо решението за Македония.
115
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Рашков ще изнесе много информация, благодарение на останалите малко свидетели, които не лъжат, не могат да лъжат и тях никой не може да ги подкупи.
114
7
 
15
 
! Отговори
Зоро 20 преди 1 месец
Този Рашков ще нанесе много щети на обществото. Махнет го, докато е време!
113
3
 
14
 
! Отговори
Forever преди 1 месец
Ядат пари от народа за нищоправене, всеки ден някакви театри, драми, клюки, погрозняха от алчност.
112
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе рашкоолу, лъжецо мазен, информация за подслушванията кога ще изнесеш? Още чакаме! Защо непрекъснато лъжеш?
111
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз си чакам още информацията за подслушванията. Той и други информации обеща. Например за купуването на гласове. Постоянно говореше за ГЕРБ и толкова. Доказателства, производства и т.н. ниц. Ще останем с впечатлението, че става въпрос за елементарни внушения и нищо повече.
110
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дамаджан ЧашкоФ ще бъде едновременно шеф на МВР и МД (министерство на дезинформацията). С две заплати разбира се, защото му предстои закупуване на нов имот.
109
3
 
19
 
! Отговори
2S преди 1 месец
Само за дпс и герб ще изнася м,й,,,та си. А за началника си и останалите?
108
2
 
21
 
! Отговори
Марин преди 1 месец
Рашков е хубаво да насочи вниманието си и към другите партии. Това сме го гледали, когато ГЕРБ са на власт БСП и ДПС са лошите. Когато БСП са на власт ГЕРБ и ДПС са лошите. От следващата година новото крадене ще почне предимно от БСП, ПП и демократите. А партията на Слави няма смисъл да я споменавам там са хвани единия удари другия.
107
2
 
22
 
! Отговори
доказателства преди 1 месец
От кръчмата...........
106
3
 
35
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Изчакайте следващите избори напролет, и Рашков ей сега ще ви покаже доказателствата! За сравнение, дори Бойко Борисов изглежда като голтак в къщата която живее , спрямо палатите в които Рашков се шири!
105
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наглец-милиционер
104
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проверявайте за алкохол преди да се изправят на трибуната , ако покаже че рано -рано е " кавардисан " директно червен картон от МС , за депутатите също - има други .
103
4
 
29
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Троловете само набутват някакви "внушения" за крадене на милиарди, а за толкова месеци , Алкохоликът не е показал доказателства и за пет лева! Някакви "виртуални" сакове се били разнасяли, но май ми звучи като ония грандиозни разкрития...с подслушванията!
102
40
 
12
 
! Отговори
Анти Мутра преди 1 месец
Рашков успява да разкопае далаверите на мутрите от ГЕРБ, има куража да стигне до край и от него Крадците на милиарди най много ги е страх.
101
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още чакаме другите доказателства, които в понеделник щеше да изнесе... Вече половин година чакаме. Канил се канил па барем веднъж да беше показал хората да не ти се смеят. И този ще бори престъпност.....