Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вице

След Станишев и Орешарски имаше разруха, след тези ще има катастрофа, смята лидерът на ГЕРБ
Обновена: 11 дек 2021 13:03 | 11 дек 2021 12:30, Красимир Ангелов
695
Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вице
Снимка: БГНЕС

"Любопитен съм как ще управляват хора загубили изборите – как лидерите на партии, сринали се на избори, ще бъдат вицепремиери и министри. Лидери, които им поискаха оставката техните избиратели, понесоха най-ниските резултати в историята, сега ще ни управляват".

Още по темата
Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за бъдещото правителство, с кандидат за премиер Кирил Петков, който днес получи и върна готов мандата на президента Румен Радев.

Борисов присъства на форума на Младежи ГЕРБ, който се провежда в курорта Пампорово.

"Разбира се, че ще има толеранс, но ако тръгнат да теглят милиарди – какъв толеранс. Ако има правилни политики, ние ще ги подкрепяме", посочи Борисов, цитиран от БГНЕС.

"След Станишев имаше разруха, след Орешарски имаше огромна разруха, след тези ще има катастрофа", прогнозира Борисов.

Корупцията ще ги сплоти. Това в момента е моята прогноза, каза още той и добави: Това правителство тотално се контролира от Радев.

"Народът е казал: "Който нож вади, от нож умира". Ние имаме нашите разбирания, вярваме в Бога, Библията, християнските ценности - мюсюлманите пък в техния бог. Тези, които искат да живеят различно, имат същите права като останалите", заяви Борисов пред младежите от ГЕРБ.

Бившият премиер коментира и отказът от въвеждане на зелен сертификат за депутатите. Борисов настоя, че не бива да има двоен стандарт - или да го въведат така, както действа в цяла Европа, или да го отменят.

"Ние правителство, в което присъства Бойко Рашков - червеният кандидат за главен прокурор, няма как да подкрепим. А и никой не го очаква от нас. Но ние се съобразяваме с това как ни е подредил народа. Нека да покажат какво могат", каза още Борисов.

Той отказа да направи прогноза колко би изкарал новият кабинет, "защото това може да реши само народа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


695
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дишай тикво, дишай! Жив ни трябваш дълго време, за да триеш наровете в затвора! Жив да си, да свършеш по най-гадния начин жалкото си съществувание!
503
0
 
2
 
! Отговори
Сега преди 2 години
Трябва да бъдеш разследван и да ти вземат всичко окрадено и да си плати дълга на България! От къде дошло,там отишло! Толупппп!
502
1
 
2
 
! Отговори
10 малки негърчета преди 2 години
Имало едно време един прокурор.Ама не какъвто и да е ,а от спец.прокуратурата на име Пламен Георгиев.Та,същия по някое време изгубил едно тефтерче на покровителеля си -ПОЧЕТНИЯ ГРАЖДАНИН НА ГР.БАНКЯ.Е,купил си 3-мезонет за 420хилки, пък и си признал ,на боса си ,че няма пари. О.К.,, Няма проблем.Ще станеш шеф на КПКОНПИ,, казал боса.Ама,,..,,няма ама,рекъл той.Ставаш.Да де ,ама трябва да оправиш една къща Барселона!И сменил шефа на КПКОНПИ с Цацаров, а пък него го пратил в Валенсия консул!!
501
4
 
4
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До До:Стига глупости: А ти какво разбра? Спекулацийката си беше ясна. Ако аз имам един лев, а друг има сто лева, и двамата си увеличим парите с един процент, излиза че той спрямо мен има ръст 100%. Плоска спекулацийка, аме нали идеята е да излъжеш когото можеш. Това сте вие, гербаджийските ***.
500
0
 
4
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До Анонимен 600: И ти си добър в спекулациите, дума няма. Дай пример в САЩ или в ЕС кога, при смяна да управляващата партия са хвалили предното правителство? И да са казали нещо добро, наблягат на негативното. Ама "комунистите" си е опорна точка, нали?
499
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По безотказната методика за борба към култа на личността, комунистите се отървават от предшествениците си
498
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите преди плашеха хората с фашистите.Сега истинските комунисти плашат хората с комунисти
497
0
 
10
 
! Отговори
- преди 2 години
Една тиква може да изригне само ако е ферментирала отвътре!
496
0
 
7
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До Отговор 607: Двадесет пъти нарастнал БНП в Румъния за тримесечие? Добър си по свободните съчинения, дума няма. Почти като бат'ти Бойко.
495
6
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
За тези ,които сравняват с Румъния преди Борисов трябва да им се каже , че БВП на Румъния е нараснал 20 пъти повече за последното тримесечие, спрямо това на "служебните"! Та Радев упорито ни тласка към собственото си ..."блато"!
494
4
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
ГЕРБ ги били съсипали "тотално"! Ами ще ви съсипят, защото комунистите са свикнали само да крадат и да лъжат! Десет години извън държавната ясла, затова са озверели! Сега ще видите какво съсипване идва, както само другарите умеят да фалират държавата!
493
1
 
2
 
! Отговори
До 629 преди 2 години
Средната заплата в Албания е 450 Евро,а в България е 750 Евро.
492
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До обективен: няма значение колко депутата са имали, има значение колко гласове са събрали! Защото сега може да имат доста депутати, но за герб гласуваха има няма 500 000 души! Преди за герб гласуваха почти 2 милиона, сега 1/4 от тях! Това не е ли сриване на резултатите?
491
2
 
14
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Българската политическа сцена познава много мошеници,но такъв престъпник,като СИК-АДЖИЙСКИЯ БАНДИТ не знае.Няма нищо по гнусно от това,такъв безбожник като него,да ходи по църкви,да целува ръце и икони!
490
1
 
16
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Герб ни сьсипа тотално но пьк добре се облажи за наша сметкаКьщи тъщи гости племитки
489
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дебел ... нинова, разбрахме че си ти!
488
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
прав, е! да назначиш доказани корупционери , при това и уволнени за корупция, за вице и министър си е чиста проба гавра с избирателите! и безразборното раздаване на министерства само за са ти подкрепят мижавото правителство и да вземеш властта...
487
0
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Пьлни глупости преди - борисов бяхме пред румьния и албания - за жалост вече сме и след тяхДори имаше спор да бьдем приети като равноправни членове в - ес преди румьния защото стоим по добре финансово от тяхЧетете и след това пишете
486
0
 
9
 
! Отговори
Малка подробност преди 2 години
До Анонимен 628: Де да беше така, ама е точно обратното. Когато влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не изкахме да ни пакетират с нея, че сме били по-напред. За три мандата на Бойко сме изостанали с 30% след Румъния по БНП на галва от населението. Ако те са вървели напред като костенурка, ние сле гио следвали като о'хлюв. Това са "успехите" на Бойко и дружинката му.
485
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да питам, народа за БСП ли гласува? Всъщност отговорът е да, защото гласува за техните чаавета учили на вън в топ университетите с парите на мама и тати, които изчезнаха през 90те. Още някой да не го е разбрал?