Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск

Това е управление, назначено от американския посланик, смята лидера на "Възраждане"
11 дек 2021 10:37, Красимир Ангелов
200
Костадинов: Коалицията е продукт на външен натиск
Снимка: БГНЕС

Коалицията е продукт на външен натиск, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите на националиста в нея влизат противоречащи си една срещу друга партии.

Още по темата
Костадинов даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България", като според лидера на "Възраждане" се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той все пак изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. „В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане“, заяви Костадинов.

То коментира и зеления сертификат като посочи, че той не дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.

"Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период", заяви още лидера на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
1
 
! Отговори
Kalina преди 2 години
Ама той бил и доктор - не било ваксина, било експериментално...Коя ваксина в началото не е била смятана за експериментална?Господинът има ли идея от колко години се работи върху ваксини за вирусите от тази група? Ако беше осведомен нямаше да дрънка популистки глупости ц манипулативна целА стада оФцИ бол...
169
14
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
чий бре копейкин,кого подкрепяш за копейки...нима боко не строи руско-турски поток,на 3 март..къде беше?...нима не ти плащат от грабежа на народа ни...погребахме много "патриУте"като теб...и теб,*** да "набиеш" някоя туркиня на границата,или си мечтаеше да правиш "велики китайски стени"...объркали сте Народа...богати сме...ще блащаме избори до дупка...ще протестираме с години...ще палим и рушим...и след вас ще градим,да си ен.чар не е ценност по нашите земи...пУтриоте
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Красьо, едно заглавие не можеш да напишеш без грешка! Егати неграмотната сбирщина!
167
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП са финансирани от Danny Yatom-който се интересува да му прочете биографията
166
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП са финансирани от евреина Danny Yatom-от Mossad; който се интересува да му прочете биографията.Освен това повечето руснаци в БГ*от които се оплаквате(са руски ЕВРЕИ с български имена, някои от които са в правителството.
165
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Браво...Това за "ваксините" го знаем отдавна!!!...Костадинов НЕ ни "го е казал",просто се е съгласил с нашето мнение,което му прави чест .
164
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ако Костадинов има някакви ДОКАЗАТЕЛСТВА за това, че америчкия посланик е "назначил новото правителство",нека ни запознае с тях!..Иначе са само кръчмарски раздумки..
163
5
 
11
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Костадинов го каза това което ни предлагат като ваксина не е ваксина
162
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ще е за пръв и последен път там
161
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО 158 ..Какви помощи каква пенсия аз съм на 37 години. От както се помня копам и садя градината и гледам животни. Имам всичко което ми трябва да живее семейството ми. Купил съм само 200 кг брашно на цени на едро. Хляба си го пека в домашната фурня. В едно семейство имали месо сирене кашкавал масло яйца и хляб друго нищо не му трябва. Знаеш ли какви хубави картофки стават изпържени в Свинска мас вместо с олио. Така че не съм от тези дето чакат на помощи и пенсия а бачкам здраво.
160
3
 
13
 
! Отговори
До 144 преди 2 години
Турция не е велика сила........а само една регионална сила, командвана от един луд и смахнат диктатор...........Ердоган - султан ............който незаконно вкарва аскера си в Сирия, но ще яде много бой от кюрдите и от армията на Асад!!!
159
16
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Копейкин и Ту лупа имат една цел - нови избори.
158
9
 
30
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Браво ! Един достоен човек ! Смърта на фашизма, Свобода за народа !!!!
157
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само пак не започваите с расизма българи че не се издържа вече какво означава расист на 21 век как може да изпотваш умраза към някои едно е да не харесваш някои защото нети е симпатичен и да не общуваш с него но да го мразиш е твърде пресилено това е крачка преди воината спомнете си сирия ромите са по големи расисти от българите и ни налагат геноцид.
156
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човекът. Може да е неприятен, но в случая е прав.
155
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дотук добре. Дано не се подхлъзне като Волен, че народът няма да му го прости.
154
2
 
26
 
! Отговори
Габи преди 2 години
Защо никой не обръща внимание на изкривената социална политика?Има семейства от по 5-6 човека, където никой не работи. Обикалят улиците и чакат колата с топлият обяд,енергийните и социални помощи. Работа има за всички, но у нас обгрижвани са лентяите и мързеливите.
153
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този като го гледам въобще не ми прилича на българин.
152
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До реалист И като е прав какво? Нещо по-добро предлага ли?
151
21
 
10
 
! Отговори
Pepe преди 2 години
Те ако нещата са продиктувани от Американците, значи всичко е Перфектно! Видяхме Россия как ни "оправя" от преди освобождението, та до днес!