Атанасова скочи на Лена Бориславова: Да не изземва различни функции

ГЕРБ били уведомени за заседанието на енергийната комисия 20 минути преди началото
15 дек 2021 16:20, Красимир Ангелов
194
Атанасова скочи на Лена Бориславова: Да не изземва различни функции
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прекратете това заседание и го насрочете съгласно правилника. Това призова председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на извънредното заседание на Комисията по енергетика в паралента, свикано днес, предаде БГНЕС.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС критикува остро изявлението на началника на кабинета на премиера Петков - Лена Бориславова, която оповести резултатите от днешното заседание в Министерски съвет.

Още по темата
"Не съм съгласна за пореден път НС да изпълнява, при взето вече решение, волята на говорител или началник на кабинет. Не знам в какво качество Бориславова коментира решение на парламент", каза Атанасова и добави: "Това дали решенията са правилни, емоционални – е друг въпрос. Но не мисля, че някога е съществувала практика, друг освен министър-председател или министър да коментира взетите от НС решения.

Нека официално колегите направят едно предупреждение към екипа на министър-председателят и конкретно към Лена Бориславова да не изземва различни по вид функции по отношение на законодателния орган на РБ, каза Атанасова.

"Аз и колегите ми не сме членове на тази комисия, която беше сформирана преди по-малко от 2 часа и затова сме много изненадани, че тя провежда първото си заседание без да е спазен правилникът", каза още Атанасова.

Тя се обърна към председателя на комисията, че ГЕРБ са били уведомени за заседанието на енергийната комисия 20 минути преди нейното начало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
4
 
4
 
! Отговори
Възмутена преди 2 години
Тази скочила...Много важно,точно тя на кого скача!Цяла България й скача,никой не я иска,но,видите ли,тя скочила!Възмутително е това,което правят,тази групичка! Нали всяка дума им е,че са там,в името и интересите на народа!Като че ли някой им вярва!
117
2
 
3
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Ужас цените на храните всеки ден са нови ,
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасова я слушах сега за зелените сертификати е депутатите не работят само в парламента ходят уж на срещи с избератели когато не им се ходи на работа е за тез срещи с избиратели трябва да имат сертификат
115
11
 
5
 
! Отговори
Простата Деси преди 2 години
За съжаление за да си част от политиката трябва да си както много проС така и много нахален, нахакан и не по-малко нагъл...., това за още по-голямо съжаление се е пренесло във всички сфери на нсшия живот, сигурен съм че има и ще има и повече лицеприятни народни представители в таз сбирщина от простата Деси... ако наистина са крали толкова дано бог ги накаже че прокуратурата явно не иска......
114
12
 
6
 
! Отговори
ПАМЕЛА ДОНЯ ПАМИ преди 2 години
К'ВА СИ ТИ, Я КАЖИ, ДУЛОВСКА, ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБАТА СИ ОТКА.И, БАТЕ БОЙКО, БАТЕ Л.ЙКО В БАНКЯ СИ ЛЕЖИ, А ДУЛОВСКА НАД Ч.ЕНА МУ В СПАЛНЯТА КРЪЖИ.
113
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПППП следващия път изобщо няма да влезнат в парламента. Вчера ги гледах в парламента , ама те горките хич ги няма, нито си бяха прочели домашното, нито имат дар слово. Много зле. А заявката за нулева толерантност към корупцията няма как да се случи, при условие че зад тях са точно тия дето разграбиха бг.
112
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасова си мисли че се изказва от бърдака
111
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младостта и красотата може да са печеливши в женските списания, въпреки че и в тия области вече има повече козметични манипулации, отколкото красота. А за депутати не изглежда много успешно. Да не знаеш защо си там и какво искаш да кажеш не прави реклама на младостта. Създава усещане за събрани от кол и въже. С други думи - кирлинки.
110
36
 
30
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Герберката завижда на младото момиче за дар словото, което има. Едно е да завършиш във ВТУ и да се кекерчиш в УНСС и е съвсем друго да си първи по успех в СУ, да специализираш в Харвард и да си в топ 30 под 30 на Форбс по политика и право. Едно е да бачкаш в районния съд в Русе, друго е да си юрист лингвист и да си запознат с всимко случващо се из Европа. Само като се види изявлението на Лена и се сравни с опитите за мисловна дейност на герберката става ясно, че разликата е от небето до земята.
109
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тя се обърна към председателя на комисията, че ГЕРБ са били уведомени за заседанието на енергийната комисия 20 минути преди нейното начало." Сееелските номера на червените придобиват леко абсурден характер. Уважаемие "променящи", така ли мислите да налагате демокрация, законност и ред? Със лъжи, измами, нарушения и открвени тарикатлъци?
108
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкането на законите и праилата от калинките на Кирчо е само върха на айсберга на наглостта на ДСарите, които си правят каквото си искат и очевидно се чувстват абсолютно безнаказани. Всяка минута се доказва каква катастрофа е довеждането им на власт.
107
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деси забрави, че е политик и типично по женски завидя на младото, стройно, образовани и умно момиче.....Все пак Деси залязва, а младостта краси всеки и всеки мечтае да е вечно млад.Факт.На сцената изгрява нещо младо и невинно, а Деси в сравнение направо ужас....Овехтяла и злобна.
106
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова пари сме дали на Деси и сме я направили доста богата, но си остана грозното момиче от Дулово....А вече и злобната лелка на Парламента
105
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десито вече не върви.....В Парламента влязоха младите, красивите, образованите и умните.Вече има светлина в тунела.Гледам старите износени грозни муцуни и се чудя те ли са простите или ние за да им даваме три мандата?! Отговора ми, че нямахме база за сравнение.
104
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е, че така ще ***...Никой не е казал, че ще се дадат без бой.Но има българи, които за услуга да изтеглят парите за магистралата, са получили два джипа.В ламарината ли е смисъла на живота.Утре става бам и шепа ***.Но в мизерията и разграбената държава е бъдещето на децата ти и внуците.Ставаш съучастник на едни престъпници.Ето малко сняг и дъжд и се видя къде са отишли парите ни...Ако човек е кадърен, няма нужда да целува задните части на никого....Младите съживиха мавзолея- Парламент.
103
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчегъртването е най- точното определение за шайката.Няма смисъл от коментар.Всички виждат шизофренното им държание.Прости, нагли и кресливи.Типично стари чанти с купени дипломи и срещу тях млада, свежа кръв и не стига това, но и умни и образовани Как да не ги мразиш? И най- важното спряха им златното кранче.
102
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деси от Дулово, знае ли въобще колко е дразнеща с диалекта си, който не изчисти за толкова години, пълен член за нея не съществува Хихикането под маските показа единствено ниско възпитание и култура, купените дипломи не помагат много, когато срещу бандата на ГЕРБ се изправиха хора, които наистина са образовани.Когато се смяха в залата защо не се погледнат? Фъфлещия Дилов, които отива в Парламента облечен като клоун или Сачева с огромните прасци и къси поли.Смехуранковците са прости и нагли смешн
101
17
 
23
 
! Отговори
Ива преди 2 години
Киро,кировци,фигурант , фигуранти си въобразяват,че са голямата работа и за тях закони ,Конституция не важат.Карикатури!
100
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А проверено ли е дали Десито всъщност не е Десислав?
99
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КРАЙ. ВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРСИМЕ ЛЕКОАТЛЕТКИ. ИМАМЕ СИ СКАЧАЧКА.