"Възраждане" води в НС избирателите си, ако не падне зеленият сертификат

Костадинов: Щом не искате да подходите с разум, ще получите революция
445

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се закани, че ако до първата работна седмица от новата година не падне изсекването за зеления сертификат и не бъдат отменени всички ограничителни мерки заради коронавируса, ще заведе в НС десетки хиляди българи.

"Ще призовем българския народ да превърне демокрацията от представителна в пряка", отсече той в декларация от името на ПГ.

"Щом не искате да подходите с разум ще получите революция", закани се Костадинов.

Според него две години нормалността в България е поставена на изпитание.

"Под предлог, че се грижат за здравето ни вече 4 правителства се стремят само към едно - запълване на квотите поставени от ЕС за ваксиниране на хората. Очевидно за управляващите не съществува демографската катастрофа, образователната катастрофа, здравето на хората, важното е само едно – ваксинацията, а заради нея бяха затворени отделения, спират се планови операции, спрян е достъпът на хората до жизненоважни здрави услуги", каза той.

По думите му този натиск освен на физическото здраве на хората, се е отразил и на психическото им.

"Вече дори не може да се работи нормално. Предприемачите изнемогнат не само от високите цени на тока, но и от непредвидимостта дали ще работят утре. Стотици хиляди българи бяха поставени под натиск да се ваксинират", допълни Костадинов.

Той определи зеления сертификат като абсурден.

"Той беше въведен само за едни ден, за да може Радев в Брюксел да каже, че го е въвел. Беше въведена масова ваксинация, която беше представена като доброволна. Правителството упражни масова репресия на милиони българи, принуждавайки ги да вършат неща против тяхната воля", обвини още лидерът на „Възраждане“.

Той отсече, че ваксинацията трябва да е само доброволна и от нея да не произтичат права, нито ограничения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
0
 
0
 
! Отговори
ВЪЗраждане преди 2 години
Този е съвкупност на всички псево експерти и баш патрИоти. Това за правата и дискриминацията го дъвчат братята му янки отвъд океана (от където му идват и опорните точки). Крайно-десни екстремисти. Научете се какво е популизъм и защо такива подлози се наричат родолюбци. Точно за да ви въртят на малкия си пръст. За да може да нямаме даже дума, с която да опишем политика в полза на на
342
0
 
2
 
! Отговори
НАПРЕД ВЪЗРАЖДАНЕ преди 2 години
ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !
341
0
 
2
 
! Отговори
absurd преди 2 години
И все повече ставаме
340
1
 
7
 
! Отговори
До Младияпремиерсхар преди 2 години
Къде да емигрираме, братле? Във ваксинираните държави ли? Или в неваксинираната Африка.
339
0
 
9
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Нито може да влезе в мол да купи подарък за някое гадже или близки, нито да си намери работи емигрирайте спасявайте се и сегашните партии скоро ще ги махаме 170 лв социална пенсия, един европейски пенсионер, ако чуе колко е пенсията на българския пенсионер трудно ще повярва, нито безусловен базов доход,нито шкаф,нито безвъзмездни средства,нито швейарска пенсия, нито швейцарско мрз,нито тридневна или четиридневна работна семдмица само депутатски заплати, къщи за гости, източване на средства и тнт
338
2
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Заради тия сертификати човек не може да изпие по-нещо с гадже или да хапне по-нещо с гадже, докато партията на безпартийните не се създаде тия сертификати трудно ще ги махнем емигрирайте спасявайте се !!!!!!!!
337
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не искате ЕС отивайте в Африка. Възраждане са просто едни плямпала
336
5
 
33
 
! Отговори
Toчно казано преди 2 години
Костадинов изразява мнението на мнозинството. Другото е фашизъм.
335
4
 
34
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво костадинов казва точно нещатаРадвам се , че има поне една нормална партия от години вьв парламента
334
4
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Възраждане!
333
3
 
28
 
! Отговори
115 преди 2 години
България, на Българите, стига сме се дупили на ЕС, Краварите и братушките, камо ли пък на кух ите макета, дето не знаят какви са. Живота си е наш, и никой не може да ни принуди да се боцкаме, а здравеопазване в България няма.
332
30
 
3
 
! Отговори
Копейкинофоб преди 2 години
Копейкин, като сееш насилие, ще получиш насилие. Другия път като пак се насссереш в парламента, оглежда се като излизаш!
331
23
 
2
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
Чл 95 от наказателния кодекс предвижда до 10г. затвор. След като окошаря Борисов за кюлчетата, ще дойда и за Копейкин!
330
0
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Еййййй и ся как Кирчо ще ходи пеш????
329
6
 
24
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 години
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
328
27
 
8
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Този екземпляр се взе много насериозно. Докато е в Парламента ще върти само тази дъвка. Че бил и агресивен, втори Расате ли се намърда в НС. За какво мнозинство говори, че си и вярва. Щели да нахлуват в сградата. Аре по-кротко, кресльовци, ако не беше пандемията, щяха само да сънуват да са депутати.
327
1
 
19
 
! Отговори
един преди 2 години
До АНОНИМЕН 378 Докато стоим в нагъзена поза ,ще има и н-та доза.
326
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дд Братко, не са ти разбрали сарказма. Иначе кърти мивки. И аз съм за Гретето и спасението на света от всичко дишащо. Кви са тия глезотии да караме коли, да се топлим, да купуваме щяло и нещяло и да замърсяваме природата, да ядем и пълним атмосферата с метан? Петорни акцизи и, който не е зелен, да умирга! Сертифицирани, чипирани и стерилизирани напред към светлото бъдеще на ЕССР, другари!
325
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 388 Да, Възраждане може да не ги харесвам по много показатели като партия и идеи, но по темата за сертификати вижданията ни съвпадат и съвсем нормално да съм с тях, защото ще протестират за същото като мен. Политиката е политика, борбата за кауза, срещу нещо, което ти пречи, си е борба. Само, ако не се цепим, може да успеем в каквото и да е, не само за сертификатите.
324
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АНОНИМЕН 386 То и куп върли ваксъри починаха. Последно беше оперен певец с три дози. Футболисти от ваксините почнаха да излизат преждевременно в пенсия заради сърцето....