2021 - годината на промяната във всеки един аспект

„Беше важно политиците да накарат хората да гласуват“
27 дек 2021 10:04, Елка Василева
35

Изминаващата 2021 година беше година на промяната, оцени репортерът и водещ на Bulgaria ON AIR Виктор Дремсизов в студиото на "България сутрин".

Той коментира събитията, станали в страната ни в политически план. Три пъти избори в една година, много обрати, оставки и сътресения.

"Това е година на промяната във всеки един аспект, без да обвързваме нито една политическа формация. Изцяло променихме лицата, които са в парламента, променихме начина, по който гласуваме, което беше доста кардинално. Минахме през доста сблъсъци, сътресения. Интересно е да видиш как депутатите правят промени, после не са сигурни дали така трябва да бъде", каза репортерът и водещ на Bulgaria ON AIR Виктор Дремсизов в студиото на "България сутрин".

Той е категоричен, че знаковата промяна е машинното гласуване.

"3 пъти избори - може би хората 3 пъти промениха решението си, виждайки резултатите. На първите избори спечелиха предишните управляващи, след това спечели нов политически играч - в лицето на партията на Слави Трифонов, и на последните избори виждаме изцяло нова фигура, която спечели и този път успя да състави правителство", обобщи Дремсизов.

Журналистът припомни, че въвеждането на "зеления сертификат" ограничи нашия битов живот.

"Тук идваше нашата роля - да убедим хората, че трябва да се доверят на науката и да се ваксинират. Говорим вече за бустерна доза, която е препоръчителна. Амбициозна кампания на новото правителство, финансово поощрение на възрастните хора", коментира той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Виктор Дремсизов смята, че е било важно политиците да накарат хората да гласуват.

"Самите партии си имат твърд електорат, основните политически играчи успяха да запазят до голяма степен позициите си, някои от тях слязоха надолу, но все пак новите трябваше да покажат, че те носят промяната и това, което е нужно на хората. Имахме 12-годишно управление, в което се питаш дали ще дойде по-добро. Виждаме, че един шоумен реши да влезе в политиката. Говореше доста от своето предаване, но когато си от другата страна на бариерата - виждаш, че е различно", добави репортерът.

Според него голяма част от политиците ни са се опитали да спазят обещанията, които дадоха на избирателите си.

"Въпросът, който най-много затрудни политиците, е "Трябва ли да има правителство на всяка цена?". Всеки е направил някакъв компромис, но голяма част не отстъпиха от позициите си. При разпределението на министерствата знакови имена решиха да запазят позициите си, за да могат да бъдат най-силни там, където могат да бъдат най-полезни в едно управление. Хората не се умориха да търсят промяната, но се умориха да ходят до урните", подчерта Дремсизов.

Той смята, че най-смелото нещо от страната на политиците е, че са се решили да бъдат различни. Репортерът на "Новините ON AIR" посочи, че трябва да сме толерантни към новите 240. А за следващата година си пожела здраве.

Вижте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
МАШИНКИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ----ДРУГИЯ ПЪТ ШЕ НАЗНАЧИМЕ И МАГАРЕ ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ !
22
1
 
1
 
! Отговори
СЛАВА НА МАШИНКИТЕ преди 2 години
....С ТЕХ ---ЛЪЖЕМЕ НАРОДА СИ УСПЕШНО!!!!
21
2
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН ОТ ВИДИНСКО преди 2 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ С МАШИНИ ---ЗА ДА БЪДА МАНИПУЛИРАН И ИЗЛЪГАН!!!!----ТАКА НАПРАВЕНИ ---ИЗБОРИТЕ СА ПЪЛНО МЕНТЕ!
20
5
 
3
 
! Отговори
да бе,накарали преди 2 години
Добре,че са машинките,че без тях трагедията щеше да е пълна!
19
0
 
6
 
! Отговори
Алооууу, преди 2 години
До ако .. Не всичко е "сметки за ток"! И пак минималната и средната заплата в България си е по-висока от тази в Русия, и като гледам ,никой не се е затърчал към безбрежните сибирски полета! Дори и най-сервилните и продажни комунисти пак изпращат децата си в "прогнилия" Запад!
18
1
 
6
 
! Отговори
Верно е, преди 2 години
...и сметките за ток се промениха, и за парно се промениха,и инфлацията разцъфтява...И въобще красота! Тошко Африканчето щял да управлява културата в НС, а ортодоксалният комунист Рашков, щял да даде ..."доказателства"/някой друг път/! Техноимпексова щяла да ни оправя икономиката/за втори път/, а чалгата ще излиза като Дарт Вейдър по Фейса, да ни облъчва с омраза! Фигурантът Радев продължава битката на Черепа с Гл.прокурор, а машинките на Мадуро могат да пробутат всеки следващ проект!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко! Промяната дебне отвсякъде! Ни мой избегате!
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно, работата им се опече, на народа девет кожи свлече, Кире като рече, че нема 'а се краде вече!
15
8
 
10
 
! Отговори
Ха честито ! преди 2 години
Трима олигарси - Прокопиев, Цветанов и Божков превзеха държавата и всеки си има своя квота министри в Правителството на Промяната ! Божков държи и Президентството, чрез както сам се изрази, своя фигурант Радев !Така ще е докато изборите се фалшифицират с машините на Мадуро !
14
11
 
7
 
! Отговори
Кирил Петкав преди 2 години
Наистина 2021 г. беше на промяната. Любимецът на мисирките Бойко Борисов отиде в канализацията на българската история. Ще трябва да изплаща заема от 16 милиарда евра. Българите не са толкова прости, за колкото ги мислеше. Може да отиде да се поклони на гроба на приятеля си от БКП Тодор Живков. Румънците си го застреляха техния Чаушщеску като куче. Без съд и присъда, а той го охраняваше.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да промяната е на лице към по лошо тока три пъти увеличение олиото и то върви натам пилетите и газта два пъти а според ония инфлацията била 5% запазете си билети че след нова година терминал 2 ще е претъпкан
12
2
 
13
 
! Отговори
Извинете! преди 2 години
Аспектите включват ли и Промяната на пола?
11
9
 
11
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 2 години
ГОДИНА НА "ПРОМЯНАТА" - - - - ОТ ТОК, МИНАВАМЕ НА СВЕЩИ И ГАЗЕНИЦИ..... И ШЕ ПАСЕМЕ ПРЯСНА ТРЕВА У МОЛОВЕТЕ....!!!!
10
8
 
12
 
! Отговори
Свиквайте ! преди 2 години
Различното се оказа по-лошо ! Поскъпването Продължава, фалшифицирането на избори чрез манипулирани машини Продължава, мизерията не Продължава, а се увеличава, МВР се върна към най-мракобесните си времена от соца, държавата се превзе от некадърни и некомпетентни лица, работещи за собствени облаги !
9
3
 
11
 
! Отговори
Да, бе.... преди 2 години
Чашков е фанал ШКАФЧЕТО с тоалетната хартия на БАЦЕ и ЧУВАЛИТЕ с колаРски спици от"ХЕМУС".... ХАХАХААА.... Силни доказателства, БЕ....!!!!!!
8
8
 
10
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
ОЩЕ ИМА ПАРИЦИ ОТ ГЕРБ И БАЦЕ. КАТО СЕ СВЪРШАТ И ТЕ, "ПРОМЯНАТА". ШЕ ВИ СПЕЧЕ ЦВАЙТЕРИТЕ.... ХАХАХААА..... ГАРАНЦИЯ.....!!!
7
13
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Преди туй фанаха Тиквата с Мишо Бирата и Ваньо Танов в далавери :)))
6
14
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Има доказателства..... фанаха 60 милиона у чували от Хемус гейт, а преди туй чекмедже с пачки 500 евро и кюлчета злато - а Тиквата спи като морж пиян :)))
5
7
 
10
 
! Отговори
подмяната преди 2 години
По-бедни, по-болни, по-роби.
4
5
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
До 1. И защо да не е на свобода? Имаш ли т. нар. ДИКАЗАТЕЛСТВА или и ти като Чашков само си изкарваш злобата.